søndag 24. januar 2010

To babykort til jenterFikk bestilling på et kort til en nyfødt liten jente og endte opp med dette utkastet. Om det blir godkjent finner jeg ut i morgen, men jeg synes det ble søtt selv da. ;-)

Swirlen er fra BG og stemplet med Distress fired brick. Roser fra papirloftet, "nydelig" er også derfra mens selve scrollen er fra kreativ hobby. Det lille hjertet er stanset ut med en punch fra EK suksess, og doily lace fra MS på kanten. Babyranglen kommer fra Making Memories tror jeg og all bling er fra en bokhandel.
Nærbilde av litt av pynten her. Alle blomster er sprayet med glimmermist i fargen pearl.


Skrivesiden er punchet med doily lace igjen, denne swirlen er fra samme plate som den på forsiden. Alle paneler er forresten svertet pittelitt med cats eye "toffee"

Og et lite minibabykort til sist. Dette skal til en annen baby, og bare være en liten hilsen i forbindelse med det nye tilskuddet i familien. Utrolig artig format å jobbe med og myyyye enklere å fylle ut kortet. Så får vi håpe det faller i smak hos mottakeren.


7 kommentarer:

 1. Nydelig, var jo bare rette stempeltrykket å bruke i denne sammenhengen, for det var dette kortet:) Så flott måte du har laget til blomstrene på. Kan ikke skjønne annet enn at dette blir godt motatt!!
  Likte godt det andre kortet også!

  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 2. Lekkert og innbydene kort du har laget! Så flink du er til å dandere blomster. Det lille kortet var også fint. Jeg finner ofte ut at jeg mangler små kort til små hilsner så jeg skulle vært flinkere til å lage kort i det formatet..

  Ha en fin uke når den begynner i morgen :o)

  SvarSlett
 3. Alldeles lekkert dette også! :)

  SvarSlett
 4. ååå, så nyyyyyyyyyyyyydelig

  SvarSlett
 5. Flotte kort i herlig rosa:) Jeg likte godt danderingen av blomstene og oppsettet på det øverste. Og blondekant er jo såå fint:)
  Småkort er utrolig gøy å lage,trenger ikke tenke så mye der,hehe;) Ditt kort var kjempefint:)

  SvarSlett
 6. Herre så vakre kort du lager *love* ♥

  SvarSlett
 7. Så nydelige babykort! Kjempefint med søm og ellers flott pynt på det største. Minikortet var kjempesøtt med motivet i scallopsirkelen.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails