lørdag 17. juli 2010


Jeg ryddet litt i bildemappene mine og jammen fant jeg ikke flere kort jeg ikke har lagt ut gitt... Så da ble det 2 innlegg i dag da.

Dette var med i KOM uke 10. Tema var at tall skulle være i hovedfokus og det skulle være et bursdagskort. Jeg har brukt ark fra Webster, både ark og utklipp av ark. Perleswirl fra Prima, notetrykket bak tallene er fra Prima også. En del av en salmebok gjemmer seg bak fuglen. Båndet er fra Ella May.
Jeg var litt usikker på om det første kortet ville bli godtatt, så jeg laget dette i backup. Dette fikk forresten datteren min til sin bursdag nå i sommer. Stort med jentete tror jeg ikke jeg får til hehe. Ark fra Prima og blonde fra Panduro. Tallene er frihåndstegnet på akvarellark og svertet med Distress Ink, Victorian Velvet. Blomster fra Prima og Kort og Godt, perlebånd fra Panduro. De rosa spacerne er egentlig til smykkelaging men jeg synes de passet her også.

Bryllupskort med utklippsbilde fra Graphic 45. Arket er Papirdesign. Blomster fra Kort og Godt, hjemmelaget pyntenål, bånd fra Panduro. "Til Brudeparet" er stempeltrykk fra Stempelglede og er stanset ut med en spellbinders. Blonden er kjøpt hos Scrappiness.
Minikort som er levert hos Brynem. Her har jeg faktisk brukt litt av gavepapiret deres som bakgrunn og igjen utklipp fra G45 ark. Sommergfuglene er fra Primastempel, satt med Victorian Velvet og har fått litt lim på for å skinnne. Blomster fra Kort og Godt og sheerbånd fra Panduro.Enda et minikort. Her har jeg lekt meg med nye dies fra Tim Holtz. Ark fra Ladybug & Friends, en bit av en salmebok. Fjær fra Scrappiness, blomster fra Prima og Kort og Godt. Tekst fra Stempelglede, bånd fra Scrappiness og en perlebrad fra Panduro.

Så får vi se om jeg finner flere kort etterhvert da. Er jo kjekt å komme ajour også.

7 kommentarer:

 1. Likte utrolig godt det 12 års kortet

  SvarSlett
 2. Å så mange fine kort du har laget Kari! Likte spesielt det med fuglen på.

  SvarSlett
 3. så mange lekre kort:) blir litt inspirert av deg, og tror jammen at jeg må sette meg ned i helgen og scrappe litt=)
  ønsker deg en fin helg=)

  SvarSlett
 4. Så mye lekkert du har laget:) Er litt sommerstille hos meg også, men det endrer seg nok når høsten kommer litt nærmere.

  SvarSlett
 5. Så flotte kort Kari! Likte veldig godt K-O-M kortet ditt jeg. Nydelige med tallene i turkis.
  Kjempekjekt med slike minikort, det burde jeg ha lagd opp noen av, men får jo aldri gjort det jeg planlegger;)
  Ha en fortsatt fin uke!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett
 6. Så deilig lesing. Sitter på jobben og koser meg i bloggen din. Mange flotte kort du har laget og datteren din regner jeg med ble glad når hun fikk det rosa. Var knallekkert!
  Du er så flink til å skrive detaljer om hva du har brukt...det er jeg kjempedårlig på!

  Masse klemmer fra
  Maria

  SvarSlett
 7. Masse flotte kort her:) Likte spesielt godt det rosa jentekortet:)
  Her er det null scrapping for tiden. Jeg bruker tiden på opprydning i skuffer og skap,kriker og kroker;) Høres sikkert ikke riktig klokt ut,hehe,men når høsten og hverdagen kommer,er jeg nok hoppende glad for at det er gjort:)
  Ha en fortsatt fortryllende sommer:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails