tirsdag 30. november 2010

Julepyntede kremtopper

Scrappiness Design har en utfordring gående som jeg bare måtte slenge meg med på (rekker akkurat fristen som er om ca 40 min), det gikk på å lage en vintageinspirert julekreasjon. Det passet jo supert siden jeg må ha med en sak til julekalenderen på jobben i morgen også, så jeg har dekorert en eske med kremtopper. Den er kledd med bazzill og alle kanter er svertet med Cats Eye i tre farger for å få en gammeldags look, jeg har også pusset litt her og der på kantene. Bildet er fra Gudrun Lonecken og er malt med Distress Crackle Paint Candy Rock. Tag'en er laget med Spellbinders og teksten er fra Stempelglede. Ellers er det Stickles gold, perler fra Kort og Godt og Papirloftet, blonde og en nøkkel fra Tim Holtz.

Bilde av bildet, så man ser litt mer av krakeleringen.













Her ser man båndet jeg har pyntet med rundt og et Tim Holtz håndtak.










Innsiden av boksen er også kledd inn, har brukt mer stempler fra Stempelglede her.

















Og et litt bedre bilde fra lokket.

søndag 28. november 2010

Lyseblått julekort


På fredag som var hadde vi i "fredagsgjengen" på Scrappiness sine treff vårt siste treff for i år. En utrolig herlig gjeng altså som jeg er så glad for å få treffe på fast basis, de gir så mye inspirasjon, kos og ikke minst latter. For den sitter løst altså! Takk for i år alle flotte damer som er med å lage slike herlige kvelder!

Dette kortet er et av de jeg laget der. Det er Majaark som er svertet med Archival Cobalt og deretter er det stickles på alle kanter. Bladpynt med perler er fra Prima, stempel på forsiden, "perlestavene" og charmen er fra Kort og Godt. Hjertene har jeg laget med EK Suksesspunchen Folk Heart, disse er også svertet og "glitret". Jeg



Innsidene er enkle, samme oppsett som på forsiden og stempeltekst fra Stampiness med tekst fra "Nå tennes tusen julelys". Nydelig tekst og flott font altså! Har svertet og "glitret" på samme måte her. Og holdt av plass til å feste julebrevet på høyresiden.




Helt enkel bakside i samme lekre ark og oppsett.

Kort og Godt har en novemberutfordring gående hvor man skal lage et julekort (eller noe annet med tema jul) og bruke en punch, og selvfølgelig ha med noe fra dem så jeg tenkte å melde dette kortet med der.

onsdag 24. november 2010

Rødt og brunt julekort


Da har jeg kommet i gang med julekortene mine. Litt i alle fall. Det går smått med kortene når huset males altså. Det høres jo ut som vi bruker forferdelig lang tid men når både mannen og jeg jobber fullt og vi har barn med hobbyer som krever en del oppfølging på denne tiden av året blir det litt nå og litt da. Men nå hjelper det virkelig altså. Bare å male lister i stue/spisestue, male hele gangen og badet og rydde litt i kjelleren og sånt så kontakter vi megler. Men siden vi nå heldigvis er godt i gang kan jeg med god samvittighet sette meg til en kveld i ny og ne i alle fall. Tusen takk for alle koselige tilbakemeldinger på posekortet, det varmer å se at så mange titter innom og kommenterer. Sjefen ble veldig godt fornøyd med det hun også. :D




På dette kortet har jeg brukt ark fra Maja Design, "god jul" er fra bunnen av det ene arket. Bildet er fra et juleark fra i fjor og malt med crackle paint, båndet husker jeg ikke. Blomster, perler og charm er fra Kort og Godt og så er det litt scrappers floss for å få liv.

På innsiden er det et av de nye julestemplene til Kort og Godt, synes det var så fint at jeg måtte bare kjøpe den plata på forrige treff.


Det hvite arket inni er julebrevet vårt i år, synes det er så koselig å få slike selv så det begynte vi med i fjor.

Baksiden er en enkel versjon av innsiden. Alle paneler er rufset og svertet med Distress Vintage Photo.

Jeg melder dette kortet på Scrappekammeret sin utfordring #19, Ventetid.

søndag 7. november 2010

Posekort

Endelig har jeg fått laget noe igjen. Det er godt jeg har scrappetreffene på Scrappiness altså. Lenge siden jeg har skrevet og først vil jeg bare få takke for alle hyggelige hilsener til det forrige innlegget mitt. Vi har ikke fått kommet så mye lenger i prossessen, holder på å male en del i huset og fikse og ordne og vi hadde de to siste ukene i oktober i Spania. Det var utrolig deilig med en pause i alt styret altså! Tidsmessig tror vi ikke det blir noe salg av huset før neste år, nå er det jo så nærme julen og alt.

Vel, jeg har fått inn scrappesakene i huset igjen, får finne et bedre "gjemmested" enn nedpakket i esker i garasjen mens vi venter. Jeg fikk i alle fall pakket litt til treffet på fredag og begynte på dette kortet. Det er en posekort som er pyntet med mørk lilla bazzill og mønsterark fra Papirdesign, Mormors hage. Stemplene er fra Stempelglede og Kort og Godt. Bånd fra Scrappiness, blomster fra Prima og Kort og Godt. Litt av en bokside, fjær fra Panduro og charms og perler fra Kort og Godt.



Alle mønsterarkpaneler er rufset og svertet med Distress Dusty Concord. Den samme fargen er brukt på alle tekster. Vintagebildene er fra Minnehjørnet og er rufset, svertet og malt med Distress Crackle Paint i fargen Rock Candy for å få en artig effekt.











Her er utsiden av posen når den er brettet ut.











Og innsiden.












Jeg har åpnet posen i bretten til det som ville vært bunnen for å få plass til tag'ene.

















Og her er tag'ene, også svertet og en med juletekst, den andre er til å skrive en personlig hilsen.

Jeg melder dette posekortet på Anonyme Scrappere sin utfordring #9, "Rødt er tabu".
Related Posts with Thumbnails