lørdag 5. desember 2009

KOM julenøtter

Honning fra skrapping.no dro igang julenøtter og jeg måtte bare prøve meg på dem. Takk Honning for jobben du har gjort, og gratulerer så masse til Mettepip som vant! Ikke alle oppgavene gjorde jeg det like bra på, konkurransen var knallhard for det er mange dyktige damer der ut! Men delkonkurranse 5 fikk jeg faktisk flest stemmer på, utrolig moro.
Oppgave 1 "Lag en gaveeske med juletema- du kan enten dekorere en ferdig eske eller lage en helt fra bunnen av. Størrelse og format er valgfritt."
Esken fikk jeg av en venninne tidligere i høst. Hun fikk mange esker til bryllupet sitt som jeg fikk i stedet for at hun skulle kaste dem. Og den er da kledd inn med 2 papir. Bølgepapp har jeg virkelig fått sansen for, synes det passer utrolig godt til jul. Det er masse blomster og alle er sprayet med glimmermist. Detaljene om blomstene og arkene aaaaaner jeg ikke lenger. Men jeg ble godt fornøyd med esken og kommer til å legge den under treet i år med noe flott inni. :D

Oppgave 2: "Lag et julekort hvor du inkluderer en julesang-tekst på en eller annen måte."
Her er det bølgepapp på rød bazzill, stempelet har litt av teksten til "på låven sitter nissen". Det beige båndet med røde hjerter er fra Panduro

Oppgave 3: "Lag 3 ulike julegave-merkelapper i samme farger og design."
Dette er de første til og fra lappene jeg har laget så jeg holdt de litt i samme stil som kortet.


Oppgave 4: "Lag julegodis-emallasje. Du kan enten dekorere en eksisterende emballasje eller lage en egen emballasje. Julegodisen skal være synlig på bildet - og denne kan være kjøpt eller hjemmelaget."

Ok, jeg skal innrømme at godisen ikke er hjemmelaget. Det er fra Hval sjokoladefabrikk og utroooolig god. Her er de samme to arkene brukt flere ganger. Kantene på posen er punchet med doily lace fra MS og gullhjertet er et stempel fra Kreativ Hobby som er embosset.

Oppgave 5: "Lag en vegg- eller borddekorasjon med juletema. Det skal selvsagt være papir som er hovedmaterialet, og ellers annet kortlagingsmateriale."

Denne vant faktisk sin kategori, med bare et par stemmer. Var utrolig jevnt og kjempespennende å titte innom. Tusen takk til alle som stemte på meg med denne.
Her er det ark som dere ser, alle blomster og blader er også i papir. Fuglen og redet er fra Panduro, det samme med gullperlene på skiltet foran. Alle hvite blomster er sprayet med glimmermist "walnut gold" så de både har fått farge og skimmer. Selve sinkbøtten er fra europris, fylt med oasis fra en vanlig blomsterbutikk. Og så er det en del stålwire innimellom for å få høyde og liv i det hele.

6 kommentarer:

 1. Hei! For en produksjon;) Jeg synes alle produktene dine var veldig flotte men fallt aller mest for godte posen, nydelig:)

  Ha en fortsatt god og kreativ helg!

  SvarSlett
 2. Så utrolig lekre kreasjoner du har hatt med i konkurransen. Og den oppg 5 var aldeles nydelig.

  SvarSlett
 3. oj her var der nye flott, falt pladask for dekrasjonen din med fuglen på:)

  SvarSlett
 4. Så mange flotte bidrag du hadde! Den kurven din var bare rålekker og kreativ, og fullt fortjent at du vant denne!

  SvarSlett
 5. Kjempe flott dekrasjon, så kreativt å komme på noe slikt noe i utfordringen! Likte godt godteriposen også :O)

  SvarSlett
 6. Wow,her var det mye fint.Den borddekorasjonen din var helt nydelig:)Så vakkert dandert alt var,og nydelig fargevalg:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails