torsdag 7. januar 2010

Jeg har fått en award!!!


Sølvi var så snill å tildele meg denne flotte awarden. En utrolig koselig overraskelse på en torsdag full av jobb og alt det vanlige som skjer. :D Sølvi og jeg har fulgt hverandres blogger en stund nå, og det er like hyggelig hver gang jeg har hatt besøk av henne her.

I tillegg har jeg fått den av Therese som jeg er med i en bloggruppe med. Det er masse lekkert i bloggen hennes også så ta en tur innom og kikk. Jeg er veldig glad for at jeg fikk være med i den bloggruppen, utrolig kjekt å titte innom noen faste, bli kjent med stilen deres og imponert over hva de klarer å kreere.

Og så har også Grethe tenkt på meg da hun skulle dele den videre. Det er utrolig artig å få slike tilbakemeldinger, skal gjemme på disse til dager hvor jeg sliter med å komme i gang, at joda det er faktisk noen som liker mine kort også. Det er godt å tenke på og jeg er kjempetakknemlig! Stikk innom bloggen hennes for masse flott inspirasjon, det gjør jeg. ;-)

Reglene er som følger:

1: Kopier awarden til bloggen din.

2: Link til personen som gav deg den.

3: Fortell 7 interessante ting om deg selv.

4: Velg 7 andre blogger som du sender den videre til.

5: Link til deres blogger.

6: Legg igjen en kommentar i deres blogger slik at de får vite om denne awarden.

Jaha, 7 interessante ting om meg... Hva som er interessant for hver enkelt vil nok variere men 7 ting kan jeg vel finne...

1: Jeg elsker dyr, brenner for å bedre dyrs rettigheter og mener vi absolutt burde hatt et dyrepoliti i Norge også.

2: Jeg kunne aldri vært hjemmeværende mor, husarbeid er gørrkjedelig og etter 2-3 uker hjemme blir jeg skikkelig rastløs.

3: Jeg følger med på hockey, samme lag som datteren i huset, mens alle gutta heier på erkerivalen. Så tidvis er det litt kjegling her i huset om hvilket lag som er best.

4: Jeg er morgengretten, trenger ikke snakke til meg før jeg har fått meg en kaffekopp og 20 min i tålig rolige omgivelser.

5: Jeg sluttet å røyke for nesten 3 måneder siden, etter å ha røyket i over 12 år med bare opphold i svangerskapene. Og denne gangen holder det, jeg fikk en skikkelig vekker i høst da jeg mistet en venninne til kreft og hun verken røyket eller spiste feil mat eller noe.

6: Jeg kan være ufattelig sta, på godt og vondt. Er veldig klar over det og prøver å jobbe med det hele tiden så det ikke tar overhånd ;-) Ser at begge barna har arvet denne "kvaliteten" også... Det gode er jo at man kan klare det man vin, når man vil. Må nesten se slik på det... hehe

7: Jeg har veldig vanskelig for å skrive noe slikt som dette. Har vanskelig for å dra frem ting som skal være positivt med meg eller interessant for andre, men det er nå det jeg fikk til. (Og det har tatt meg nesten en time å få knotet ned. Litt til og fra mens hodet fikk jobbe)

Nå sender jeg ballen videre til Bente, Lisa Marlene, Sylvia, Mary, Madam, Skorpionen og Ina. De er noen av de første jeg sjekker bloggene til når jeg er ute etter inspirasjon og jeg håper de tar det som et kompliment, slik det er ment.

4 kommentarer:

 1. Tusen takk for at du tenkte på meg og ga meg en slik hyggelig award!! Det satte jeg stor pris på. Skjønner hva du mener om at det er vanskelig å skrive slikt - huff, må tenke meg godt om jeg og ja ;)
  Utrolig masse lekkert du lager også!! Nydelige farger og vakre detaljer!
  Ha en fortsatt fin torsdagskveld.
  Klem, Bente

  SvarSlett
 2. Tusen takk for den hyggelige awarden og så hyggelige ord :)
  Så du kjenner igjen kortene mine ja..på tide at jeg forandrer litt da :D

  Så mye flott du lager! og den blomsteroppsatsen var bare nydelig!

  Ha en flott kveld og snart helg!

  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 3. TUsen takk kari,kjempehyggelig av deg
  setter stor pris på den. De 7 tingene må eg tygge litt på:))
  Skal reise til Spania lørdag morgen,får se om eg klarer å få gjort det før eg drar

  SvarSlett
 4. Hei Kari og tusen takk for hyggelige ord i bloggen min og for awarden. Det er alltid hyggelig å kunne inspirere, som regel er jo jeg den som blir inspirert av andre. Jeg skal tenke på de 7 tingene og legge ut etterhvert, ikke bare bare det.
  Spennende å lese bloggen din, du lager masse flott! Ha en fin søndag!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails