tirsdag 28. desember 2010

Jeg vant!

Nå sitter jeg her litt sånn OMG OMG OMG. Kikket såvidt innom for å holde meg oppdatert på blog roll'en på siden her, hva som skjer hos de jeg følger med hos og så ser jeg at Nina har foretatt trekning av sin candy, og JEG vant?!?! Snakk om heldig da, for her var det mye lekkert som jeg virkelig ønsket meg, men aldri trodde jeg skulle vinne for her var det mange med i trekningen.

Håper Nina ikke har noe imot at jeg legger ut bildet her en gang til, måtte bare ha det med så jeg får sett litt mer på alt som var med. Se alt det lekre her da, og så masse som jeg ikke hadde fra før, det er helt utrolig! Nina, om du kikker innom så TUSEN TAKK for at du trakk meg! Og godt nytt år til deg!


Er fortsatt helt ør av jubelen her nå, men til alle andre som kikker innom, håper dere har hatt en flott jul og at dere får et fantastisk 2011! Selv har jeg tilbrakt julen liggende i sengen eller på sofaen mens mannen har hatt med barna på familiebesøk og klargjort huset for fotograf og takstmann. Nå ser det i alle fall ut som vi er i rute og at huset legges ut i januar en gang. Og jeg er på bedringens vei, så i morgen er det jobb og kjent rutine igjen. Alt som ikke er klart nå får bare være. ;-)

torsdag 23. desember 2010

God jul!


Noen timer igjen av arbeidsdagen og så er det jul. Jeg vil ønske alle som titter innom bloggen min en riktig god jul! Håper alle får en flott høytid med familie og gode venner!

søndag 19. desember 2010

Live, love, smile always


Jeg tror jeg er bitt av LO bassillen... I går kveld laget jeg denne, gledet meg til å bruke dette bildet av den vakre snuppa mi og arket fra Websters hadde en så perfekt tekst: "Live, love, smile always" er så treffende på henne. Jeg tonet ned resten av arket med Gesso, for all teksten kunne stjelt oppmerksomheten fra disse ordene.

I tillegg til Webstersarket har jeg brukt en rest av et ark fra Maja Design for å dra frem det rosa fra brillene. Ellers har jeg brukt blomster fra Prima og Kreativ Hobby, perleswirl fra Prima, bånd og blonde i metervare fra Scrappiness.
Her er et nærbilde av pynten, fuglen som "sitter på skulderen" hører til på arket bak bildet og jeg har bare skjært den litt til med skalpell og gitt den et strøk med glitterpenn.

Hos That's Just So Cute har Gunn Elin en bursdagsutfordring gående hvor man skal la seg inspirere av en tidligere vinner. Jeg valgte meg Iselind's nydelige Jeg.no.

søndag 12. desember 2010

En LO faktisk...

Hos Thats Just So Cute er utfordring # 16 en skisse. Og siden Sarahmin og jeg utfordret hverandre på et treff tidligere i vinter og jeg har fremkalt noen bilder fra vi var i Spania i høst tenkte jeg å prøve meg på denne. Skisser er en fin måte å komme i gang med noe nytt og jeg har jo knapt laget en LO tidligere.


Som nybegynner følger jeg en skisse slavisk, og det kan jo slå begge veier, men jeg ble faktisk ganske så fornøyd med denne. Elsker dette bildet av mannen og minsten. Papirene er fra Paperloft og jeg har rufset de litt i kantene. Ellers er det pynt fra Tim Holtz, G46 og KaiserCraft.

Nærbilde av den lille teksten under bildet.
Og pynten ved siden av bildet.

søndag 5. desember 2010

Nok et blått julekort

Dette er et av kortene jeg lagde på sist fredagstreff på Scrappinesss. Elsker blå julekort og nok en gang har jeg boltret meg med Majaark. Jeg har brukt stempel fra Stampiness kolleksjonen, så nydelig tekst! Bølgepappen er laget av bazzill med en paper crimper, alle paneler er rufset, ellers er det bladene med perler fra Prima, den store perlen på båndet fra Papirloftet og de små perlene og charmen fra Kort og Godt.

Innsiden er helt enkel, et stempel fra en leverandør jeg er usikker på plutselig, NSS kanskje? Snømannen er klippet ut fra nok et Majaark.


Og en helt enkel bakside.

Skrappekammeret har som utfordring nå å lage et julekort, så da melder jeg dette kortet på den utfordringen.
Related Posts with Thumbnails