torsdag 21. januar 2010

Ryggsekk-kort


En kollega ba meg lage et kort til broren hennes som er friluftsmann. Han er mer jeger, men jeg har litt lite plastikkgevær hjemme, og ikke klarer jeg å lage det heller så jeg tok utgangspunkt i friluftsliv og fiske og natur generelt. Har sett en lignede hos Lill og fant en mal på splitcoaststampers og satt i gang med brettingen. Her er utgangspunktet grønn bazzill og et nytt ark fra TPC. Har brukt begge sider. I tillegg er fiskestangen laget av et grillspyd som har ligget i kaffe, sytråd og litt metallstreng. Håven er laget av mesh, grillspyd og metallstreng. Husker ikke hvor jeg kjøpte silkebåndet dog. Små brads skal simulere knapper, jeg har brukt små magneter fra kort og godt for å lukke klaffene. Og Making Memories er det som har produsert den metall"knappen".
5 kommentarer:

 1. WHOW!!!!!!!!!!!
  Så kult.
  Jeg har sett malen på det, men ikke kommet dit at jeg har prøvd meg.

  Flink du er :)

  SvarSlett
 2. Fantastisk kreasjon! Jeg også har dumpet borti malen på den, men jeg har ikke fått prøvd meg på den!
  Takk for at du inspirerer til å prøve noe nytt!
  Hilsen Turid :)

  SvarSlett
 3. skikkelig lekkert - helt imponert over hvor flott denne var. Har sett denne før et sted, men har ikke prøvd meg på den enda nei... Tusen takk for titten.

  SvarSlett
 4. flott sett. Mottakeren som får denne er superheldig :)

  SvarSlett
 5. Wow,så stilig!!! Dette må det ligge mye arbeid bak:) Det var skikkelig flott. Jeg må prøve å lage et slikt kort til faren min i anledning 60 års-dagen hans.Det vil han like. Og med den farten jeg produserer,er det nok best jeg begynner med det samme. Bursdagen er allerede i april...LOL

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails