søndag 13. september 2009

BryllupskortJeg har fått min første bestilling på kort! Knallmoro med en utfordring og ønskene fra venninnen min var et enkelt men stilfullt kort. Gjerne i hvitt/offwhite/beige. Gjerne dette stempelet fra Kort og Godt, og INGEN blomster. Det var viktig for de som skal få kortet liker det veldig clean and simple.Det første kortet her er lagd med hvit bazzill med ørsmå ruter som mønster. Mønsterark med opphøyde swirler fra K & Company. Vellum med gullskrift, gullperler og gullhjerter fra Panduro. Gratulerer stempelet og gullbåndet er fra Kreativ Hobby, og mitt nye "håndlaget av" stempel fra Scrappiness.
Dette er en pengelomme, så den er åpen på toppen.Jeg lagde 2 versjoner, så får venninnen min velge selv. Her er det stripete bazzill, jeg elsker denne teksturen i bazzillen, den gir så fin bakgrunn. Beige bazzill i scallopp sirkelen og den biten båndet sitter i. Borden nede er laget med punch fra Fiskars. Brudeparstempel som på kortet over. Gratulerer og swirlhjertet fra Kreativ Hobby.

Dette er også en pengelomme.1 kommentar:

  1. Så flotte kort du har laget. Disse fargene passet i grunnen perfekt til bryllupskort. Jeg likte pyntingen godt,særlig de 3 perlene på det øverste kortet var en fin detalj.Jeg likte også at du hadde flettet båndet inn i borden på det andre kortet:)Og stempeltrykket var skikkelig stilig!

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails