torsdag 6. mai 2010

Casamaraton easelcard

Under maratonet var det som jeg nevnte tidligere en oppgave jeg ikke kunne legge ut da denne skulle være månedsoppgaven inne på casakreativ. Vi skulle lage et konfirmasjonskort til gutt og det måtte være en annen bretteteknikk enn vanlig 6x6 kort. Det gikk faktisk ganske så bra denne gangen også og igjen må jeg ydmykt få takke for alle stemmene jeg fikk. Utrolig flott feedback å ta med seg når man sitter og lurer på om alt blir feil.Det ble i hvitt og grått dette da, alle paneler, kanter og bretter er svertet med cats eye charkoal, stempeltrykk fra North Star Stamps og tekst fra Norsk Stempelblad.

Metallpynt fra Sharon Ann, ark fra papirdesign og muligens en til... Klokken er klippet ut av et Maja Design ark. Blomst fra Papirloftet og pyntenålene har jeg laget selv.


Det var en som lurte i går på hvor man kunne skrive på slike kort så jeg tenkte jeg kunne legge ut et bilde av hvordan jeg gjør det. Her er altså kortet oppslått. Skrivepanelet er behandlet akkurat som det nedenfor i forhold til kanter og alt.
Og her er hele forsiden. Har pyntet litt på det som blir baksiden av kortet når det står, for det blir så tomt ellers når det ligger nede i konvolutten.

Ikke umulig at det kommer et innlegg til senere i dag. KOM er vel avsluttet for denne uken og da kan jeg oppdatere. :D

3 kommentarer:

 1. Det kortet var utrolig stilig. Jeg likte absolutt alt på kortet, og pyntingen var skikkelig barsk.

  SvarSlett
 2. Kjempeflott konfirmantkort!! Herlig oppsett og nyyydelig tekst ;)

  SvarSlett
 3. Så lekkert det ble med grått i grått. Et kjempe flott guttekort med flotte og litt annerledes detaljer!

  God helg!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails