torsdag 18. februar 2010

2 konfirmasjonskort


Jeg har ikke fått oppdatert bloggen pga nettet har vært nede. I dag var teknikeren på plass og tryllet litt så nå er jeg online igjen. Så da er det vel greit å legge inn de to konfirmasjonskortene jeg har laget i det siste. Begge er til gutter, begge er laget med spesielle mottakere i bakhodet og de er veldig clean & simple. Men gutter vel stort sett fornøyde med det?
Det første her er til nevøen min, det går i samme stil som invitasjoner, takkekort og bordkort som jeg har hjulpet søsteren min med. Synes det var greit å ta opp temaet der.

Enkel innside. Alle hvite paneler er svertet med Cats Eye "charkoal", slipsmotivet på forsiden er fra Kreativ Hobby. "til konfirmanten" og stempelet inni er fra Stempelglede. Det på innsiden står på en pengelomme så vi slipper binders og slikt.

Dette kortet er til sønnen til noen venner. Her er forsidemotivet fra Kort og Godt. Samme stempler fra Stempelglede går igjen her. Arket er fra Kaisercraft og de mørke mønsterne i hjørnene er fra et annet stempel fra Stempelglede, satt med Distress Weathered Wood, etiketten er stanset ut med Spellbinders. Båndet er vel fra Hobby og sånt, en liten butikk her, og bradsene er bare festet utenpå som pynt.

Enkel innside, samme stempler og ark. Og pengelomme.5 kommentarer:

 1. Hei Kari! Det er jo deg jo :)))

  Herlige konfirmasjonskort du har laget! Liker ren stil :)
  Det bildet du lurte på fant jeg på www.posters.com. Der er det masse bilder og du kan søke på tema helt øverst på skjermen.

  Du...et lite tios: den røde teksten (her i bloggen) på mørkegrå bakgrunn er litt vanskelig å lese ;)

  Mange klemmer fra
  maria

  SvarSlett
 2. Takk for et godt tips til guttekort!!! Kjempeflotte kort :) Jeg sliter så med å lage guttekort, men disse clean and simple skal jeg prøve å få til ;)

  SvarSlett
 3. Flotte kort du har laget, Kari! Akkurat perfekt pyntet :o)

  Har du fått testet ut sissixen?

  SvarSlett
 4. Flotte guttekort.Jeg har og de stemplene med gutten på.Et veldig mye brukt stempel hos meg.(har ikke lagt så mye ut i bloggen enda)

  SvarSlett
 5. kjempeflotte konfirmasjonskort

  klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails