mandag 21. september 2009

Premie fra Hobbyutstyr

Jeg var jo så heldig å vinne 2. plass i en blogkonkurranse tidligere, og nesten samtidig vant jeg en konkurranse hos http://www.hobbyutstyr.no/. Og i dag fikk jeg premien i posten med masse lekkert! Gleder meg stort til å finne på noe fint med alt dette lekre. En del av det er i juletema, bl a noen ark og det flotte båndet, så det blir litt julekort jeg skal lage sammen med barna. Og staz on'en gleder jeg meg til å teste, for den har jeg hørt mange er fornøyde med. Og det beste av alt er at her er det litt av alt, stempler jeg ikke hadde fra før, bling, bånd og border. Jeg er utrolig takknemlig for premien!
3 kommentarer:

 1. Hei Kari
  Så mye fint du har fått.
  Gratulerer igjen.

  Ann-Katrin
  http://www.papirhobby.no

  SvarSlett
 2. Tusen takk. I dag er det en forholdsvis rolig dag, så da tenkte jeg å sette meg ned og teste de nye stemplene og litt av hvert. Julekort med ungene blir det vel til at vi prøver ut til helgen, når de har litt bedre tid.

  SvarSlett
 3. Kjempe flott at du likte premien. Dersom du trenger inspirasjon til dinosaur-stempelet, har Ann-Katrin laget et par flotte prosjekter med det i vår blogg; http://hobbyutstyr.blogspot.com/

  Vi gleder oss til å se hva dere får laget med tingene :)

  Hilsen fra

  Anne-Lene
  Hobbyutstyr.no

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails