torsdag 22. oktober 2009

KOM oppgave 11/kreativt julekort


Oppgave 11 i KOM på skrapping.no var å lage et litt mer kreativt julekort, altså ikke den helt vanlige firkantede formen, gjerne med helt annen form, eller med julete detaljer, alt var lov så lenge det kunne sendes som kort i posten og ikke pakke.
Jeg tok raskt tanken på sukkerstenger, for vi har alltid slike på juletreet her, og jeg hadde fått meg nye spellbinders som var store nok... Stemplene i bakgrunnen er fra stempelglede, ellers er det rød bazzill, hvitt krinklet ark, masse blingswirler som er klippet opp og tilpasset, rosen og knoppene er fra scrappiness, kjøpt i "løsvekt" så jeg aner ikke hvem som har produsert dem.
This challenge at KOM at skrapping.no was to make a different christmascard. Most was allowed, as long as it could be sent as a card by mail. I quickly thought of candy canes, as we use them to decorate our christmas tree. I have also used red bazzill, white crinkled paper, the backgroundstamps are from stempelglede, the bling is from swirles that I have cut and adapted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts with Thumbnails