søndag 2. januar 2011

Casapapiralong januar

Inne på Casakreativ har de startet en papiralong hvor det kommer en oppgave hver måned. Den første oppgaven gikk ut på å bruke teip, enten washi, Tim Holtz eller maskeringsteip. Jeg valgte å lage en hvit LO siden det er hvit bakgrunn på bildet, så her er det hvit og bling bazzill, TH tape, en bokside, MF hjerte, blomster fra Kort og Godt, Papirloftet og en hjemmelaget tyllblomst. Bånd fra Søstrene Grene og blonde fra Scrappiness, metallpynt fra TH og litt småtteri jeg er usikker på.

På baksiden av denne står det "laget med blod, svette og tårer" for jeg var litt uheldig i går. Først fant vi ikke nøkkelen til skapet der jeg hadde gjemt unna scrappesakene mens vi tok bilder av huset, mannen måtte bryte det opp bakfra... Så jeg begynte på denne før vi fikk besøk av søsteren min og familien hennes og da de gikk hadde jeg veldig lyst til å fortsette på denne. Så jeg skal forte meg å sette i laderen til iphonen, kjenner noe rart på underarmen (høyre for sikkerhets skyld...) og har skjært meg bra på skalpellen som sto rett opp og ned i MacKinnack'en uten hetta si... Måtte på legevakta og endte opp med ett sting og strips på hver side av det, sitter derfor og skriver dette med venstre hånd... Gleder meg ikke så veldig til å kjøre bil og punche varer i morgen egentlig hehe... Men det må jo bare gå. Så til de som trodde dette var en "snill" hobby, neida her snakker vi høyrisiko, haha. Tror jeg skal ha meg en sånn retractable knive ved neste shopping...

Her er et par bilder til av pyntingen. Hvitt på hvitt er så fint!7 kommentarer:

 1. Dette ble så vakker!! Nydelig bilde av dere og nydelig pyntet!
  Så lekkert med den "stangen" over bildet.
  Og du.... selv om jeg må flire litt av skalpellskaden din, vær så snill og sett på hetta eller i det minste snu skalpellen :D

  Ha en flott kveld og håper uken går greit!
  Klemmer
  Marianne

  og ønsker deg selvsagt et herlig kreativt 2011!

  SvarSlett
 2. Himmel! Du burde vel egentlig hatt med noen små røde dråper på LO'en, bare pga av historien bak! Men den ble veldig stilig da. Utrolig lekkert med de hvite blomstene.

  Får håpe det går bedre med deg i morgen. Sånne skalpeller er jo livsfarlige, hetten på min detter stadig vekk av, men det har heldigvis aldri gått så gæli som dette.

  Ha en strålende uke, helt fri for ulykker!
  Klem

  SvarSlett
 3. Utrolig lekkert var dette. Kjempefine detaljer også. Og så ening med deg at hvitt på bare er flott. God bedring etter uhellet.

  SvarSlett
 4. Helt nydelig og utrolig vakker LO Kari! Og så romantisk da :)
  Tusen takk for koselig melding i bloggen og godt nytt år til deg

  Mange klemmer fra
  Maria

  SvarSlett
 5. Så nydelig!! Lekkert med helhvit LO! Flott pyntet med mange fine detaljer! Likte godt den "tyll-blomsten"!

  Du setter jo liv og helse på spill for scrappinga jo, litt av en innsats!
  Håper høyrearmen kommer seg fort, - og så må du få kjøpt deg sånn retractable (det skulle jeg hatt også, sjøl om jeg har hatt flaks med skalpellen hittil...) - ha en fin uke videre!

  Klem
  Hege

  SvarSlett
 6. Så ren og delikat denne var, vanskelig med hvitt på hvitt men du har fått det utrolig flott til;)

  Litt av en historie, du må være forsiktig;))
  Klem

  SvarSlett
 7. uff farglir og scrappe veit du med alt dette utstyret her og der
  men resutlatet ble bærre lekkert!
  klem

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails