torsdag 6. mai 2010

KOM 3, skisse


OBS dette er dagens andre blogginnlegg, om du vil se det første må du huske å titte lenger ned. :D

Kort O Mania inne på scrapping.no er godt i gang, og runde 3 er avsluttet. Denne gangen var jeg en stemme bak nr 2 i innledende runder så det ble ingen finale på meg, dog var det 6 utrolig flotte kort som gikk videre! Tusen takk til alle som stemte på mitt kort!


Vi skulle følge en skisse denne gangen, Honning har gjort en strålende jobb igjen med å gi oss en nøtt.Her er mitt bidrag. Ark fra Maja Design. Jeg har kost meg og lekt med Gesso og Cats Eyes for å få rette gammeldagse effekten. Jeg har brukt klokke, piler og filmstrips fra Tim Holtz, kaffetagen har fått stempel med teksten "livet er ikke det verste man har om litt er kaffen klar". Dette stempelet var jeg så heldig å få fra Papir i Hjertet som en trekningspremie for deltagelse i påskenøtter på scrapping.no. Ellers har jeg pyntet med blomster fra Kort og Godt, pompombånd, hyssing og fjær.

Innsidene har fått samme behandling som forsidene. Det begynte å bli litt lite igjen av rosearket så jeg valgte å dele det slik for å få litt på begge sider. Kaffetags'en har fått stempel fra Norsk Stempelblad. Her går det også igjen med pompombånd, hyssing, filmstrips og fjær.


Og en enkel bakside.11 kommentarer:

 1. Fy søren, dette var utrolig lekkert! Digger alt det flotte du har klart å få plassert i hjørnet på forsiden, og alle de andre sidene var og lekre! Nå må jeg legge til filmstripe på ønskelista mi og...
  Så du trodde ikke jeg hadde så store barn, du. Sikkert fordi jeg stadig gnåler om at jeg bare er 29 (I wish....), hi-hi.
  Ha en herlig ettermiddag og kveld!
  Stor klem

  SvarSlett
 2. WOW for et superlekkert kort Kari!!! Helt rått syns jeg ;) Nydelige farger og flotte detaljer!

  Du spurte i bloggen min hvordan jeg får "glimmermisten til å bli bare inne i motivet, blir en maskeringsjobb da eller? Og går det ikke mye mist?" For å få glimmermisten kun inni motivet, så sprayer jeg bare motivet, før jeg tar på ramme rundt/bak e.l. Ganske enkelt altså. Ingen maskeringsjobb. Det går heller ikke mye mist. Ett eller to sprut er nok ;) hehe ;)

  SvarSlett
 3. Jeg likte dette kortet utrolig godt! Flott løsning på skissen :)
  Nydelig med bruk av Gesso og catseye og den klokken var skikkelig tøff!

  Hehe..kortet mitt var nok ikke helt "meg" nei, jeg har litt identitetssproblemer for tiden *fnis*

  Ha en strålende helg :)
  Klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 4. Det var et skikkelig stilig kort, Kari! Fine farger, nydelig pyntet og en flott løsning på skissen.
  Ønsker deg ei riktig god helg!
  Klem, Anne :)

  SvarSlett
 5. Nydelig Kari!!! Veldig flotte begge disse kortene, dette var nydelig og det andre skikkelig stilig :)

  Ha en super helg!
  Klem Guro

  SvarSlett
 6. Så flott!!!
  Jeg liker det at alt er samlet i hjørnet, jeg liker fargene.. jeg liker alt jeg..
  Nydelig!
  Klem Grethe

  SvarSlett
 7. Dritlekkert, blir egentlig litt "ordlaus" over alt du får til og hvor ulik stil du har på alt, du er rådyktig!!!

  Ha en flott uke!

  SvarSlett
 8. Dette kortet var griselekkert! Likte både fargene og måten du har satt sammen pynten på. Masse annet lekkert i bloggen din også!

  Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min! Ønsker deg en fortsatt fin uke!

  SvarSlett
 9. Skikkelig stilig kort Kari! Du har jo fått brukt klokka også jo;) Flotte detaljer, og jeg likte veldig godt kaffestempelet (ha,ha - det var vel en bombe!) Vært litt dårlig blogger i det siste, men skal bli bedre håper jeg;)
  Ha en fortsatt flott uke!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 10. Så nydelig:) Føler jeg gjentar meg selv her inne,men det er jammen ikke rart. Alt du lager er jo så flott! Og når jeg ser at noen av de flotteste kortene fra k-o-m ligger her inne,er jeg ikke særlig overrasket;)

  SvarSlett
 11. semplicemente meravigliosa....

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails