torsdag 28. januar 2010

Wow, flere awards


Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, men snille Mette har gitt meg disse flotte awardsene. Blir rent rørt jeg da. Spesielt med tanke på at hun er en av de jeg søker inspirasjon hos når jeg skal sette meg til med kortene mine. Nå har jeg jo vært så heldig å vært på ett treff med henne allerede og planen er et vi skal på samme treff nå til helgen. Ser virkelig frem til å få enda mer inspirasjon fra denne flotte kreative damen!Med denne awarden følger en regel, og det er å skrive 10 ting som gjør deg glad:

1: Familien
2: Mannen min, jeg har verdens snilleste(!) så han fortjener eget punkt
3: Gode venner
4: Å kunne bruke tid med de jeg er glad i.
5: Å sitte ved pulten min
6: Å lese en god bok
7: Jobben
8: Å reise
9: En god hockeykamp som ender "riktig".
10: Besøk i bloggen med hyggelige kommentarer.Og så skal disse flotte awardene sendes videre. Vel først vil jeg sende den tilbake til Mette og takke for all inspirasjon jeg har hentet hittil og advare om at jeg muligens henger litt over skuldra på lørdag. ;-)

4 kommentarer:

 1. Tusen hjertelig takk for awarden! og takk for alle hyggelige kommentarer du legger igjen i bloggen min! Setter stor pris på begge deler :)
  Tenker dere får et flott treff i morgen, kos dere masse! Skulle gjerne ha vært der selv.

  Takk igjen og klem fra Marianne

  SvarSlett
 2. For en hyggelig overraskelse! Tusen takk :o)

  Gleder meg til å fortsette å bli bedre kjent med deg og alt det fine du lager!

  God helg!

  SvarSlett
 3. For en hyggelig overraskelse! Tusen takk skal du ha! *klem* har ikke vært inne i bloggen min på noen dager, så dette var virkelig en koselig overraske.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails