onsdag 29. september 2010

Pause i bloggingen


Vi har funnet ut at det er på tide å flytte til et større hus, men for å få gjort det må vi selge det vi allerede sitter med. Dermed er det en del pakking, rydding og maling på gang her og jeg har ikke fått laget noe på en stund og vil heller ikke få gjort det. Alle scrappesakene står i esker i garasjen og der må de forbli, mistenker at den megleren vi velger ikke kommer til å forstå forskjellen på rot og scrappesaker... Jeg har jo treffene på scrappiness da og snille Nina har sagt at til neste treff kan hun lage et par kit for meg så jeg har noe å holde på med og da vil jeg nok få oppdatert her også. Men i mellomtiden vet dere som titter innom hvorfor det er så stille på meg. Er jeg heldig så er vi godt i gang med prossessen innen midten av november. (Og når fellesvisningen er over kan jeg vel alltids dra inn én eske med skjærebrettet og litt småtterier i alle fall, eller lære meg å scrappe med mindre ting men det tror jeg blir vanskelig altså...)

Jeg får bare si jeg kommer sterkere tilbake når tingene roer seg her hjemme. Kos dere med høsten og kreativiteter dere som kan det! :D

onsdag 15. september 2010

Babyblått kort


Det har vært litt stille i bloggen min i det siste, det er jo bare sånn det er, noen ganger må RL komme før blogg og kortlaging. ;-) Nå er vi kommet til den delen av året hvor ungene sine aktiviteter kommer på løpende bånd. Men jeg fikk laget dette kortet i går. Arkene er fra Inkido, utrolig nydelige ark som mannen kjøpte med seg hjem for meg i går. Båndene er fra en stor pakke hos Scrappiness, samme med fjæren. Den var forresten hvit før.... Blomstene er fra Kort og Godt, Kreativ Hobby og Papirloftet. Halvperlene og perlebåndene er fra Kort og Godt også mens pyntenålene er hjemmelagede. Tekststempelet på forsiden er fra Storyteller og tag'en dere så vidt ser over panelet foran er en bursdagstag fra Norsk Stempelblad. Billetten er Tim Holtz.

Innsidene har samme arkene, alle hovedpaneler er sydd. Tekststempelet her er fra Tim Holtz og hjørnene er Stempelglede.

Jeg melder kortet på utfordringen til Scrappekammeret "Anything goes" og Wild Orchid Crafts "Pearls and pins"

I submit this card to Wild Orchid Crafts challenge Pearls and pins, as it has both pearls, halfpearls and homemade decoratingpins on the front.


Og her ser dere hvorfor det var stille på meg i helgen, vi var på Lillehammer og heiet på jenta mi som danset konkurranse i hip hop og vant sin klasse! Utrolig artig at all jobben hun har lagt ned nå betalte seg litt, hun var jo så fornøyd selv.

Sjekk det gliset da, om ikke ørene hadde vært der tror jeg smilet hadde gått helt rundt. :D

torsdag 9. september 2010

KOM 3, Tekst, tall, ord
"OPPGAVE 3: TEKST, TALL, ORD Denne uken så vil jeg at det skal være fokus på tekst, tall, ordtak etc. Motiver godtas ikke. Ellers er oppgaven fri mtp farger, stiler og annet." Dette var det vi skulle lage et kort ut i fra og her ser dere mitt resultat.


Ark fra Graphic45, stempler fra Kreativ Hobby og Stempelglede. Bånd fra Scrappiness, metallpynt fra TH og Kort og Godt.

Innsiden har fått samme ark, lomme fra KH med tag fra Norsk Stempelblad. Skriveplaten er akvarellark som er svertet med samme stempelfarge som alle trykkene, archival Cobalt.

Igjen må jeg få takke de som stemte på mitt kort, utrolig artig at noen faktisk liker kortene mine så godt! Tusen takk!
onsdag 8. september 2010

Kort i Ett Trykks juniutgave 2010


Til juniutgaven av Ett Trykk var leserutfordringen å lage et bursdagskort. Jeg tok mot til meg og laget dette kortet som jeg sendte inn. Til denne innleveringen skulle vi fylle ut en materialliste som er som følger:

Blekk: Archival Ink - Coffee, Cats Eye - Creamy Brown og Toffee
Stempler: Stempelglede Swirl og Gratulerer med dagenPapir: 3ndypapir- i mormors hage
Annet: Blomster fra Prima og Kort og Godt, charm og små halvperler fra Kort og Godt - pyntenålene er selvlagede, Stickles - Gold, Sommerfugler er punchet ut med Martha Stewartpunch, den lille Monarchpunchen. Scrappers floss grønn. Spellbinders Classic Ovals og Deckled Edge.

