lørdag 9. januar 2010Jeg fikk bestilling på et kort fra en venninne. Fikk ikke vite så mye om mottakeren annet enn at det er en mann og litt småtterier. Så jeg endte opp med dette kortet. Jeg synes mønsterarket er knalltøft og litt maskulint så jeg ville ikke ha for mye rundt det. Har "gjenoppdaget" symaskinen min etter å ha sett bl.a Ina sy masse på sine kort.
Fotohjørnene er ark som er embosset med sølvfarge og stanset ut med en punch fra EK Suksess. Og bakgrunnen for scrollen er også stanset ut med en punch fra EK Suksess. Pinnene som er base for scrollen kjøpte jeg på tilbud hos Panduro for lenge siden.


Dette kortet lagde jeg i går kveld. Satt og kjedet meg litt, tittet i green stack'en fra Panduro som har ligget her i mange lange måneder og falt for beveren. Begge mønsterarkene er fra samme stack. Ellers er det base av bazzill og litt bling. Veldig enkelt kort, men jeg likte det så det går i kortboksen i tilfelle vi plutselig trenger et kort på sparket.

11 kommentarer:

 1. Så flotte kort du har laget! For en super ide med scroll på forsiden av kortet, kjempe dekorativt. Tøft ark også! Og beveren var jo så nydelig, og jeg syns svirlen gjorde seg veldig godt.

  Jeg syns det er så hyggelig med blogg gruppa at jeg har en hilsen til alle i bloggen min.. :o)

  SvarSlett
 2. Flotte kort begge to. Det var veldig stilig med den skriftrullen på det øverste, og den bevern med tenna på tørk var stilig. (burde vært et sånt stempel :) )

  SvarSlett
 3. Så stilige kort du har laget Kari! Veldig flott med den papirrullen på de øverste kortet!
  Takk for hyggelig besøk og kommentarer i bloggen min, og at du har lagt deg til som følger. Jeg legger meg til i din også jeg;)
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 4. Koselige kort:) For et supert påfunn med den scrollen!! Skikkelig flott:)Og ja,du har akkurat passe mye pynt på:)

  SvarSlett
 5. Herlige kort du har laget! Flott med den rullen på det øverste kortet, og en veldig god ide:-) Jeg har også de stengene fra panduro, så flott med inspirasjon til hva de kan brukes til!

  SvarSlett
 6. så flotte kort! kjempestilig det øverste da!!=)

  SvarSlett
 7. Hei.
  Tusen takk for koselig kommentar fra deg på Scrapping.
  Har ikke vært inne hos deg før, men nå ligger du i favoritter hos meg. Så mye flott du lager.

  Du lurte på hva jeg fargelegger med, bruker Promarkers jeg. Nesten akkurat begynt så jeg øver og øver.

  God søndag :)
  Grethe

  SvarSlett
 8. den scrollen var bare knallstilig;) og den beveren var megaskjønn:) flotte kort:)

  SvarSlett
 9. Så tøft med den papirscrollen da!! Lekkert herrekort og flott med søm (har ennå ikke dristet meg til å starte krangelen med symaskinen min, dessuten tror jeg heller ikke at jeg plass)

  Ha en flott mandag og kreativ uke!

  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 10. knallflotte kort du har laget. det er så stilig med sying på kortene.

  ønsker deg en super helg

  SvarSlett
 11. Kjempefine kort du har laget. Enig i at det øverste var et tøfft mønsterark til mann - og den papirrullen var stilig. Likte også godt beverkortet :) Elsker de beverne.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails