tirsdag 6. oktober 2009

Scrappet vinetuiVi skal i bursdagsfest til søsteren min og en venninne av henne igjen til helgen, og jeg kjenner ikke venninnen hennes så godt, men siden begge feirer fødselsdager med runde tall må vi jo ha med noe til begge. Jeg har snakket litt med syrran for å få vite litt mer om hun som hun feirer sammen med og fikk vite at hun drikker rødvin, og hun har lilla som en av favorittfargene sine. Så jeg fant frem en gaveboks til vin som jeg var så heldig å få av en venninne tidligere i høst som passet perfekt nå. Har pyntet med bazzill i to farger, perleswirler, roser kjøpt hos scrappiness og bånd fra panduro. Ble ganske så fornøyd med resultatet selv og håper dere som titter innom liker den også. Og ikke minst håper jeg mottakeren kommer til å like den. ;-)
My sister is celebrating her birthday this weekend, together with a friend. And although I don't know her friend all that well, I wanted to give her a bit more than just a bottle of wine. So I asked my sister a few questions, found favourite colour to her friend and started scrapping this wine holder.
I've used bazzill that has been cut in 3 cm wide strips. The silkbands at the top, middle and bottom are from Panduro, the roses from scrappiness.no, as are the pearl swirles. All the roses has been sprayed with glimmermist pearl, for shine. So now I just have to wait for the verdict on saturday, to see if the recipient likes it. :D

3 kommentarer:

 1. What wonderful projects Kari, just stunning.

  B x

  SvarSlett
 2. Den var aldeles nydelig!:)

  SvarSlett
 3. Denne var knallfin!
  Lilla er jo en av de hotte fargene i år,
  og når mottakeren elsker fargen må denne
  gaven være midt i blinken!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails