onsdag 29. september 2010

Pause i bloggingen


Vi har funnet ut at det er på tide å flytte til et større hus, men for å få gjort det må vi selge det vi allerede sitter med. Dermed er det en del pakking, rydding og maling på gang her og jeg har ikke fått laget noe på en stund og vil heller ikke få gjort det. Alle scrappesakene står i esker i garasjen og der må de forbli, mistenker at den megleren vi velger ikke kommer til å forstå forskjellen på rot og scrappesaker... Jeg har jo treffene på scrappiness da og snille Nina har sagt at til neste treff kan hun lage et par kit for meg så jeg har noe å holde på med og da vil jeg nok få oppdatert her også. Men i mellomtiden vet dere som titter innom hvorfor det er så stille på meg. Er jeg heldig så er vi godt i gang med prossessen innen midten av november. (Og når fellesvisningen er over kan jeg vel alltids dra inn én eske med skjærebrettet og litt småtterier i alle fall, eller lære meg å scrappe med mindre ting men det tror jeg blir vanskelig altså...)

Jeg får bare si jeg kommer sterkere tilbake når tingene roer seg her hjemme. Kos dere med høsten og kreativiteter dere som kan det! :D

14 kommentarer:

 1. Lykke til med visninger og hussalg! Det er godt du har noen treff innimellom da, ellers er det nok lett å få abstinenser, hi-hi. Du får komme tilbake sterkere senere!
  God klem

  SvarSlett
 2. Så spennende! Masse lykke til med alt som følger med en flytting; godt du har noen kit å kose deg med underveis!
  Håper det ordner seg fort og greit :-)
  Klem Guro

  SvarSlett
 3. Masse lykke til med visninger og hussalg. :D og ikkje minst flyttinga inn til større hus. :D :D

  SvarSlett
 4. Jeg synes det var lenge siden jeg hadde sett/hørt noe fra deg så leste jeg på Casa at du både hadde vært syk + gikk med flytteplaner.. ikke rart det har vært stille fra deg da :)
  Kommer til å savne å kikke innom deg, men vi kan mailes og meldes vi ikkesant?
  Masse lykke til med flytting.
  (vi er på kikkestadiet vi nå, så vi får se om det blir større plass på oss også etterhvert :) )
  Stooor klem fra meg

  SvarSlett
 5. Lykke til med visnig og salg av hus!! Det blir vel greit med større plass :) og et eget scrapperom kanskje eller et større et :)
  Jeg kjenner abstinensene bare ved å høre hva du skal. 2 uker ferie er liksom en ting men over en mnd...dååån. Da hadde det blitt litt shopping i alle fall. Ønsker deg/dere lykke til!!!

  Klemmer fra Wenche :0)

  SvarSlett
 6. Lykke til med hussalg, pakking, maling og huskjøp;))

  Gleder meg til å titte innom igjen når den tid kommer=)

  SvarSlett
 7. Så spennende:) Lykke til med alt sammen!

  SvarSlett
 8. Lykke til:) Gleder meg til du får tid til å legge ut nytt, alltid så mye flott å se her i bloggen din:)

  SvarSlett
 9. så spennende med både salg og kjøp av hus! jeg gleder meg til å følge med her, og høre hvordan det går. masse lykke til=)

  SvarSlett
 10. Lykke til - håper du snart er tilbake :)
  Ligger noe i bloggen min til deg.

  Klem :0)

  SvarSlett
 11. Lykke til med flytting fortsatt :) Ville bare takke deg for at du er med på candyen min, som jeg trekker i kveld. Har lagt 3 lodd i potten :-D
  Klem Guro

  SvarSlett
 12. Heisann!
  Håper det går bra med salgs- og kjøpsprosess, vi venter og gleder oss til du er tilbake i full scrappe-vigør :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 13. Heisan!:) Så bra at du har fått scrappetingene i hus da..Det er jo noe med det viktigste:))). Var masse nydelige ting i bloggen din så jeg, så håper du er tilbake i full fart snart igjen:)).
  Klem, Ellen

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails