onsdag 9. juni 2010

KOM oppgave 8

Da er avstemmingen over og jeg kan endelig puste litt lettere. For for en spennende runde dette ble! Lå lenge godt an, før Marianne kom sterkt på slutten altså. Men snakk om flaks, det ble mitt kort som vant. Jeg er målløs og stum av overraskelse og glede. Tusen tusen takk til alle som har stemt på mitt kort. *klemmer til alle*

Oppgaven var å bruke knapper og glansbilder. Altså, jeg har knapt tatt i et glansbilde siden barndommen men jeg dro nå ut og handlet. Falt for det arket her med duse feer og sommerfugler. I tillegg er det ark fra Websters, jeg har sydd rundt det. Klokken er rub ons fra en blog candy jeg vant, perlebrad, sheerbånd og hjerte fra Panduro. Blomster fra Kort og godt og perleswirl fra Prima.

Egentlig var det dette kortet jeg skulle sende inn men jeg klarte å levere det på Brynem i all hast etter å ha tatt bilde og ser etterpå at jeg ikke ble fornøyd med kvaliteten på bildet i det hele tatt. Det er ikke egentlig så lyst. Her er det også Websters ark men ingen søm. Herlig glansbilde igjen, rub ons, en bit av en bokside, stempeltrykk fra en ny plate fra stempelglede. Knapper fra Snella og Petronella, de er jo sååå kule at da jeg fant de på Brynem så måtte jeg bare ha dem! Blomster fra Kort og Godt, perlebånd fra Panduro, samme sheerbånd som på kortet over. Pompombånd fra Scrappiness.

Det er ikke godt å si hvordan det hadde gått med dette kortet, kanskje var det sjebnen som gjorde at jeg laget et nytt, kanskje var det tilfeldigheter. Uansett er jeg utrolig glad for at så mange liker det jeg lager! Takk igjen alle sammen!

10 kommentarer:

 1. Oi - mens jeg skriver i et annet innlegg, så publiserer du jo vinnerkortet her jo :)
  Grattttttis med seieren! Jaggu ikke enkelt å konkurrere mot deg :) Du lager nydelige kort!
  Klem Turid

  SvarSlett
 2. Begge kortene er jo bare helt nydelige:)

  SvarSlett
 3. Et utrolig nydelig kort du vant med, gratulerer så mye!
  Jeg var 99,99% sikker på at det var du som hadde laget dette kortet forresten ;)
  Og jammen meg var det spennende på slutten ja. Du lå jo så langt foran meg tidlig i avstemningen (dvs jeg lå jo langt bak alle i starten) men utpå kvelden ble det jevnere og jevnere.
  I alle fall så var det en vel fortjent seier og jeg tror helt ærlig at du gjorde lurt i lage et nytt. Ikke at det andre ikke var noe fint, for det var det, men det øverste hadde en så egen nydelig stemning over seg og et lekkert oppsett!

  Igjen, gratulerer!

  Ha en strålende dag og
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
 4. Grattis Kari! Så moro da!
  Kortet ditt var kjempelekkert! Veldig spesielt og flott glansbilde og pynt! Var en så vakker stemning i hele kortet liksom!
  Flott det under også, men det var noe helt spesielt med det øverste.
  Takk for dine alltid så hyggelige kommentarer Kari, setter veldig stor pris på de!
  Og så gleder jeg meg stoveis til i morra!!!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 5. Utrolig lekre kort altså

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye!! Så moro å vinne!!! Det var aldeles nydelig, noe forsåvidt det andre var også. Ha en flott fredag:)

  SvarSlett
 7. Innmari flotte kort. Gratulerer så mye:)

  SvarSlett
 8. Gratulerer så veldig mye! Så lekkert og innbydene dette kortet ble. Flinka!:o)

  SvarSlett
 9. Gratulerer! Kjempelekkert kort ! Likte veldig godt stemningen i kortet!

  SvarSlett
 10. Åh, dette var to vakre kort!! :D

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails