lørdag 17. juli 2010

Bryllupskort og nyfødtkort

Det er stille sommerdager i bloggen min, som i så mange andres. Litt kreativ har jeg vært men det er så mye annet som skjer også at jeg glemmer helt av å ta bilder og oppdatere her. Har noen nye på gang så jeg får håpe det ikke tar for lang tid før det kommer et nytt innlegg men her er 2 kort jeg laget tidligere.

Det første var til siste runde i KOM. Vi skulle lage et kort som ikke var firkantet. Og siden svigerforeldrene mine trengte et bryllupskort slo jeg to fluer i en smekk. Artig å jobbe med en slik form men ganske så vanskelig å sy i sirkel i forhold til rett frem.

Jeg har brukt creme og hvit bazzill, svertet med Cats Eye (toffee, creamy brown og chestnut Roan), perlebånd fra Panduro, blomster fra Kort og Godt, pyntenålene er vel også derfra. Stempel fra North Star Stamps.


Innsidene fikk samme uttrykk som forsiden, blomsten husker jeg ikke hvem som hadde men sommerfuglene er fra Prima og teksten fra North Star Stamps igjen. Panelene er behandlet som det på forsiden. Baksiden ble helt enkel med de same sirklene i mindre utgave og med et personlig stempel i midten. Tusen takk til alle som stemte på kortet mitt, 3. plass i innledende runde var jeg kjempeglad for!

Dette kortet er en lift av meg selv. Jeg hadde laget et til Brynem som en kollega på jobben likte, men hun skulle ha det til en nyfødt. Så om jeg kunne lage makent? Vel, jeg lager jo ingen like med mindre det er en serie til invitasjoner eller slikt så jeg byttet litt på papirer og pynt og dette ble resultatet.

Stempeltrykk fra North Star Stamps, tekst fra Papirloftet, borden er stanset ut med punch fra Martha Stewart, bånd fra Panduro, blomster og perler fra Kort og Godt. Arkene er den nyeste serien til Ladybug & Friends, de er jo sååå lekre!

Fortsatt god sommer til alle som titter innom.

4 kommentarer:

 1. Såå nydelige kort. Bryllupskortet var virkelig lekkert.. sier bare wow !! fargene og alt var bare så sammensatt =)

  klem fra Marielle j

  SvarSlett
 2. Nydelige kort,som alltid ♥♥♥

  SvarSlett
 3. Flotte kort! Bryllupskortet var aldeles nydelig med sløyfen og perlebåndet, og veldig stilig med den runde formen. Nyfødtkortet var kjempesøtt, det er så herlig det stempelet.

  SvarSlett
 4. nydelig kort, utrolig fint motiv på det nyfødt kortet =)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails