onsdag 21. april 2010

KOM vår oppgave 1

Da var endelig KOM igang igjen. Jeg elsket denne konkurransen i høst og har gledet meg stort til dette. Føler selv i alle fall at dette har vært en stor hjelp til å utvikle meg videre med kortlagingen og finne min stil samtidig som jeg har måttet tenke utenfor boksen.

Første oppgave var å la seg inspirere av bildet til venstre her. Jeg tok lang tid på å komme igang men endte opp med det dere ser litt under nå. Først leste jeg ikke reglene godt nok og sendte en bidrag som Honning måtte underkjenne, var virkelig ikke meningen men jeg låste meg litt i fargene og oppdelingen. Jaja, nytt bilde av forsiden og jaggu fikk jeg ikke andre plass???!!! Jeg er utrolig takknemlig til alle som har stemt på meg både i innledende og finalerunden, tusen tusen takk!
Her er da forsiden. En beige bazzill til base og alle frontstykker er sydd på maskin. Forsiden er inspirert av det blå, stempler fra Stempelglede og alle kanter er svertet med Distress Antique Linen. Blomster fra Prima, charm i løssalg fra Brynem og bånd fra Panduro. Pompombåndet er kjøpt hos scrappiness på rull. Forsiden er vel den av sidene jeg følte jeg ble mest fornøyd med selv.

Her ser man alle sidene sammen. Mer stempler fra Stempelglede og roser fra Prima og Kort og Godt. Det rustne hjertet kjøpte jeg på Scrappiness for ikke så lenge siden så de tror jeg er ganske nye. Alle tags er malt med Distress, Stormy Sky, Aged Mahogany, Spiced Marmelade og Victorian Velvet. Derettter er de stemplet med fine ord fra Stempelglede og sprayet med glimmermist Dazzling Diamond. Blonden er kjøpt fra rull hos Brynem og festet med en stift, deretter er jump rings fra Tim Holtz festet til charms og blonden. Alle halvperlene er fra Kort og Godt.

Til sist legger meg med dette kortet også. Minsten skal i bursdag i morgen, til en jente! Ikke ofte jeg får lage søte jentekort, eldste her i huset skal helst ha det kult så her har jeg kost meg. Stempeltrykket har jeg fått en gang for en stund siden, malte det nå med distress refiller. Har stanset det ut med Spellbinders og svertet kantene på bakstykket, det har også fått litt glitterlim i fargen champagne på seg på kantene og på blomstene. Lys lys gul bazzill i bunn og den går igjen på tekstplaten. Tekst fra Stempelglede og stanset ut og svertet som det andre panelet. Båndet er muligens May Art, litt usikker for det er lenge siden jeg kjøpte det. Festet med litt lim og brads. Så får vi håpe det blir en fornøyd jente i morgen.

12 kommentarer:

 1. Grattis! :) Tror ikke jeg har vært 'her inne før', men nå skal jeg jammen meg ta en rundtur :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med 2.plassen,virkelig velfortjent:)
  Nydelig kort rett og slett!
  Det var det andre også,enkelt og pent:)

  SvarSlett
 3. Sååå lekkert, Kari!! Nydelig gjennomført! Du er så kreativ og flink, så den 2. plassen er vel fortjent.

  Klem Wenche

  SvarSlett
 4. Du verden, her var det mye lekkert! De fargene ble utrolig stilige. Jeg skjønner jo at jeg må hive unna min sorte stempelpute når jeg skal lage hjørner og tekst...
  Ang Kuttut, så er jeg veldig fornøyd med det jeg har kjøpt. Det tar som regel en tre-fire dager, så har du varene dine. Og det er jo sykt billige priser da. For ikke å snakke om portoen, tror den er på 15 kr! Moro å handle da :)

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med en velfortjent 2.plass Kari!!
  Kortet ditt fikk min stemme både i innledende og i finalen ;)
  Nydelige sarte farger på fremsiden og så vakkert pyntet :) Gratulerer igjen!!

  Flott jentekort du har laget også, sikkert gøy å lage noe annet enn tøffe guttekort ja.

  Ha en flott dag og mange klemmer fra Marianne

  SvarSlett
 6. Gratulerer Kari! Et veldig nydelig og sart kort som fullt fortjente andreplassen! Synes det ble flott inni også jeg, masse jobb du har lagt ned her!
  Artig å lage jentekort ja, og resultatet ble veldig søtt da!
  Ha en fin torsdag!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 7. Glemte å si en ting, som svar på noe vedr. et av mine kort. Der jeg hadde brukt Gesso (utfordring til Sukkersøtt).
  Jeg har malt mye av mønsterarket fra Maja, samt en av boksiden med gesso. Men strøket det veldig godt ut slike at det bare ble litt tendenser til hvitt. For å tone ned den sorte teksten.

  og ha en fortsatt god dag :D

  SvarSlett
 8. WOW for et lekkert tag-kort!! Herlige farger og nyyydelige blomster-rekker!! Gratulerer så mye med andre plassen!

  Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min! Du lurte på om det er mulig å åpne skjortekortene, og det er det. De brettes "vanlig", slik at kortene kan åpnes fra nedre del av skjorta. Det er kun kragen på skjorta som holder kortet sammen. (håper du forstod den forklaringen...)

  SvarSlett
 9. Helt utrolig skjønn. Nydelige farger!
  Klem fra Ane Lene

  SvarSlett
 10. Denne fikk min stemme:) Det er så nydelig at jeg bare må gi meg ende over. Og takk for besøk og koselige ord i bloggen min:)

  SvarSlett
 11. Nydelig rett og slett.
  Forsiden er vakker!!
  Du er så flink du :)
  God helg!

  Klem Grethe

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails