mandag 28. mai 2012

Lilla Bryllupskort

 Dette er det 4. bryllupskortet jeg har laget på kort tid og alle 4 har gått i lillatoner. Merker at lilla er en populær farge om dagen.

Dette er en ren lift av et annet kort jeg så for lenge siden og syntes var råååålekkert og hatt lyst til å lifte lenge. Og nå passet det sånn, syntes jeg i alle fall. Blir spennende å se hva hun som bestilte det synes, ;-)

Her har jeg brukt hvit vanlig og plomme dots bazzill, hvite roser fra WOC, sommerfugler fra en MS punch, bånd fra Søstrene Grene og litt blomstertråd.
 Jeg synes fortsatt staffelikortene er nydelige jeg da og liker godt å jobbe i dette formatet.
 Innsiden med bretten, her er det bare limet i hjørnene så man kan stikke pengegaver under panelene. Begge tekstene er fra Kort og Godt.
Og et stort skrivepanel til å ønske masse godt.

Håper dere som er innom har hatt en nydelig pinse og kost dere masse. Det har i alle fall jeg.

søndag 27. mai 2012

Dåpskort til en nydelig jente

 Dette kortet har jeg laget til et vennepar som skal døpe datteren sin i slutten av mai. En vakker jente må få et vakkert kort. :)

Mørk rosa bazzill og et nydelig mønsterark danner basen sammen med en artig bretteteknikk. Ellers har jeg brukt masse blomster og stempler og alt jeg kunne finne i tingene mine som passet til en slik anledning.
 Litt nærbilde av pynten.
 Her ser man tag'en som er inni kortet.
 Kortets fremside, sett i oppreist posisjon.
Baksiden av kortet, jeg har tenkt å skrive på det midtre panelet her.

søndag 13. mai 2012

Bryllupskort i grønt


Jeg fikk bestilling på et par bryllupskort her om dagen. Det ene kunne godt ha litt grønt var et av stikkordene jeg fikk å jobbe etter.

Her har jeg da laget et litt artig brettekort. Arkene er fra Pion sin herreserie men baksiden har så fine rolige fargenyanser at jeg er helt frelst på dem! Så her ble det to forskjellige mønsterark for å få de fineste på begge.

Stemplene jeg har brukt er fra NSS og Stempelglede. Punch fra Martha Stewart.  Blomster fra Kort og Godt og Wild Orchid Crafts. Glitterhjerte fra Melissa Frances, småhjerter fra Kort og Godt. Relieffigurer fra Panduro og bånd fra ukjent leverandør.Koffert til brudepar


Denne kofferten har jeg hatt stående på pulten min en stund uten helt å vite hva jeg ville gjøre med den. Den var grunnet ferdig og det var det. Men her om dagen fikk jeg noen ideer i forhold til hvordan jeg ville ha den og slik ble det til slutt. 

Kofferten er da malt med gesso og svertet med Cats Eyes i forskjellige farger. Jeg har brukt stempler fra mange forskjellige leverandører. Alle blomster er fra Wild Orchid Crafts.


Baksiden av tag'en har fått en fin tekst på seg.
På baksiden gikk jeg litt amok med 4 småstempler.


Inni kofferten finner man et kort i størrelse 3 x 5 inches. Har stanset ut ut teksten på fremsiden her med min favoritt spellbinder og drysset _litt_ blomster og perler på.Inni kortet ser det da slik ut. Kalenderen er fra et Pionark og skrivepanelet er akvarellpapir med hjerter som er punchet ut og stempelswirler.

fredag 11. mai 2012

Bunadinspirert kort til konfirmant

 Det har blitt et par konfirmantkort nå på våren. Dette kortet laget jeg til datteren til min forlover som sto til konfirmasjon sist helg. Jeg visste at hun skulle få løkenbunad og ville lage noe som hadde litt inspirasjon fra det. Kortet var opprinnelig 6x6 inches og så har jeg bare beskjært litt. Den hvite bazzillen er kledd inn med osteklut og ellers har jeg gravd i gamle smykkelagingsdeler som jeg har malt med alcohol inc.

Blomsterrankene er fra Dusty Attic, malt med gesso og stemplet med en grønn stempelpute fra Distress. Blomster fra Kort og godt.
Inni kortet har jeg laget et stort skrivefelt og brukt stempler fra Kort og Godt og Stempelglede.

Og i en personlig blogg er det vel lov å skryte litt eller? Datteren min, Madeleine, er nemlig veldig flink til å danse. Det er hip hop som går og gjelder og hun skal faktisk danse i EM i Slovenia i sommer sammen med de andre ungdommene i Smallstars.

For øyeblikket deltar hun i en konkurranse som heter Østfoldtalent som arrangeres av SA.no, Hafslund Hovedgård og Sarpsborg Kommune. I går var hun på topp tre i avstemmingen så det er spennende tider her i huset.

Om noen ønsker å se videoen hennes er den her: Madeleine Fallang dansevideo
Related Posts with Thumbnails