torsdag 22. september 2011

Bursdagskort med fugler


Jeg kom over disse stilige arkene på Scrappiness på fredag og bare _måtte_ ha de. Syntes fuglene var såååå søte. Og da ble det et blått kort ut av det da. Har rufset alle kanter, laget tag med spellbinders, stemplet et tekststempel fra Kort og Godt med Distress Weathered Wood. Blomstene er fra WOC og Kort og godt mens båndet husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt.










Jeg likte så godt fuglene som sitter på tråden så jeg ville ikke kaste bort det, dermed ble det pynt på innsiden. Ellers er det et tekststempel fra Papirdesign her.

søndag 18. september 2011

Alu bok


På fredag var det treff på Scrappiness og Mette holdt på med en skikkelig stilig bok. Jeg bare MÅTTE herme etter den, for det er noe av det kuleste jeg har sett på lenge. Nå skulle Mette ha sin til et Art Journaling kurs mens jeg ser for meg å ha min til f eks bilder og slikt. De som man ikke scrapper men som inneholder mange minner allikevel. Jeg har så langt bare fått til utsiden så begge innsidene av permene og alle sidene inni gjenstår jo men dette var MORO altså!

Jeg har brukt alu teip fra Biltema, chipboard og grungeboard og charms. Har i alle fall fått nytte av alle TH diesene mine. :)

Alu teipen er satt på i små biter, klemt og fikset til rundt alle tingene på permen, jeg har smurt inn med sort acrylmaling og kun det da jeg ønsket et litt annet uttrykk enn Mette valgte. Jeg har nemlig i det siste handlet litt pynt til stuen som går i mer oksydert sølvfarge og denne passer perfekt inn her nå.

Etter å ha malt og tørket bort malingen har jeg brukt grillspyd til å lage alle prikkene, har gått for en slik "rivets"look (hva heter egentlig rivets på norsk?) med doble rader langs alle skjøter.











Bokryggen har fått navnet mitt på seg og hengslene går rundt hele som dere ser.



















Og her er da baksiden.

Nå gleder jeg meg til å fortsette med alt inni!
















Related Posts with Thumbnails