søndag 24. januar 2010

Blått babykort


I tillegg til de to jentekortene nedenfor her fikk jeg bestilling på et babykort til gutt. Jeg har brukt grungehjerter og ornate collection platene fra stempelglede og babyplate fra papirloftets egen kolleksjon. Alt er stemplet med distress faded jeans etter at jeg har "prøvetrykket" bort det meste av fargen for å få et dust resultat. Det er vanlig hvit bazzill til base, KaiserCraft Duchess Collection, rester av lys blå bazzill. Alle hvite paneler er akvarellark som er sydd og svertet (cats eye toffee, creamy brown og chestnut roan). Brads fra Panduro.

Pyntet innside, samme ark, sverting og hjerte fra grungeplate igjen.


Skriveplaten har de samme stemplene, eller i samme serie. Har igjen tatt vekk "overflødig" farge for et litt sartere uttrykk.

Så håper jeg hun som bestilte blir fornøyd, om ikke får jeg lage flere.... ;-)

7 kommentarer:

 1. Hej!
  Surfade runt såhär på måndagmorgon och har rymt från mitt jobb en stund. Har nog aldrig varit in till dig förut men har tittat runt ordentligt.
  Du har en härlig känsla för färg.

  Lisbet

  SvarSlett
 2. Tusen takk for koslig komentar :) hadde heldigvis igjenn av d krone-arket i den enden der navnet sto å d er fra imaginisce. fairest of them all..

  SvarSlett
 3. Så delikat og yndig! Og de stemplene er jo bare supre! Synes maskinsøm er så lekkert, men er så dårlig venn med symaskinen at den har jeg gitt bort. Angrer hver gang jeg ser noe så lekkert som dette.

  SvarSlett
 4. Takk for koselig besøk i bloggen min! Det er en Martha Stewart bord jeg har brukt ja ... Min første som jeg fikk i julegave. Er ikke 100% sikker på navnet på den, men jeg tror du har rett: D
  Jeg tror da virkelig at mottaker må bli fornøyd med dette lekre kortet som du har laga!
  Takk for Titten i bloggen din igjen. Det gir meg inspirasjon.
  Ha en fin kveld!
  Hilsen Turid

  SvarSlett
 5. utrolig lekekrt kort i delikate farger

  SvarSlett
 6. Så nydelig kort Kari! Ser du er godt i gang med å bruke de nye flotte stemplene dine;)
  Har en liten overraskelse til deg i bloggen min!
  Klem fra
  Mette

  SvarSlett
 7. Nydelig kort! Det at du prøvestemplet for å få et sartere stempel var jo genialt. Det ble så flott!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails