lørdag 16. januar 2010Jeg var på mitt aller første treff i går, det ble hos Scrappiness i Sarpsborg. Jeg hadde 2 mål for kvelden, å møte andre scrappere og å få ferdig et kort minsten skal ha med seg i bursdag i dadg. Og jeg fikk til begge.

Her er det et mønsterark fra Making Memories som jeg digger. Stempel fra GCS Artstamps, brads fra MM, grå mesh og "gratulerer" fra norsk stempelblad. Helt enkelt guttekort som jeg ble veldig fornøyd med.

Jeg lagde også dette crisscrosskortet. Hadde laget til basen på forhånd og pyntet med et resteark. Blonde og bling er også rester, blomstene er fra prima. Stempelet på innsiden er fra Two Scoops/Heart smugde stamps.


Dette kortet laget jeg tidligere i uken. Bakgrunnsarket er fra Melissa Frances og hører til rosa sløyfeserien. Utrolig lekkert! Ellers er det et ark fra pandoro på forstykket, blonde fra Hobby og sånt, liquid pearls og jeg husker ikke hvor stemplene kommer fra.

10 kommentarer:

 1. de kortene var skikkelig lekre altså!! så herlige farger og kombinasjoner=)

  SvarSlett
 2. Så flotte kort du har laget nå.
  Herlige farger du har brukt. Liker veldig godt de svirlene du har brukt på siste kortet, slike vil jeg ha... Tekst stempelet er fra North Stamps tror jeg, mener å huske at jeg har et slikt et på vei til meg nå nemli ;0)
  GOD HELG!!

  Klem Grethe

  SvarSlett
 3. Kjempefine kort! Det øverste ble så stilig med det båndet på skrå.Kult med brads på:)
  Så fint det ble med stripete ark på criss cross kortet:)Nydelig med blomster og swirl:)
  Det siste kortet var aldeles nydelig:) Rosa og brunt er så fiint:) Har du stemplet de swirlene selv eller er det arket? Nydelig med liquid pearls og blonde:)
  Tusen takk for alle hyggelige kommentarer:)
  Det er så koselig med denne blogg gruppa,synes jeg:)

  SvarSlett
 4. Hei, hei Kari!
  Takk for i går, det var veldig hyggelig å hilse på deg! Lett å bli bitt av treffbasillen;) Kanskje vi sees igjen snart. Så flotte kort du har laget. Det første her må vel være midt i blinken med det motivet! Kjempefint guttekort. Stilig criss-crosskort. Det rosa kortet ditt her er jo også nydelig. Flotte ark, og nydelig det stempelet du har brukt!
  Nå kan du vel glede deg til å sette i gang med nye stempler;)
  Jeg fikk jo ikke gjort noe i går. Har gjort bittelitt i dag, men ting går trått kjenner jeg. Men skal ha det med på en utfordring, så jeg må få lagt det ut før ni. Har tatt i bruk noen lekre papirer jeg kjøpte i går.
  En fortsatt god helg til deg også!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 5. Hei igjen og takk for i går. Det var så lang vei over bordet så jeg fikk ikke med meg hva du lagde jeg, men jammen ble det noe lekkert på den siden også ;)
  Håper ikke vi skremte deg bort fra flere treff *he he* men at du tar turen igjen en annen gang!

  SvarSlett
 6. Her var det tre flotte kort, det papiret på det øverste var lekkert og det rosa nederst fallt jeg bare for;))

  God Helg!!

  SvarSlett
 7. Så fine kort du har laget! Morsomt med hocky stempel, det passer vel fint her omkring vil jeg tro.. (heia sparta! :op)

  Likte det rosa veldig godt og syns svirlene var så lekre!

  Du spurte etter malen på ryggsekk kortet mitt, det ligger en link til malen under bildene. Gleder meg til å se din sekk!

  SvarSlett
 8. Hei igjen Kari! Tusen takk for flott kommentar i bloggen min og ja den babyen er et stempel, bare si fra om du vil jeg skal stemple noen opp til deg;D
  Ha en flott søndag;))

  SvarSlett
 9. Hei igjen..

  Ligger en award til deg i bloggen min...

  Klem Grethe

  SvarSlett
 10. kjempefine kort. Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene du legger igjen på bloggen min, setter utrolig pris på det.

  ønsker deg en super kommende helg

  klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails