torsdag 27. mai 2010

KOM 6 og litt til


KOM uke 6 er avsluttet, denne gangen skulle vi laget et kort med mer enn en brett. Siden jeg hadde fått bestilling på et bryllupskort slo jeg de sammen. Ark i gull og hvitt på en base av hvitt, stempeltrykket av brudeparet er embosset i gull mens teksten er i archival coffee, alle paneler foran har fått søm med maskin, roser fra Kort og Godt, tyll, charmen husker jeg ikke, perlebåndet er fra -Nille og de små hjertene nede er laget med punch fra EK Suksess.
Snuppa mi er med og danse på for Team Åge og Ole Børud i et tributeshow til Michael Jackson. Og i går var det premiere, så da fikk hun rose og dette minikortet og boken dere ser under. Her er størrelsen 10 x 10 cm og pyntet med et nydelig mønsterark fra Basic Grey. Det er litt mer lillanyanse i det enn det som kommer frem her for jeg tok bilde sent i går kveld. Jeg har svertet kantene med Cats Eye toffee, creamy brown og dark roast. Stempelteksten er fra Stempelglede og i fargen Coffee fra Archival.
Her er innsiden, en annen del av det flotte arket, svertet på samme måte og med et annet stempeltrykk fra Stempelglede.
Her er minneboken jeg lagde til henne på kvelden før premieren. Har man BIA må man jo bruke den. Har tatt baksiden av et vintage valentinesark og kledd inn chipboard med. Har brukt en nydelig rosa blonde fra Brynem, stempeltrykk fra Prima, både bildet og notene. Roser og perler fra Kort og Godt og fjær fra Panduro.
7 kommentarer:

 1. Nydelig bryllupskort! Så lekkert pyntet med rosene, tyllen og perlebåndet på stempeltrykket!

  Lekker bok du har laget til snuppa di også :)

  SvarSlett
 2. Åhh, lekkert som vanlig fra deg, Kari.

  Ha en riktig fin og kreativ helg..ps: Kom på trykk jeg også...hurra!!

  Klemmer fra Wenche :0)

  SvarSlett
 3. So elegant, Kari!
  You are the master of pearls ;)
  Big hugs,
  Nora

  SvarSlett
 4. Så mye fint du har lagt ut i bloggen din siden sist jeg var innom! Lekkert bryllupskort til KOM .... Jeg lagde også easel-card, men til dåp ;)
  Takk for titten i bloggen din igjen - det er virkelig inspirerende å ta turen innom!
  Klem Turid

  SvarSlett
 5. ciao kari,
  grazie per essere passata a trovarmi, ho scoperto che hai altri blog oltre quello dove hai indetto il giveaway e sono venuta a curiosare....
  scusami se non parlo l'inglese, io utilizzo google per tradurre tue pagine ;-)spero che non sia un problema per comunicare un saluto rosa

  SvarSlett
 6. Det var ditt kort ja, jeg tenkte det når jeg så det at DET måtte være ditt :)Kjempe flott!
  Så koselig med datteren, kan tenke meg hun ble fornøyd med rose og nydelig kort.
  God helg!
  Klemmer fra Grethe

  SvarSlett
 7. Hei jeg vet ikke hvor jeg skal skrive det men fant ut at jeg kan skrive det her! ;-) men jeg vil bare gratulere deg med at DU vant min blogg Candy! du får gå inn på bloggen min å se ;-)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails