tirsdag 10. november 2009

Julekort Trifold


Mannen kjøpte scor-pal for meg i går og jeg _måtte_ bare teste det ut. Og jeg er med på hemmelig venn via skrapping.no sitt forum og dette julekortet tenkte jeg å sende med pakken til min hemmelige venn. Det er laget av beige/champagnefarget bazzill som er svertet med cats eye på alle kanter og brettekanter. Det er 3 mønsterark her, de to i lillatoner er filt med neglefil for en litt "aged look" mens det med noter er farget med cats eye. De gullfargede hjørnene er stanset ut med EK Success punch og embosset med gull. Alle swirler, "god jul" og topp og bunn i midten er fra en og samme stempelplate som heter Classic Christmas fra Stempelglede, de er også embosset i gull. Det snirklete hjertet på forsiden er fra Kreativ Hobby. Engelen er klippet ut fra et mønsterark og har fått en omgang med cats eye.7 kommentarer:

 1. Grattis med Scor-Pal, en "lydig" mann du har :D
  Nydelig kort i herlige farger :)
  Tenker mottaker blir fornøyd med dette!

  Ha en flott dag!
  Marianne

  SvarSlett
 2. Hei igjen og takk for koselige kommentarer i bloggen min :)
  Det er ikke glimmermist på de blå blomstene men blomstene fra Prima som er slik. Kommer i en søt pose (litt sånn stiv plast).
  Stempelet fra Scrappers Choice kjøpte jeg i fjor på en fotobutikk her i byen som har relativt stort utvalg i scrappesaker.
  Tror det er fra fjorårets utgivelse.
  Jeg har også sett det stempelet hos Unik Hobby her i Hamar.

  Marianne

  SvarSlett
 3. utrolig stilig kort! likte dette veldig godt

  SvarSlett
 4. Flott kort, nydelige farger!! Din hemmelige venn blir nok kjempe glad :) Ha en riktig fin dag!!

  SvarSlett
 5. Hei Kari!
  Så utrolig flink du er, er helt impobert jeg! Moro å se alt det fine du har kaget. Har holdt litt på med kort og smykker jeg og, men det går veldig i perioder. Men synes det er ille moro, og nå fikk jeg masse inspirasjon:)
  Ille synd Bjørge og Erik skulle på jakt denne helga, hadde ille lyst å få med meg gangsta- partyet deres. Men håper vi får sjansen på en fest senere... dere er jo ikke så langt unna...
  Kose dere masse iallefall, snakkes da, og hilse masse.
  Kos fra Linda

  SvarSlett
 6. det gikk litt fort det der, unnskyld alle skrivefeila Kari, hi hi...

  SvarSlett
 7. Nydelig kort:) Jeg liker disse kortene veldig godt og har til og med somlet meg til å lage et selv,hehe.Jeg likte veldig godt fargevalget ditt på dette kortet og gullpynten var nydelig:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails