torsdag 21. juli 2011

Minialbum til svigermor

Først og fremst i dette innlegget vil jeg uttrykke min sorg over angrepet mot regjerningskvartalet og ungdommene på Utøya på fredag. Hele helgen har vært preget av dette, jeg har fulgt med på nyheter og lest og hørt historier fra overlevende og grått over hva de har opplevd. Det er helt forferdelig og ufattelig! Lys har blitt tent og i morgen er det fakkeltog i byen her som jeg skal være med i for å vise solidaritet med de døde og sårede og avsky mot gjerningsmannen.


Rett etter jobben på fredag var vi en tur innom svigers med dette albumet. Jeg var jo så heldig å vinne en candy fra Marianne og hun sendte så superraskt at jeg hadde den i posten etter 2 dager. Og der var dette herlige lille albumet så jeg måtte jo lage noe av det. Har jo bl a sett Gunn Elin har laget et flott album og blitt inspirert. Det er restepapirer, stjæsj og masse rart og jeg koste meg utrolig mye mens jeg kikket gjennom gamle bilder og nye bilder av barna.

Her er bilder fra førsten av forholdet mitt med mannen min. Vi hadde jo et barn hver og det er rart å se hvor små de var, den gang da... Spesielt rart ble det når jeg knapt hadde levert det fra meg og ser at barn og unge på deres alder og litt oppover ble så hardt rammet. Man tror jo liksom de er trygge på en ungdomsleir.

Her er minstemann sånn helt liten, de gode bollekinnene han hadde da er borte for lengst hehe. Åååhhh så artig å mimre litt.

Eldstemann var konfirmant i år, tenk det. Og snuppa er nå 13, lurer på hvor alle årene bl av altså...


Sommerferie og julefeiring på samme side, joda det fungerer vel det. ;-)


Og til slutt et bilde av de to yngste på tivoli. Ikke helt enige i hvilken vei de skal kjøre ser det ut til. hehe.

Svigermor ble veldig glad for dette virket det som og jeg koste meg mens jeg laget det. Og nå må jeg vel få tak i et annet album til samboeren til pappa nå da, så hun får et eget skrytealbum.

Tusen takk Marianne for candy'en, har storkost meg med det og oppdaget noe nytt! :D

3 kommentarer:

 1. Det er virkelig grusomt det som har skjedd, jeg tror vi alle er i sjokk enda. Det skal være fakkeltog her også i morgen, jeg skal delta hvis jeg får mulighet, tror det vil gjøre godt.

  Minialbumet ditt var virkelig flott, kjempeherlig arbeid og så fin helhet i det.

  Klemmer.

  SvarSlett
 2. Et skikkelig flott minialbum og en flott måte å ta vare på minnene! Klem

  SvarSlett
 3. Flott album, perfekt gave til besteforeldre!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails