søndag 24. april 2011

Enda flere påskeegg

Vi er en del damer som koser oss med denne flotte hobbyen innimellom, som slo oss sammen til et lite påsketreff på langfredag. Innimellom egg, papirer og lim sto det også noe rødvin og annet godt. hihi.

Vi pyntet hvert vårt egg til hverandre, det jeg laget kommer i et senere innlegg for jeg må finne kabelen til kameraet først. Evt få mottakeren til å knipse for meg om bildene mine er dårlige... Men jeg laget også denne serien med egg. De har jeg tenkt å overlevere til svigerinnen min og mannen hennes etterpå. Lovlig sent å komme med påskepynt men forhåpentligvis vil de pynte med dem flere påsker da. :)Eggene er malt med 3 lag gesso, jeg har brukt pyntebånd fra Panduro langs kantene. Blomstene er fra Prima og Kort og Godt, perlene er også fra Kort og Godt.

Eggene melder jeg på i Sukkersøtt sin utfordring, Egg. De vil rett og slett se dekorerte egg eller egg som pynt på kort eller annet.
Et par nærbilder av de største eggene.Mette, bedre kjent som Mettepip for en del i scrappeverdenen overnattet her hos meg og hadde pyntet denne nydelige posen til meg og fylt den med twist! Se så lekkert da, og så heldig jeg er! Tusen, tusen takk Mette! Tenk, jeg har det grønt på hvitt at jeg er en knupp. :D Denne skal få stå fremme i nærheten så jeg kan hente litt inspirasjon når jeg står fast. Mette er fortsatt en av de jeg beundrer innen kortlaging og dermed snoker fast i bloggen til. Og når vi er på treffene våre så får jeg jo snike masse inspirasjon til meg.

6 kommentarer:

 1. Hvor er dine æg bare fantastisk smukke! Jeg er sikker på de gør lykke uanset hvor sent de bliver afleveret! Så lækkert pynt du har brugt!!

  SvarSlett
 2. Lekre påskeegg du har pyntet! Sååå flotte blomster og pynting!
  --klem--

  SvarSlett
 3. Det må være årets flotteste påskeæg. Jeg er vild med farvevalget, det er så elegant

  SvarSlett
 4. Hei, og takk for sist kjære Kari! Alltid artig å være sammen med deg og "gjengen";)
  Flere nyyyydelig egg fra deg, som jeg også fikk sett litt av på treffet! Takk for pene ord som jeg gjerne sender tilbake! Håper dere har kost dere i påsken i finværet. På oss ble det båt resten av påsken!
  Stor klem fra
  Mette

  SvarSlett
 5. Disse påskeeggene du har laget Kari er utrolig vakre!!
  Nydelig pyntet i delikate flotte farger:-))
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt.
  Lykke til!!

  Klem Astrid:-)

  SvarSlett
 6. Så mange lekre påskeegg du har laget. Her er det sikker noen som harkost seg i påskeferien.
  Takk for at du deltar hos Sukkersøtt.
  Klem :o)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails