fredag 2. april 2010

Vintage og dorull


I går var jeg på nok et superhyggelig treff på Scrappiness. Vi fikk til og med besøk av Skorpionen/Marianne, artig å treffe noen man har blogget med og hentet inspirasjon hos så mye som jeg har vært på sanking hos henne!

Satt meg til med en oppgave, That's Just So Cute
har en oppgave nå som går på å lage et vintagekort. Her har jeg da prøvd meg på Vintage til mann. Han som skal få kortet er ihuga golfer og de nye arkene fra Graphic 45 er jo knallflotte! Litt mesh, thickers i lærfølelse, grønn blonde jeg fikk av Nina, alle stemplene er fra Stempelglede.


Dette kortet er vel også litt vintage i stilen, her er det kun brukt Bazzill i 2 farger og utklippsbilde fra Minnehjørnet, designet av Gudrun Lonecken (?), borden er doily lace fra Martha Stewart, blomster fra Kort og Godt og knoppene er vel i småbuketter fra Scrappiness igjen. Pleier å snoke i det stativet på disken der. Charmen er kjøpt enkeltvis hos Brynem. Og perleswirlen er fra Prima

Innsidene her, mer av samme farger og swirl, teksten er fra Stempelglede og jeg har satt på en klype til å feste et gavekort.
Her er et dorullkort. Det var en av utfordringene på treffet i går, å lage et slikt. Har aldri prøvd før så da var det kjekt med en utfordring på det. Synes den ble ganske så søt jeg. Ark fra Maja Design sin nye serie, Crea Diem. Bånd og blomster er kjøpt hos Scrappiness, perleblingen er fra Panduro og sommerfuglcharmen har jeg hatt liggende lenge, lurer på om den egentlig er tenkt til smykkelaging men jeg syntes den passet her.


Her er også tagen, stanset ut med Spellbinders.Har et "halvt kort" til, dvs jeg begynte godt, men så savnet jeg bl a symaskinen min så veldig at jeg la det fra meg. Og så vant jeg en trekningspremie i går, påskeegg med innhold. Det tenkte jeg å male med gesso, aldri testet ut gesso i går men så noen stilige eksempler på den malingen og må jo da teste selv. Så det tar vel forhåpentlig ikke så lang tid før neste oppdatering her nå.

Fortsatt god påske til alle som titter innom!

6 kommentarer:

 1. Hei og takk for sist Kari, kjempekoselig å treffe deg irl :)

  Herlige kort du laget på treffet, golfekortet var knallstilig!

  SvarSlett
 2. Så produktiv du har vært! Alle er veldig fine, men min favoritt var nok den med jenta på. Syns det grønne og beige var så vårlig og flott sammen, flott med perle svirl også.

  I dag kommer (vistnok) sola - gleder meg! Ha en fiiin lørdag!

  SvarSlett
 3. Knall tøffe prosjekter du har laget her. Mannekort er ikke lett synes jeg, men det fikk du til=)

  Takk for ditt/dine bidrag=)

  SvarSlett
 4. Flotte kort alle tre, sliter selv med "manne kort" men ser du får det knall stilig til;) Kanskje jeg må "lifte" deg en dag;D

  SvarSlett
 5. Wow, så flotte kort!!!

  Takk for at du deltar! :)

  SvarSlett
 6. hvilket swirl stempel har du brukt på det øverste kortet? jeg tror du har et hjerte med swirler rundt som kankje hører til dette som et sett, kan det være riktig?


  kontakt meg gjerne på:ninajeanette2@hotmail.com

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails