tirsdag 3. mai 2011

Konfirmasjonskort til jente


Jeg fikk en bestilling på et konfirmasjonskort til jente av en kollega her i går. Hun ville bare ha et enkelt kort og trengte det til helgen. Og med guttekonfirmant her i huset og guttekonfirmant hos barnebarnet til samboeren til pappa har det blitt lite blomster og dilldall... hihi, så jeg syntes det var koselig å få pusle litt i min stil igjen.

Her har jeg brukt ark fra Pion Design og Papirdesign, en bit "hønsenetting" jeg hadde fra tidligere, alle blomster er fra Wild Orchid Crafts.
Kobling
Teksten er fra Stempelglede. Perlene er jeg litt usikker på...




Her er innsidene, arkene fra Pion er jo så lekre på begge sider at jeg valgte å bruke de som pynt og skriveplater her. Stempelteksten her er også fra Stempelglede.

Jeg prøver meg på utfordringen til Anonyme Scrappere med dette kortet, Shabby Chic der Beata Ewa er gjestedesigner denne gangen.




Jeg har forresten fått meg nytt personlig stempel, fikk det fra Malaysia bare en uke etter at jeg kjøpte det og det kom på ca 70 kr for dette og et med ren tekst og porto. Helt knall! Loongchai på ebay kan helt klart anbefales!

5 kommentarer:

 1. Enkelt og stilfullt kort!! Fine farger og blomster du har brukt. Med så fine papirer trenger man ikke så mye stæsj :)

  SvarSlett
 2. Rent og stilfullt kort. Kjekt å se et litt anneledes konfirmasjonskort:)

  SvarSlett
 3. Lekkert, lekkert, lekkert!
  Takk for at du deltar hos AS.
  Marit

  SvarSlett
 4. Dette var kjempelekkert!!
  Nydelig pyntet og lekre farger.

  Ha en strålende uke videre, klem Jorill

  SvarSlett
 5. Lekkert kort Kari, flotte farger du har brukt.
  Ønsker deg en flott søndag!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails