søndag 30. januar 2011

Et kort igjen

Endelig en oppdatering her igjen. Har blitt langt mellom de til tider men nå begynner ting å ta seg opp. I dag fikk jeg endelig laget ferdig dette kortet som jeg begynte på forrige helg da vi hadde treff. Dette arket fra TPC hadde så mange fine mønster at jeg ville la de komme godt frem.
Ellers har jeg brukt stempler fra Stempelglede, blomster fra Prima, perlestaver og charm fra Kort og godt og litt blonder jeg ikke husker hvem som har laget.

Dette kortet passer da til en hvilken som helst anledning, likte det jeg. Kjekt å ha noen slike kort i bunken!

Måtte ha med et nærbilde av pynten.

Her er innsidene, helt enkle med samme spellbindersform som på forsiden og nytt stempelgledestempel.

Takk til alle som har tittet innom og lagt igjen så masse flotte kommentarer! Det har gledet nå mens det har blitt lite kortlaging. Nå er ting i alle fall i gang. Huset vårt ble solgt på torsdag, jeg kan endelig ha scrappesakene fremme igjen. Og så må vi bare finne oss et nytt hus nå da. ;-) Takk igjen til alle sammen og jeg kommer til å ta en titt inn til dere også!

mandag 10. januar 2011

Bryllupskort

Det nærmer seg bryllupssesongen og jeg tenkte jeg skulle være litt i forkant så jeg har laget dette kortet. Her er det ark fra TPC, stempeltrykk fra Stempelglede, blomster fra flere forskjellige produsenter, bånd fra ukjent leverandør (jeg har virkelig ikke kontroll her høres det ut som hehe). Noe er i alle fall fra Kort og Godt og pyntenålen som står opp på siden er hjemmelaget.Nærbilde av blomstene med gullglitter.
Også stempeltrykket har fått gullglitter på seg.Og så var det innsidene da. Samme form som foran og båndet går igjen. Og nok et Stempelgledestempel. De er jo så flotte!

søndag 9. januar 2011

BrødreLO

I går kveld hadde jeg koselig scrappebesøk her og vi var jammen effektive selv om vi koste oss med litt vin og masse skravling. Vi laget 3 tags hver oss deretter laget jeg denne LO'en og begynte på et kort. Men da var klokka nærmere 2 og sengetid så det får jeg gjøre ferdig senere.

Denne LO'en har jeg prøvd å få i steampunkstil, er usikker på om den virkelig hører med under det altså, kanskje jeg har for lite stæsj på?

Det er i alle fall et bilde fra vi var på Lillehammer i høst, der snuppa vant dansekonkurransen. Det ble mye dødtid for gutta men de var ganske så tålmodige allikevel. Inne i en mørk idrettshall var det ikke lett å få fint bilde av dem, men jeg synes det ble et artig bilde. Har brukt ark fra TH og Paperloft. Metallpynt fra flere forskjellige leverandører. Alfaen og chipboardrammen er svertet med Distress Vintage Photo og Archial Coffee og stemplet med prima notestempel. Og så har jeg sydd litt da.

Litt knapper har fått plass og et par billetter.


Og har har jeg embosset TH tape med sort og bare latt måneden det var stå fremme.

torsdag 6. januar 2011

Rødt easelkort


Jeg fikk en bestilling på et kort fra faren til datteren min på et kort til moren hans som fyller 80 år snart. Hun er veldig glad i rødt og engler i følge snuppa så da la jeg det til grunn. Her er det en base av bazzill creme og et ark jeg ikke husker hvem er fra. Jeg har brukt en av de nye Spellbinders dies'ene som var i pakken fra Nina og tekst fra Stempelglede. Stempelfargen er Aged Mahogany fra Distress, og jeg har embosset hvite blomster med den samme fargen. Englecharmen er embosset med gull. Ellers er det litt halvperler som også er fra den store pakken.
Oppslått så ser man en tekst fra Norsk Stempelblad og en engel fra Vintage Christmasplaten til Stempelglede. Tekstpanelene er svertet med Cats Eyes Toffee, Creamy Brown og Chestnut Roan. Og engelen har fått litt gullembossing på vingene og sirkelen rundt.


Litt flere vinkler.Og kortet oppslått. På det øverste panelet er det en tekst fra Stempelglede som har fått en gullsirkel. På panelet under er det et flott vintagebilde som er fra ett av arkene fra Nina. Så er det skriveplaten.
Nå får jeg bare krysse fingrene og håpe at kortet faller i smak.


mandag 3. januar 2011

Dåpskort til gutt

Søsteren min spurte i helgen om jeg kunne lage et dåpskort til et vennepars nye sønn. Og det kan jeg så klart. Det er vel kun nyfødt og dåpskort hvor man kan dille litt når det er gutt det er snakk om så her har jeg kost meg. Ark fra Papirdesign, stempeltekst fra Norsk Stempelblad og Stempelglede. Roser og annen dekor fra Kort og Godt, Nellie Snellen og en til som jeg ikke kommer på nå.

Jeg har sydd røft rundt panelet og brettet litt inn i kantenHer har jeg i tillegg klippet ut en figur fra et Webstersark, synes den var så søt.

Kort og Godt har en januarutfordring om å lage et lyseblått og hvitt kort, med minst en ting fra deres sortiment, så jeg melder kortet på der.

søndag 2. januar 2011

Casapapiralong januar

Inne på Casakreativ har de startet en papiralong hvor det kommer en oppgave hver måned. Den første oppgaven gikk ut på å bruke teip, enten washi, Tim Holtz eller maskeringsteip. Jeg valgte å lage en hvit LO siden det er hvit bakgrunn på bildet, så her er det hvit og bling bazzill, TH tape, en bokside, MF hjerte, blomster fra Kort og Godt, Papirloftet og en hjemmelaget tyllblomst. Bånd fra Søstrene Grene og blonde fra Scrappiness, metallpynt fra TH og litt småtteri jeg er usikker på.

På baksiden av denne står det "laget med blod, svette og tårer" for jeg var litt uheldig i går. Først fant vi ikke nøkkelen til skapet der jeg hadde gjemt unna scrappesakene mens vi tok bilder av huset, mannen måtte bryte det opp bakfra... Så jeg begynte på denne før vi fikk besøk av søsteren min og familien hennes og da de gikk hadde jeg veldig lyst til å fortsette på denne. Så jeg skal forte meg å sette i laderen til iphonen, kjenner noe rart på underarmen (høyre for sikkerhets skyld...) og har skjært meg bra på skalpellen som sto rett opp og ned i MacKinnack'en uten hetta si... Måtte på legevakta og endte opp med ett sting og strips på hver side av det, sitter derfor og skriver dette med venstre hånd... Gleder meg ikke så veldig til å kjøre bil og punche varer i morgen egentlig hehe... Men det må jo bare gå. Så til de som trodde dette var en "snill" hobby, neida her snakker vi høyrisiko, haha. Tror jeg skal ha meg en sånn retractable knive ved neste shopping...

Her er et par bilder til av pyntingen. Hvitt på hvitt er så fint!Related Posts with Thumbnails