mandag 7. juni 2010

Trist takkekort

Den ene pusen vår har vært savnet i en uke nå. Først trodde vi den bare var våryr og nøt å være ute og at den endelig hadde blitt tøff nok til det. Men i dag fikk vi beskjed om at pusen Max ikke er mer. Utrolig trist, sitter og sipper hele tiden. Men det var jo et eldre ektepar som tok seg av ham på hans siste. Så til ham og prøvde å sjekke men de tenkte ikke på at katter i dag chippes så de tittet på halsbåndet men der fant de ikke mer info for han mistet jo bånd i hytt og pine. La de fra seg under sofaen og sengene til ungene og over alt, så det var forholdsvis nytt og ikke merket. Da det ikke var mer å gjøre for Max gravde de ham ned, og det at de tok seg bryet med det for pusen vår gjør meg varm om hjertet. Det er jo nok av dem som kanskje bare ville kastet kroppen i skogen eller søpla. Så jeg tenkte å ordne en liten blomst til dem i morgen, og har laget dette kortet til dem. Det er jo ikke i nærheten av det de har gjort, men forhåpentligvis ser de at vi er glade for det de gjorde.

Jeg har brukt Webstersark, stempel fra Tim Holtz og Stempelglede, bånd fra Panduro og perler fra Kort og Godt.

Helt enkelt med andre ord, men jeg synes det er best nå. Innsiden er pyntet for å stå i stil, har svertet alle hvite akvarellark med Cats Eye Toffee og Creamy Brown. Og igjen stempel fra Tim Holtz.Her er Max. Han ble bare ca 9 måneder. Vi fant ham under trappen hos svigers da kulden begynte å komme, han og broren. Helt utsultet, kalde og fortvilte. Broren hans fikk et godt hjem hos en god venninne og Max ble her. Den særeste katten jeg noen gang har møtt, og helt spesiell. Han laget lyder som hørtes ut som "ma ma" når han ville noe, og fortsatte til jeg svarte så han kunne komme og få kos. Akkurat dette bildet er tatt i vinter, matfar ligger i hjørnet og ser på fotball på tv og katten legger seg slik til i sofaen i enden mot skrappekroken min. Måtte jo ta bilde da. :) Han hadde verdens bløteste mykeste kosepels og var "mammadalt" og pysepus. Første gang han beveget seg ut i den store verden gikk det galt og han ble påkjørt.

RIP Max, høyt elsket og dypt savnet av oss alle.

11 kommentarer:

 1. Så utrolig trist. Hjertet mitt blør virkelig for dere. Man blir jo så glad i de firbente små pusene... Vi har selv en pus, som vi er utrolig glad i. Og hun også mjauer- ma ma, og er en skikkelig skvettlapp, dilter etter meg overalt... De er noen kloke dyr, vet hvem som er sjefen i huset...
  Sikkert litt godt å tenke på at det var noen som brydde seg helt på slutten, slikt varmer...
  Varm klem fra Ane Lene

  SvarSlett
 2. så trist å miste katten.
  Det er et nydelig kort du har laget.
  trøsteklem fra reinsvoll.

  SvarSlett
 3. Så trist det var at han ikke kom hjem igjen i god behold Kari! Ikke lett å miste noen en er glad i. Godt å tenke på at det eldre paret tok ånd om ham da.
  Er sikker på at de setter veldig stor pris på det nydelige kortet du har laget til dem. Det var bare så utrolig flott!
  Stor trøsteklem fra
  Mette

  SvarSlett
 4. Så utrolig trist Kari.
  Men godt å vite at det var noen som tok seg av ham og lot ham få en verdig avslutning.
  Nydelig kort du har laget til dem som fant ham, er ganske sikker på at de setter pris på det.

  Stor klem fra
  Marianne

  SvarSlett
 5. Så leit å høre om go'pusen din. Aldri moro når slikt skjer, men det var godt at det var noen snille mennesker som tok seg av han på slutten ihvertfall. De blir nok veldig glad for kortet du har laget og, delikat og flott var det.
  Masse varme tanker og gode klemmer fra meg til deg

  SvarSlett
 6. Så trist å miste en venn, men så deilig å vite att det finnes gode og snille mennesker der ute!
  Ett nydelig kort de helt sikkert kommer til å sette stor pris på!
  Klem fra Maya

  SvarSlett
 7. Nydelig takke kort du har laget.
  Er alltid trist å miste noen.

  varm klem fra Grethe

  SvarSlett
 8. Huff,skjønner godt at du er lei deg nå. Det er veldig trist å miste noen man er glad i.

  SvarSlett
 9. Helt forferdelig å miste et kjæledyr.Jeg glemmer aldri da politiet ringte oss og fortalte at kattepusen vår var overkjørt. Men han var lykkelig så lenge han levde.
  Nydelig kort!

  SvarSlett
 10. Det er så vondt å miste et dyr! Men det må være en trøst i sorgen at han ikke døde alene og at noen viste ham omsorg. Stor klem fra meg

  SvarSlett
 11. Stakkars dere. Jeg føler virkelig med dere. Har selv innekatter som nå har begynt å være ute og jeg sitter og er så redd for at de skal bli påkjørt. Så langt har det gått bra, men man vet aldri.
  Fint å kunne gi et så fint kort til de som tok seg av pusen.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails