tirsdag 17. mai 2011

Tags til Casamix 2


Inne på Casakreativ har de en konkurranse gående for oss som ikke lager LO'er. Første uken var det et kort, jeg fikk sendt inn ett som jeg ikke var så fornøyd med men i oppkjøringen til stesønnen min sin konfirmasjon var det andre ting som ble prioritert så det ble et kort i "hurten og sturten". Oppgave 2 derimot var å lage disse tags'ene. De skulle være laget som en serie, ha stempeltrykk og søm. Jeg brukte et av de lekre Pionarkene og stempler jeg ikke husker hvem er produsent av men jeg elsker disse forskjellige lyktene.

Jeg har på denne brukt en gipskamè fra Panduro, blomster fra WOC, perlebånd fra Panduro og en blingswirl. Alle paneler er rufset og svertet med Distress Weathered Wood, som også er brukt på stempeltrykkene.
Her er en gipsramme brukt for å ramme inn de vakre blomstene i arket og til å bygge videre på. Blomster fra WOC og litt tyll for å bygge lag. Nøkkelcharmen er fra et smykke fra en venninne av meg, det røk en gang hun var på besøk hos oss og da lot hun meg få hele smykket. Jeg har liksom voktet det godt og ikke turt å bruke noe av det men nå måtte jeg bare.Samme detaljer som nevnt på tags'ene over går igjen her.

Det var utrolig mange lekre bidrag igjen, så jeg ble utrolig glad da jeg så alle stemmene jeg fikk. Tusen takk til alle som stemte på mitt bidrag!

Neste gang skal vi levere inn et scrappet lerret hvor vi kan bruke utklippsbilder men ikke fotobilder, det skal males, tape, ha på tekst... Litt av en nøtt med andre ord og det blir spennende å se om jeg får til noe i det hele tatt. Klinet med noe maling her om dagen men vet ikke om jeg synes det er så fint... hehehe

5 kommentarer:

 1. Wow! Så lekkert og innbydene!Morsomt med en serie på 3 syns jeg. Flink er du.

  Jeg var bare en liten tur innom skolen på 17. mai da jeg også var på jobb. Håper dere koste dere der!

  SvarSlett
 2. Lekre tags med mange nydelige detaljer!!

  Ha en fin uke! Klem Laila.

  SvarSlett
 3. Utrolig lekre tags du laget her!! Veldig kjekt å se litt nærbilder av dem her inne i ettertid. Lekre stempler du har brukt og så lekkert med gipsrammen som omkranser blomstene i arket!
  Nyydelig!

  SvarSlett
 4. For noen flotte Tag's du har laget, duse farger i disse Pion arkene og alle de flotte detaljene, rett og slett herlige;)

  SvarSlett
 5. Lekre tags du har laget Kari! Var ganske så sikker på at disse var dine, bl.a pga. stemplene;) Så mange flotte detaljer, og fargene set du jo at jeg elsker! Ble stilig med rammene!
  Ønsker deg en toppers helg!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails