søndag 30. mai 2010

Utfordringskort og dåpskort

Marianne ga meg en utfordring for litt siden, helt uten tidsfrist heldigvis, men allikevel veldig vanskelig. JEG skulle scrappe i Clean og Simple stil... Er jo ikke der i det heeeeele tatt, men jeg har gjort et forsøk her. Jeg har brukt en base av creme bazzill og baksiden av et ark fra Kaiser Craft. Gyngehesten er klippet ut av et Webstersark , de blå panelene er sydd, hesten montert på 3d puter. Tekst fra Stempelglede og perler fra Kort og Godt. Så hva sier du Marianne? Er dette godkjent?

Jeg tenkte jeg skulle høre med Brynem om de vil ha det inne for salg i alle fall. Synes det ble et riktig så søtt guttekort jeg.

Og så må jeg utfordre noen... Grethe lager noen utrolig fantastiske kort, helt i min stil så hun må få denne utfordringen tenker jeg. Jeg vil se et bryllupskort med blått. :) Tar du den? Ingen tidsfrist til deg heller altså.Dette kortet tenkte jeg også å høre om de liker. Her er det igjen creme bazzill, ark fra Maja Design. Stempeltrykk fra North Star Stamps som jeg bare har fargelagt huden på og sløyfen, har svertet med 3 cats eyes som vanlig. Tekst fra Kreativ Hobby, blonde fra Brynem, blomster og charms fra Kort og Godt.

9 kommentarer:

 1. Jeg funderte fælt på hva slags utfordring jeg skulle gi deg Kari og fant som sagt ut at C&S ikke var helt i din bane. Men det er jo derfor det kalles en utfordring også, å utfordre seg selv til å lage ting man normalt ikke lager.

  Du har klart oppgaven med glans!!!! Det var et nydelig kort, lekre farger og nydelig med gyngehesten montert med 3d-puter! Så nå kan du skryte av at du også lager C&S!! :D

  Nydelig dåpskort også :)

  Ha en flott kveld og ny uke!

  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 2. ..og der manglet det et ord... nydelig det ANDRE dåpskortet også!!

  SvarSlett
 3. Jeg syns disse dåpskorten var nydelige og da er jeg enig med Marianne at du stod med glans!!

  Ha en fortsatt fin kveld og en ny flott uke.

  Pernilla

  SvarSlett
 4. C&S er jammen en utfordring, ja, men det klarte du jo med glans! Nydelige kort, begge to. (og den gamle boka jeg fant til svimlende 5 kroner har virkelig nydelig skrift, ja. )

  SvarSlett
 5. Nydelige kort igjen Kari.
  Selvfølgelig tar jeg utfordringen :)
  Gi meg litt tid så skal det være klart :)
  Klemmer fra Grethe

  SvarSlett
 6. Hallo Kari!
  Synes du klarte oppgaven med glans jeg! Ble riktig så stilig! Nydelig det under her også, den jenta er så søt og det ble veldig flott sammen med de arkene. Lekkert K-o-m-bidrag også.
  Ligger litt bakpå når det gjelder bloggrunde jeg dessverre.
  Men du, ser du gleder deg til den 19.!!! Var det ikke den 11. vi har blitt enige om da - eller har jeg gått glipp av noe???
  Ha en fortsatt fin uke!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 7. For noen nydelige kort! Like særlig godt den blå dåpskortet. Der stemte liksom alt!

  SvarSlett
 8. Kjempesøt dåpskort!!!

  SvarSlett
 9. Så søte kort, spesielt det øverste likte jeg. Lekker farge. :)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails