søndag 28. november 2010

Lyseblått julekort


På fredag som var hadde vi i "fredagsgjengen" på Scrappiness sine treff vårt siste treff for i år. En utrolig herlig gjeng altså som jeg er så glad for å få treffe på fast basis, de gir så mye inspirasjon, kos og ikke minst latter. For den sitter løst altså! Takk for i år alle flotte damer som er med å lage slike herlige kvelder!

Dette kortet er et av de jeg laget der. Det er Majaark som er svertet med Archival Cobalt og deretter er det stickles på alle kanter. Bladpynt med perler er fra Prima, stempel på forsiden, "perlestavene" og charmen er fra Kort og Godt. Hjertene har jeg laget med EK Suksesspunchen Folk Heart, disse er også svertet og "glitret". JegInnsidene er enkle, samme oppsett som på forsiden og stempeltekst fra Stampiness med tekst fra "Nå tennes tusen julelys". Nydelig tekst og flott font altså! Har svertet og "glitret" på samme måte her. Og holdt av plass til å feste julebrevet på høyresiden.
Helt enkel bakside i samme lekre ark og oppsett.

Kort og Godt har en novemberutfordring gående hvor man skal lage et julekort (eller noe annet med tema jul) og bruke en punch, og selvfølgelig ha med noe fra dem så jeg tenkte å melde dette kortet med der.

2 kommentarer:

 1. Nydelig julekort i herlige farger! Elsker blått jeg :D
  Virkelig vakkert det under her også :)

  Tenker dere storkoste dere på treffet ja!!

  Ha en flott kveld/natt/uke.

  Klem
  Marianne

  SvarSlett
 2. Takk for et hyggelig og lattermildt treff som alltid Kari! Disse treffene gjør godt for sjelen;) Nydelig kort du lagde og det er jo endelig flottere i virkeligheten hvor man ser det nydelig glitteret og detaljene du har med.
  Ønsker deg en flotters uke!
  klem fra
  Mette

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails