søndag 2. mai 2010

3 Kort på en gang


På fredag var det treff på scrappiness igjen og jeg fikk laget 2 1/2 kort. Gjorde ferdig det siste i kveld og legger alle ut over ett her. Det første kortet er det jeg bare fikk startet på. Det er ark fra Tim Holtz, stempler fra inkadinkido (?) siden Wibeke klarte å overtale meg til at gatelykter også er stilig... (Venter nemlig på en plate med lysekroner) Teksten er fra Stempelglede. Blomstene er fra Kort og Godt og så er det tyll, bånd og blonde på diverse butikker.
Begge innsider, alle paneler er distresset. Noen er rufset og svertet med archival coffee mens skriveplaten er svertet med Cats Eye i 3 bruntoner. Metallblomsten foran og sommerfuglen inni er fra Korthobby.no som jeg var så heldig å vinne for innsatsen under Casamaraton. Tenk det da, jeg fikk dobbelt opp med premier, for jeg fikk jo en haug med flotte kort også!


Og så fikk jeg 4 nye personlige stempler i posten på forrige lørdag, helt fra Malaysia så da må liksom baksidene frem også. Her er et av de sammen med en stilig lykt.


Minsten skulle innom en kamerat som hadde bursdag på fredag så jeg fikset kort. Helt enkelt stempeltrykk mot et stilig ark. Tekst fra Stempelglede og svertet med Archival Coffee igjen.

To av nevøene mine har bursdag i slutten av mai og han ene fikk et kort jeg laget under maratonet mens han minste fikk dette. Ark fra Sandylion og så har jeg klippet til teksten og pusset med kloss.Begge innsider, dette ble litt annerledes form når man åpner men synes det var greit ut i fra Mikkebildene. Måtte sensurere skriveplaten siden snuppa rakk å skrive før jeg tenkte å ta bilder.
Baksiden med nok et nytt personlig stempel.

11 kommentarer:

 1. Flotte kort alle tre, Kari, men dæven ta...det første kortet var bare såååå elegant og lekkert. Absolutt nydelig!! ..Nå kommer jeg hvert øyeblikk med et vintage kort..hjelp... :0)

  Klemmer fra Wenche :0)

  SvarSlett
 2. Tøffe bursdagskort og et nyyyydelig kort det første!
  Så lekkert det lyktestolpestempelet var! (samt de andre du har brukt inni) det tror jeg er noe for meg. *setter på ønskelisten*
  Det var så lekkert og stilfullt hele kortet!

  Ha en flott uke!
  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 3. det øverste kortet var helt fantastisk. hvor har du fått tal i stemplene du har brukt, hvis det er stempel da? du er så flink =)
  ha en fin dag i dag
  klem

  SvarSlett
 4. så utrolig flotte kort!! likte spesielt godt det øverste "gratulerer med dagen". Kjempeflink er du!!=)

  Jeg ønsker deg en fin uke=)

  SvarSlett
 5. Hei, hei - og takk for et hyggeli og ikke minst artig treff som vanlig;) Blir jo støl både i kjever og magemuskler etter fredagstreffene;)
  Det første her er jo bare så lekkert da Kari (ble jo litt snurt for at du tok den siste stempelplaten da;)) Stilige du guttekortene under her også. Du er jo så flink vennen!
  Ha en flott og kreativ uke!
  Stor klem fra
  Mette

  SvarSlett
 6. Jammen er du effektiv!!!

  Det bryllups-kortet var helt utrolig vakkert! Nesten sånn at jeg får lyst til å gifte meg igjen med mannen min........

  Ha en flott dag!

  -klem-

  SvarSlett
 7. Like it! So soft, nice vintage!

  SvarSlett
 8. De kortene var helt nydelige! Det første var utrolig vakkert!

  SvarSlett
 9. oooooo, jeg vil også ha gatelyktstempler!!! Det kortet var aldeles nydelig, og de to andre var flotte de også:)

  SvarSlett
 10. Veldig flotte alle disse, men jeg må innrømme at jeg falt pladask for det første; nydelig pyntet og virkelig stemningsfult!
  Gatelykter var vist absolutt ikke dumt :-)
  Klem Guro

  SvarSlett
 11. Wow, det øverste kortet her var virkelig vakkert!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails