torsdag 20. mai 2010

Masse nytt og spennende!

KOM oppgave 6 var å lage et kort i 3 hovedfarger og det skulle være knæsjt... Og fresht... Vel jeg er liksom ikke på den siden av skalaen kjenner jeg, farger og alt er mye mer nedtonet i mine kort. Det gikk ikke så bra i konkurransen, sånn er det innimellom. :D Men jeg tenkte jeg skulle lage et kort som snuppa kan ta med seg i en bursdag. Det er jo stort sett 12 åringer så det skal være litt kult.

Her er det ark fra Ladybug & Friends og MME, alle paneler er sydd, har fått hvit bazzill til bakgrunn. LOVE er noe klistremerke jeg har kjøpt på scrappiness, bånd og fjær fra Panduro. Sommerfuglene er stanset ut med Martha Stewart og pyntet med stickles. Blomster fra Prima og Kort og Godt.


Over til noe annet... Jeg har fått lov til å prøve å lage noen kort for salg hos en flott interiørbutikk som heter Brynem og ligger rett borte i gata her. Det er den type butikk hvor jeg går inn og kan se for meg alt de har, hjemme hos meg... ;-) Flotte saker, vintage, duse farger og ja bare lekre saker! Så jeg har lenge hatt lyst men ikke turt, men på tirsdag kvinnet jeg meg opp og spurte. Så nå må jeg lage litt kort i annerledes format og så får vi se hva kundene sier, om de liker kortene mine. Her er i alle fall 3 jeg har laget så langt. Hva synes dere som titter inn her?

Det første er i 10 x 10 cm, alle 3 har bakgrunnspapir fra Tim Holtz. Blonden er fra Brynem, lyktestempler fra Inkadinkido og tekster
fra Stempelglede. Blomster fra Prima, Kort og Godt og papirloftet.

Arkscrollen her er ekte vintage, jeg har en gaaaaammel utgave av vredens druer, printet i 1941 med flott gammel patina som jeg har svertet med cats eye toffee, chestnut roan og creamy brown.

Og enda en ting, uff blir bare masse skryt dette men: Jeg fikk nettopp melding på facebook fra en som abonnerer på Ett Trykk, at et kort jeg sendte inn tidligere er tatt med i bladet!!! Noe så utrolig moro! Siden jeg ikke abonnerer må jeg vente til juni med å se, men som jeg gleder meg! Dog har jeg vel ikke lov å vise frem noe her enda, men er det noen av dere som titter innom og har bladet så heter jeg altså Kari Camilla Nilsen og har et easelcard med. :D

9 kommentarer:

 1. such a nice feeling of vintage!

  SvarSlett
 2. Lekkert!!! Et ord jeg ikke bruker,men som passer veldig godt her:) Flotte kort alle fire og jeg likte aller best de to nederste. De blå og brun-tonene er så nydelige sammen. Og som vanlig er jo kortene dine veldig fint pyntet:)

  SvarSlett
 3. Og forresten,du har lov å skryte så mye du vil:)

  SvarSlett
 4. Herlige kort Kari!
  og gøy med publiseringen i Ett Trykk også!!
  Nydelige farger du har brukt på KOM-kortet ditt :)

  Ha en flott kveld og koselig treff i morgen :)
  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 5. Nydelige kort du skal selge. Liker veldig godt tonen i de.
  Gratulerer med kort i Ett trykk, gleder meg til å se :)
  Klemmer fra Grethe

  SvarSlett
 6. Så mange lekre kort Kari!!
  Bursdagskortet var så søtt og stilig på en gang. Herlige farger og passe tøft for jenter i den alderen.
  "Butikk"-kortene dine var råfine!! Butikken kan jo ikke annet enn å si det samme ;) Likte spesielt godt de to siste.
  Og så må jeg jo gratulerer deg med å bli publisert i Ett trykk!!! Jeg sendte inn noe til Juni nummeret jeg også, men aner ikke om det kommer med. Er heller ikke abonnent, men blir det snart.

  Ha en fin fin langhelg.

  Go'klem fra Wenche :0)

  SvarSlett
 7. Takk for at du ble med på candy`n min!
  Lykke til!

  Thank you for joining my Blogg Candy
  good luck

  Hug from Anita

  SvarSlett
 8. Wow, så masse flott du har laget her! Herlig pastellkort det første, som helt sikkert blir godt mottatt av bursdagsbarnet.
  De du skal selge i butikken var jo helt nydelige da, og mer "deg" i fargen (syns jeg da). Skikkelig lekre kort, håper de går unna som varmt hvetebrød!
  Og så morsomt at du kom med i Ett Trykk, gratulerer!
  Ha en strålende pinsehelg!
  Klem

  SvarSlett
 9. Hei Kari ! Takk for at du vil være med på candy´en min :) Lykke til!

  Klem, Gry-Heidi :)

  PS. Så mye fint du lager, legger meg til som følger hos deg :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails