tirsdag 15. juni 2010

Korteske


Jeg har en utrolig snill kollega som her om dagen huket tak i meg og spurte om jeg ville ha en nesten ferdig brodert bunadsveske. Jeg er i gang med å brodere min egen bunad nå så dette var jo midt i blinken. Denne hadde ligget hos henne i mange år for hun begynte på den til datteren sin, men så ville datteren ha en annen bunad enn denne. Så jeg takket pent og siden hun ikke ville ha noe for vesken laget jeg denne esken med kort til henne. Mal fant jeg hos Randi, hun er en mester på esker.

Jeg har brukt helt hvit bazzill, indre mål på esken er 5 x 7 inches så det er god plass til kortene. Alle kanter er svertet med Distress Weathered Wood og har fått glitterlim på seg. Navnet er stanset ut med Rollerblade fra QK og teksten på ovalen er fra Stempelglede.

Her er en annen vinkel på blomstene, jeg har brukt blomster fra Kort og Godt og Papirloftet, bånd fra Panduro.

Dette er låsen, en brad fra K & Company på siden ut og en magnet på eskens kant så de holdes sammen.

Her er innsiden med ett kort for å vise båndet jeg la i bunnen så hun skal få opp siste kort.


Her er et enkelt kort med ark fra Melissa Frances, blomster og perler fra Prima, brad fra Panduro, stempeltekst fra Stempelglede, blonden husker jeg ikke.


Dette kortet har ark fra den lekre nye Ladybugserien. Tekst fra Stempelglede og søm rundt kanten. Blomster fra Nille, (av alle steder...), små blomster har jeg kjøpt på Scrappiness, sommerfugltag'en er fra et Graphic45 ark, sheerbånd fra Panduro.

Minikort i 4x4 inches er kjekke kort å ha og kjekke kort å lage. Her er et resteark, sheerbånd, blomst fra Prima og knopper fra Kort og Godt. Kanten rundt mønsterarket er svertet med Cats Eye Charcoal.Og nok et minikort, her har jeg rett og slett liftet Anita Thorsen sine lekre minikort på side 34 i Ett Trykk. Enkle men sååå dekorative.

Da gjenstår det bare å ta dette med meg på jobb i morgen og se hva kollegaen min synes.

6 kommentarer:

 1. Så lekker denne esken ble Kari! Veldig delikat og fin! Så lurt med båndet i bunnen for å få opp siste kort. Veldig søte kort du har lagt oppi også, tenker hun blir glad for denne overraskelsen!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 2. Så fiint dette var,nydelig eske og nydelige kort:)

  SvarSlett
 3. Så flott!!! Nydelig eske du har laget og nydelige kort! Dette kommer hun garantert til å bli glad for!

  ha en super dag!

  -klem-

  SvarSlett
 4. Åh, dette var nydelig!! For en utrulig flott gave å gi bort! Lekre detaljer, nydelige kort og eske.

  Klem Marianne

  SvarSlett
 5. For noen nydelige kort!! og en lekker eske;)

  SvarSlett
 6. Så koselig gave du har laget. Aller finest syns jeg blomsterranka er!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails