lørdag 11. juni 2011

Bryllupskort og scrapperom del 3


Jeg har en kollega på den andre siden av landet som er bare sååå søt og snill og blid hver gang jeg treffer henne, og nå skal hun snart gifte seg. Så i internposten i slutten av denne uken sendte jeg dette kortet som en liten oppmerksomhet i forbindelse med bryllupet til henne og hennes kjære. Så får jeg bare håpe det faller i smak, jeg koste meg masse med dette kortet i alle fall, syntes alt falt på plass slik jeg ville det. :D

Jeg har brukt 2 forskjellige Pionark til paneler, alle er rufset. Teksten på forsiden er fra Stempelglede og stemplet med Distress Weathered Wood, ringene er fra Stampiness og er stemplet i samme farge som teksten, så embosset med clear embossing med litt glitter, det er glitterlim rundt panelet der også, tatt på etter å ha svertet med stempelfargen. Jeg har brukt blomster fra Kort og Godt, WOC og Papirloftet, båndet er fra Scrappiness, charm fra Kort og godt og et par perler er med.


Nærbilde av blomstene, synes det ble fint med hvitt og blått. Her sees også litt av en chipboardbit som er klippet til og malt med gesso.







Innsidene sees samlet. Jeg har klippet ut en tekstlinje fra et tredje Pionark, der det står: "Livet är inte de dager som gått utan de dagar vi minns." Bruden er svensk så jeg syntes dette passet godt. I tillegg har jeg et tekststempel fra North Star Stamps på den andre siden som jeg også er veldig glad i.




Det er ikke ofte jeg gidder å ta bilde av baksidene, for som regel er det bare mønsterark og mitt personlige stempel. Det er jo forsåvidt det her også, men jeg synes arket var så flott her også at jeg tok det med for en gangs skyld.

Anonyme Scrappere ønsker å se noe til bryllup denne gangen så da melder jeg kortet på der.











Og så må jeg få vise fremgangen på scrapperommet. Mannen min har vært utrolig flink og stått skikkelig på så her er det snart min tur til å jobbe igjen. 3 vegger har fått kledning og den siste jobber han med reisverket til akkurat nå. Rørene dere ser på toppen er vel neste prosjekt, de skal bokses inn, vinduet må ha utforinger og så skal det listes oppe før jeg kan male.



Her er mannen i full gang med skruing og ordning. Er det rart jeg elsker ham? Snill og god og rett og slett verdens beste! ♥

9 kommentarer:

  1. Kjempe lekkert og helt enig, nydlige farger!
    Sikker på at hun setter pris på det.
    Å grattis med nytt scrapperom, blir spennende når det blir ferdig:)
    Takk for at du dletar hos AS.
    Marit

    SvarSlett
  2. Stilrent og flott kort, elsker bare disse pionarkene. Ha en forsatt fin pinse.

    SvarSlett
  3. Takk for at du vil følge bloggen min :) Nå har jeg vært inne og snoket litt hos deg, og her var det jo bare utrolig masse nydelig! For en lekker stil du har! Har lagt meg som følger hos deg og ;) God pinse!

    SvarSlett
  4. Hun blir helt klart fornøyd med dette kortet, noe annet går ikke an;) Nydelig kort på alle sidene;)
    Gleder meg til å se rommet ditt ferdig!!

    Fortsatt god Pinse;)

    SvarSlett
  5. Dette var et nydelig kort. Elsker fargene og de lekre pyntedetaljene:) Klart hun vil like kortet;) Blir et flott scrapperom det der:) Klem

    SvarSlett
  6. Kjempelekkert kort, nydelige farger!!
    Så heldig du er som får deg eget scrapperom, gleder meg til å se når det blir ferdig! :-)

    SvarSlett
  7. Nydelig bryllupskort med lekker pynt og ingenting er som en snill kar i heimen :-) Blir spennede å se rommet ferdig!

    SvarSlett
  8. Lekkert kort!!!!!!!
    Flott pyntet, og stilig oppsett!!

    Ha en flott tirsdag!
    :-)

    SvarSlett
  9. Nydelig!
    Herlig farger. Oppsettet er perfekt!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails