onsdag 9. juni 2010

Bryllupskort

Først må jeg få takke alle som har lagt igjen kommentar på innlegget om pusen min, tusen takk det varmer! Jeg kommer innom alle bloggene etterhvert også. :)

I dag fikk jeg spørsmål fra en kollega om jeg hadde et bryllupskort liggende klart. Nei, jeg jobber på spreng for å få litt liggende på Brynem, men når hun spurte så pent tok jeg jeg det som et kompliment og laget dette i kveld.

Her er det hvit bazzill i bunnen og ark fra Panduro. Salmearket dere ser en flik av er fra en av bøkene jeg fant i en bruktbutikk i går. Ekte vintage fra 1923 til 5 kr så jeg slo til. ;-) Ellers er det en del av en Primablomst, bånd og perlehjerte og hjertebånd fra Panduro. Teksten er fra Stempelglede.


Innsidene er laget på samme måte. Alle store paneler er sydd. Her er det igjen tekst fra Stempelglede.Den andre innsiden har fått skriveplate som er pyntet med hjerter fra Papirloftets egen kolleksjon, igjen er det hjertebånd, synes det var sååå lekkert!

På baksiden er det enkelt pyntet, hjertebånd og et personlig stempel. Så tar jeg det med på jobb i morgen og håper kollegaen min blir fornøyd.

4 kommentarer:

 1. Nydelig og delikat bryllupskort, Kari!! Og det blir så flott effekt med søm på kortene. Nå har jeg tatt frem symaskinen og skal sy for første gang rundt et ferdig fargelagt motiv...håper det ikke blir tull med tråden.

  Klemmer fra Wenche :0)

  SvarSlett
 2. Nydelig kort! Stilfullt og vakkert med så mye hvitt. Og du har jo pyntet alle sidene på kortet,jo,så flott. Her har du nok hatt litt arbeid...:) Og jeg er ikke i tvil om at kollegaen din kommer til å like det:)

  SvarSlett
 3. Alldeles lekre kort du har lagt ut i det siste! Kjempetrist med pusen :(
  Har en mistanke om at du nådde veldig høyt i KOM denne uken :) Grattis!
  Klem Turid ;)

  SvarSlett
 4. For et nydelig bryllupskort, flott dekorert forside og solid gjennomføring av alle sidene. Nydelig!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails