tirsdag 26. april 2011

Det siste påskeegget


Her er det siste egget jeg har pyntet i år. Det ble også gjort på fredag da vi koste oss med papirer og rødvin og alt. ;-) Alle damene fikk utdelt hvert sitt egg og pyntet til hverandre, utrolig koselig å få et nydelig egg tilbake også!

Dette egget har jeg malt med 2 strøk Gesso matt og 1 strøk Gesso Gloss. Blonden og perlehjertebåndet er i metervare hos Scrappiness, tyllen også tror jeg. Jeg har også brukt en rose fra Prima og kirsebærblomster og knopper fra Kort og Godt. Perlebåndet rundt er fra Nille.Bildene er tatt med telefonen og har av en eller annen grunn snudd seg her, men jeg håper det synes hvordan egget ser ut fra andre vinkler allikevel.

Jeg melder også dette egget på Sukkersøtt sin påskeutfordring hvor de vil se egg.

søndag 24. april 2011

Enda flere påskeegg

Vi er en del damer som koser oss med denne flotte hobbyen innimellom, som slo oss sammen til et lite påsketreff på langfredag. Innimellom egg, papirer og lim sto det også noe rødvin og annet godt. hihi.

Vi pyntet hvert vårt egg til hverandre, det jeg laget kommer i et senere innlegg for jeg må finne kabelen til kameraet først. Evt få mottakeren til å knipse for meg om bildene mine er dårlige... Men jeg laget også denne serien med egg. De har jeg tenkt å overlevere til svigerinnen min og mannen hennes etterpå. Lovlig sent å komme med påskepynt men forhåpentligvis vil de pynte med dem flere påsker da. :)Eggene er malt med 3 lag gesso, jeg har brukt pyntebånd fra Panduro langs kantene. Blomstene er fra Prima og Kort og Godt, perlene er også fra Kort og Godt.

Eggene melder jeg på i Sukkersøtt sin utfordring, Egg. De vil rett og slett se dekorerte egg eller egg som pynt på kort eller annet.
Et par nærbilder av de største eggene.Mette, bedre kjent som Mettepip for en del i scrappeverdenen overnattet her hos meg og hadde pyntet denne nydelige posen til meg og fylt den med twist! Se så lekkert da, og så heldig jeg er! Tusen, tusen takk Mette! Tenk, jeg har det grønt på hvitt at jeg er en knupp. :D Denne skal få stå fremme i nærheten så jeg kan hente litt inspirasjon når jeg står fast. Mette er fortsatt en av de jeg beundrer innen kortlaging og dermed snoker fast i bloggen til. Og når vi er på treffene våre så får jeg jo snike masse inspirasjon til meg.

mandag 18. april 2011

Rosa bursdagskort


Dette kortet laget jeg for et par uker siden, har bare ikke fått surret meg til å legge det ut enda... Noen ganger går tiden bare fra meg og slik er det nå om dagen. Så da får jeg ta det nå.

Her har jeg brukt en base av Bazzill Vanilla som vanlig og et ark fra prima. Blomsterbildet på forsiden er fra et klippeark fra 3ndypapir. Det har også en bazzillbase bak seg og både basen og bildet har fått glitterlim. Båndet er kjøpt på Scrappiness og går i rosa og gull og blingen er gullfarget.

Teksten er stemplet rett på bazzill og har fått glitterlim den også.


Innsidene er helt enkle, jeg synes det er greit når det er så mye mønster i arket, her er teksten og hjørnestemplene fra Stempelglede.

Jeg melder kortet på hos That's Just So Cute sin bursdagsbarnet befalerutfordring hvor GryA ønsker å se bursdagskort i Clean & Simple stil. Jeg synes selv dette ble litt C&S i alle fall, så får vi se om hun godkjenner. ;-)

Og så må jeg bare få skryte litt... Påskeegget mitt ble faktisk sølvvinner hos Anonyme Scrappere. Tenk det da, hadde jeg aldri trodd, med 68 flotte bidrag og så ble mitt plukket ut. Ropte faktisk høyt av glede her da jeg så det i går. :D

søndag 17. april 2011

Bursdagskort til svigermor

Svigermor har bursdag til uken og fikk gave i går sammen med dette kortet. Her har jeg brukt et av de lekre Pionarkene som går i grønntoner og med liljekonvaller på kantene. Tror dette er de vakreste arkene jeg noen gang har sett!

Jeg har pyntet med blomster og annen pynt fra Prima og Kort og Godt. Stempel fra Stempelglede
Den lille sirkelen her kjøpte jeg på papirloftet, de er helt hvite egentlig og så har jeg stemplet en sommerfugl fra Prima på den.

Nærbilde av mer av pynten.For en gangs skyld har jeg glemt å ta bilde før jeg skrev på kortet, så jeg beklager det hvite feltet men jeg måtte bare.

Ellers er det her bursdagssangen fra Stempelglede. Stempelfarge og sverting av panelene er med Distress Forest Moss

Jeg melder kortet på hos Scrappekammeret, hvor utfordringen er Kammerpikenes sommerinspirasjon.

onsdag 13. april 2011

Lommebokkort

Sjefen min har konfirmant i år hun også, og jeg har jo tidligere ordnet invitasjoner til henne. I kveld har jeg testet ut denne kortvarianten, lommebokkort. Jeg har hentet inspirasjon fra Mettepip sine lommebokkort fra i fjor og malen er fra Papirgleder sine kreative sider.

Jeg har valgt å bruke Majaark i samme stil som invitasjonene, og alle mønsterark og akvarellark er svertet med Cats Eye Charcoal. Metallpynten er for det meste Tim Holtz, dog solcharmen er jeg usikker på produsenten av.


Nærbilde av "låsen"


Når man åpner lommeboken ser det slik ut. I de to lommene på toppen er det blanke akvarellark, klare til å skrives på.


Den minste lappen har fått denne teksten.


Og lappen i midtlommen har denne fine teksten.

Stemplene jeg har brukt er fra Kort og Godt og Stempelglede.

Og mitt personlige stempel ligger i denne lommen.

I morgen tar jeg kortet med på jobben og håper det faller i smak.

søndag 10. april 2011

Enda flere påskeegg

Jeg får liksom litt dilla på disse påskeeggene hvert år ser det ut til... Mannen og jeg var en tur i Sverige i stad og jeg måtte jo innom Panduro og kjøpe flere egg. Disse har jeg laget til søsteren min, for jeg synes de er så kose og jeg ønsket å dele med henne. :-) Ønsket hennes var litt lillafarge på dem så da ble det det.

Blomster er Prima, Kort og Godt og Papirloftet, perlebånd fra Nille, satengbånd fra Panduro, og det båndet rundt kanten er fra Scrappiness i en sånn pakke med mange lekre bånd på en gang.

Obs mange bilder her nå!Det største egget.
Det mellomste egget
Og det minste egget.

Jeg melder disse eggene på Thats Just So Cute sin Påskeextra del 2, hvor de ønsker å se påskeegg i alle varianter. Og så håper jeg søsteren min blir fornøyd. ;-)

onsdag 6. april 2011

Bryllupskort med fugler


Dette mønsterarket fra My Minds Eye i serien Lost & Found er bare rånydelig, og de to fuglene som står der ved siden av hverandre ga en klar tanke til bryllupskort. Jeg har en base av Bazzill Vanilla og ellers er det bare det nevnte mønsterarket og bittelitt akvarellark til skriveplaten.

Stempler fra Stempelglede og North Star Stamps, bling og glitterlim.Forsiden når det er slått sammen.

InnsidenSkriveplaten


Og hele kortet på innsiden når det er oppslått.

mandag 4. april 2011

Årets påskeegg


Jeg måtte jo lage påskeegg i år også, synes det er utrolig moro å dekorere egg. Jeg har her brukt bånd fra Scrappiness, roser, roseknopper og liljer fra Prima, Kort og Godt og Papirloftet, charmsfuglene er fra Papirloftet, perlehjertene husker jeg ikke, ei heller teksten, men perlebåndet er fra Panduro.

Selve egget er gammel og har fått 3 strøk med gesso.

OBS mange bilder da jeg måtte få med alle vinkler.
Jeg melder egget på i utfordringer hos:
Anonyme Scrappere som ber om påsketing.

Ett Trykk - Trykkpressa April som vil se noe med fugler.
søndag 3. april 2011

Vårlig vintagekort


Endelig et kort i "min" stil igjen, artig å lage LO'er også altså, men det er vel i kortene hjertet mitt ligger. ;-)

Her er i alle fall et som jeg begynte på her om dagen og laget ferdig nå, elsker de papirene fra TPC med så mange stilige elementer! Jeg har også brukt et noteark her, stempel fra Stempelglede, blomster fra div produsenter. Roseknopp og perlestrenger fra Kort og Godt, et TH nøkkelhull og bånd fra ukjente leverandører.


Her er forsiden og baksiden sammen, syntes det ble stilig med sykkelen som går rundt sånn.
Og her er innsiden av kortet, jeg har valgt å la de flotte arkene få mye plass. Stempler her er også fra Stempelglede.

Kort og Godt har til aprilutfordringen sin bedt om et vårkort og at det brukes av deres produkter. Skulle tro dette passet til den utfordringen, med grønn farge, sykkel på arket og blomster er i alle fall ting jeg forbinder med vår så da melder jeg det på den utfordringen.

fredag 1. april 2011

Flyhistorisk museum


I kveld har jeg kost meg med et bilde fra den første sommeren jeg var sammen med mannen min. :D Her er et bilde av ham og sønnen hans da vi var på besøk i Stavanger hos min pappa, vi var innom flyhistorisk museum og her sitter de i et fly fra annen verdenskrig. Litt spesielt med ekte krigsting for oss som er vokst opp i fred. Veldig artig å mimre litt tilbake, tenk at dette er 11 år siden snart, hjelpes meg som tiden flyr!
Related Posts with Thumbnails