Teknikker: Alle paneler er svertet med Cats Eye, den lyse fargen først og den mørke helt ytterst på kantene. Deretter er de gnidd forsiktig med glitterlim for å fremheves. Sommerfuglene er også svertet og har fått gullglitter. Det er brettet i en versjon av easelkort, først er det brettet på midten og deretter er den ene delen igjen delt på midten. Ovalene er stanset ut med Spellbinders, deretter er de stemplet og kantene svertet også her. Noen av blomstene har fått beholde stilkene, da er de krøllet rundt en tynn malepensel mens andre er klippet av for å passe under den store rosen.

lørdag 4. september 2010

Herrekort

Jeg var på fredagstreff på Scrappiness i går, endelig er vi i gang igjen! Jeg er så glad for at Mette lurte meg med på treff den gangen for et års tid siden, snakk om flott gjeng da. Skravla går om løst og fast, latter sitter løst og vi får faktisk laget litt også, innimellom...

Dette kortet var et av to jeg bare _måtte_ ha ferdig i går, for det skal leveres i kveld. Mannen til en venninne av meg skal feires med surprisefest fordi han fyller 30. Jeg har brukt en beige bazzill som base, ark fra Little Sprout hvor jeg synes baksiden var fin. Mesh som plate bak stempeltrykket, stempelmotivet er Paperbag Studios, billetten er stanset ut med TH dies, teksten er fra Storyteller, linjalen er fra den platen jeg ikke vet produsenten av, bånd på rull hos Scrappiness og metallpynt fra TH

Alle hovedpanelene er rufset og stempelfargen gjennom hele er Archival Cobalt. Sååå nydelig farge som jeg kjøpte ny i går. Inni har jeg brukt et stempel fra Stempelglede for å få litt liv. Det rubrikkstempelet med bokser til å huke av er fra Norsk Stempelblad, bilder fra G45.

Dette kortet melder jeg på Kort og Godt sin septemberutfordring, "Lag et skikkelig herrekort. Det skal være brukt metall og bånd. :-)

Nå skal jeg få i meg mat, ta en dusj og gjøre meg klar for en skikkelig fest! Det andre kortet får jeg komme tilbake til. ;) God helg til alle som titter innom.

torsdag 2. september 2010

KOM 2, VintageDa er det lov å legge ut bilde av kortet fra 2. runde i KOM. Dette ble laget litt i all hast på søndag, det skjer så mye i RL at jeg knapt har tid til kortene men jeg må jo prøve å være med. Fikk noen stemmer denne gangen også gitt, utrolig moro og jeg er kjempetakknemlig til de som stemte på kortet mitt.

Her har jeg brukt en Bazzill Creme til base, ark fra Maja Design som er malt med Gesso og svertet med Distress Ink Vintage Photo. Jeg har brukt en tag og en bokside som er svertet godt, utklippsark med vintagebilde, blonde fra Scrappiness, blomster fra Papirloftet og Kort og Godt. Perlebåndene er fra K og G, fjær fra Panduro og en hjemmelaget pyntenål.

Siden dette ble laget sånn i all hast har jeg ikke fått laget ferdig innsidene, så da blir det heller ingen bilder av det. Men igjen, takk for stemmene denne runden også!

Ny utfordringsblogg, Kreative KrumspringNy utfordringsblogg er på trappene. Sjekk den fancy siden de har laget med freshe farger. Og det er 4 dyktige damer som står bak. Gleder meg til å se hvilke utfordringer de kommer med! Sjekk Kreative Krumspring sin nye blogg, skriv om dem i din egen blogg og bli med på blog candy'en deres!

onsdag 1. september 2010

Et fargerikt kort

Hos Anonyme Scrappere har de en utfordring hvor man skal inspireres av et bilde. Jeg tok utgangspunkt i den hvite bakgrunnen og de sterke fargene i den stripete delen av sofaen. Her har jeg brukt en hvit bazzill orange peel til base både for kortet og som paneler. Mønsterarkene er baksider fra Webstersark, hovedpanelene er sydd og mønsterarkene er rufset. Teksten er fra Storyteller, de små stemplene på siden er fra Crafty Secrets. Blomstene og blingen er Prima.

På innsiden er det samme ark, samme stempler fra CS og mer bling fra Prima. Siden det er såpass fargesterkt og tydelig trykk på arket har jeg valgt å holde pynten helt enkel.
Related Posts with Thumbnails