onsdag 29. juni 2011

Bursdagskort til pappa og litt om rommet mitt


Pappa hadde bursdag i mai men da var vi midt oppe i konfirmasjonen til stesønnen min så det gikk nesten i glemmeboken. Denne helgen kommer han og samboeren på besøk og da måtte jeg ha kort klart. Jeg husker absolutt ikke hvilke produsenter det er på arkene her, men det er bilbilde fra G45 i alle fall, og tekststempel fra stempelglede. Metall fra TH og så lurer jeg på om det håndtaket er fra Kort og Godt men jeg er ikke sikker altså.

Innsiden er helt enkel, stempel fra Norsk Stempelblad og panelet på venstre side er en pengelomme.Og så har jeg endelig en bildeoppdatering fra hobbyrommet. Alle vegger har fått på plater, alle rør er bokset inn, alle lister er på bortsett fra hjørnene helt ned mot gulvet fordi vi er usikre på hvor mye gulvet bygger opp. Det blir jo så lyst og fint og jeg er såååå fornøyd. Må skryte av snuppa mi som har vært nede i rommet og malt med meg 2 kvelder på rad nå, sååå snill!

Pulten, småbordet og et par andre ting som skal inn er også malt. Når mannen kommer hjem fra jobbreise håper jeg han "smeller på gulvet" hihi, finnes ikke tålmodig nå... Og siden vi får masse familiebesøk i helgen vil jeg gjerne vise frem rommet ferdig om vi får det til. Og så må jeg jo nok en gang pakke sammen scrappesakene i stua så da kan jeg like gjerne flytte de ned med det samme... hehehe. Vi får nå se om mannen er enig da. ;-)

2 kommentarer:

  1. stilig kort! den bilen var jo bare knall;) herlighet, må si dere står på! rommet ser ut som det blir rålekkert!!! gleder meg til å se det ferdige resultatet=)

    SvarSlett
  2. Flott herrekort, liker godt den gjennomførte stilen på alle sider.

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails