lørdag 24. april 2010

Maraton inne på Casakreativ

Inne på Casakreativ er det maraton denne helgen. I følge oversikten er det 18 oppgaver til oss kortlagere, 18 til scrappere og egne (har ikke sjekket antallet) til de som strikker og hekler. Så vi skal virkelig få kjørt oss denne helgen. Jeg ser jo at det kan bli mye jobb å pynte alle fire sider, som jeg har for vane å gjøre så jeg får se hva jeg gjør utover og hvor mange oppgaver jeg rekker. Det er dansekonkurranse for datteren min i morgen også og en tur til svigers på søndag som må komme før kortene også. ;-)

Dette kortet ble til etter å ha skulle blitt inspirert av et bilde av Johnny Depp i badekaret. Bildet var i sort-hvitt og det var litt levende lys og alt. Her er det Maja Design ark, perfekte, har brukt 2 typer og også akvarellark. Stempler fra Stempelglede, swirls fra Prima, roser fra Kort og Godt.


Alle paneler er sydd. (Satt ved midnatt og sydde så jeg tror mannen er glad jeg er ferdig nå) I tillegg er alle de øverste panelene svertet med Cats Eye Charkoal.


Skrivesiden


Begge innsider sammen.


Og baksiden.

Om du ble inspirert av dette og lurer på hva mer som skjer så stikk nesen innom Casa da vel? Jeg mer eller mindre bor der i forumverden. :D

6 kommentarer:

 1. Så lekkert dette ble Kari! Denne oppgaven rekker ikke jeg;) Blir en slitsom helg dette. Jammen kjapp du er til å legge ut også da! Tror kanskje ikke jeg får tid til å legge ut mine på bloggen.
  God natt - må vel få litt søvn så vi er opplagte til i morgen;)
  Klem fra
  Mette

  SvarSlett
 2. Kjempeflott og elegant kort...

  SvarSlett
 3. *dåååååååån* det ble HELT nydelig <3 Liker så godt de arkene fra Maja også.
  Jeg fikk mail om Casa, kanskje jeg burde ta turen inn der i dag.
  Vakkert kort ihvertfall.
  Klem Grethe

  SvarSlett
 4. Nydelig kort du har laget! De stemplene fra Stempelglede er bare helt herlige!!!

  Ha en flott helg!!!

  -klem-

  SvarSlett
 5. Lekkert lekkert lekkert! -og milde måne for et gjennomført pynta kort! :) Det er laaaangt mellom kort som er så pynta i min korteske :)
  Lykke til videre med maratonhelgen :)

  Klem Turid

  SvarSlett
 6. Så vakkert og nydelig i sort/grått og hvitt, Kari! Virkelig et lekkert kort og så nydelig pyntet. Får nok ta meg en titt å se hva dette Casakreative er for noe :-)

  Klemmer Wenche

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails