søndag 25. april 2010

Siste fra maraton for nå

Dette kortet er blitt til dag, oppgaven var å leke seg med glimmermist, gesso eller annet. Rett og slett kline og kose seg. Her er det gesso, cracke paint, glimmermist og stickles. Skulle bli nok klin det? ;-) Ellers er det nydelig ark fra Websters. Forsiden har fått en ramme av brun bazzill og basen er creme bazzill. Den store blomsten er vel en hydrangea eller noe, den var hvit men jeg sprayet den med glimmermist walnut gold. De brune rosene er egentlig hvite, farget i kaffe. Lukter deilig forresten. Har på pompombånd, blonde, nøkkel fra K&Company og hyssing.Her er innsidene. Mer ark fra Websters, stempler fra stempelglede og prima. Mer gesso og crackle paint for å ta igjen forsiden.

Status for maratonet ble da 7 av 18 oppgaver. En skulle sendes på mail så den får jeg ikke vise frem enda. Jeg er storfornøyd med hva jeg har fått til jeg. Vanligvis kanskje jeg lager ett kort på en helg og nå har jeg fått 7, og mange av de er jeg blitt veldig fornøyd med. Jeg håper det blir flere slike helger og at jeg har masse ledig tid da.

Måtte jo ha en pause i går for å følge datteren min på dansekonkurranse i går. Hun startet å danse hip hop for snaut halvannet år siden og nå var det skolekonkurranse. I fjor deltok hun og det gikk sånn middels. I år var hun flyttet over til øvet klasse jenter 10 - 12 år, og jaggu gikk ikke jenta hen og vant! Da var både hun og jeg stolte gitt. Artig når hun har jobbet så hardt for å bli dyktig at det gir resultater.

4 kommentarer:

 1. Veeeel, om det lukter deilig, kommer vel an på nesa;) (liker ikke kaffe:) ). Men jammen er det gøy og grise litt, og resultatet ble jo knallflott, da.

  Ha en fin mandagskveld.

  klem

  SvarSlett
 2. Mmm...kaffekort! Liker lukta, men kaffen må da blandes med melk og sånt ;) Kortet ble lekkert også!!
  Snart treff igjen :))

  SvarSlett
 3. Dette ble veldig lekkert Kari! Så nydelige ark da gitt;) Fint med litt maling, og stilig med nøkkelen! Flott inni også.
  Gleder meg til freddan!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 4. Her var det mye flott å bli inspirert av! Nydelige kort du lager med flotte detaljer og farger :)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails