tirsdag 29. juni 2010

Avslutningsgave til sfo ansatte


Minsten slutter på sfo for godt nå og har siste dagen i morgen. Og så ønsket han å gi en gave til hver av de voksne som har passet på ham så mor tro til. Alle får en liten eføy i potte og lys. Lysene og blomstene har matchende pynt.

Jeg har brukt diverse bånd og blomster og kunne egentlig tenke meg dem selv så da håper jeg de faller i smak hos mottakerne.




Her er kortene som følger med, minikort på 4 x 4 inches med ark fra Tim Holtz.

God sommer til alle som titter innom. Beklager at jeg er innmari dårlig på å kommentere i deres blogger men nå om dagen skorter det litt på tid.

Vet jeg burde vært innom et par blogger også for å hente inn et par awards, jeg kommer altså og jeg setter stor pris på de! Så fort ting roer seg kommer jeg. Beklager til dere det gjelder!

Og igjen; riktig god somemr!

onsdag 23. juni 2010

Ryggsekk-kort


En god kollega skal gå av med pensjon i slutten av denne måneden og jeg fikk spørsmål om jeg kunne lage kort til ham. Han elsker jakt men jeg har lite med lekevåpen liggende så det er fiskeutstyr som blir pynten. Jeg har brukt en base av Bazzill og ark fra papirdesign. Alle arkpaneler er svertet med Cats Eye Charkoal. Knappene er embosset med gull for å få rette fargen, jeg har charms fra Kort og Godt. Fiskestangen er laget av et grillspyd som har ligget i kaffe for å få farge. Soveposen har fått et lag med mesh for å få litt farge den også, og mitt personlige stempel ligger i lommen foran.









På baksiden er små remmer av silkebånd. De er festet med jumprings til sekken.



Her er en håv laget av ståltråd, grillpinne og mesh.





Og fiskestangen med snelle og tråd og fisk ved siden av.
Nå er det bare å vente og se hva mottakeren synes. Håper den faller i smak.
Jeg glemte jo helt å skrive at jeg tenkte å ta denne med på That's Just So Cute sin utfordring "Extra Cute 10" "Hobby og Fritid".

torsdag 17. juni 2010


Kom uke 9 er overstått og jeg har nok en gang kommet til finalen. Jeg er utrolig takknemlig for at så mange liker kortene mine altså! Tusen takk for alle stemmer.

Denne gangen skulle vi lage et kort ut fra en skisse og ikke bruke blomster. Det ble en utrolig vanskelig oppgave, jeg slet lenge med hvilke papirer jeg ville bruke, hva slags pynt jeg skulle ha og ja rett og slett hadde noen runder med meg selv.

Her har jeg brukt bazzill i en cremefarge og ark fra Graphic45, bruden er fra et annet ark fra samme produsent, teksten er fra Stempelglede, nøkkel og hjertelås fra MM, bånd fra Panduro og perler fra Kort og Godt. Begge frontpanelene er pusset med pusseblokk, sydd og rufset.


Her er skissen vi skulle følge denne gangen. Honning har det morsomt med å plukke ut oppgaver tror jeg, for de er virkelig noe å jobbe med. Neste oppgave er minst like vanskelig og jeg har ingen plan enda for hva jeg skal lage...

tirsdag 15. juni 2010

Korteske


Jeg har en utrolig snill kollega som her om dagen huket tak i meg og spurte om jeg ville ha en nesten ferdig brodert bunadsveske. Jeg er i gang med å brodere min egen bunad nå så dette var jo midt i blinken. Denne hadde ligget hos henne i mange år for hun begynte på den til datteren sin, men så ville datteren ha en annen bunad enn denne. Så jeg takket pent og siden hun ikke ville ha noe for vesken laget jeg denne esken med kort til henne. Mal fant jeg hos Randi, hun er en mester på esker.

Jeg har brukt helt hvit bazzill, indre mål på esken er 5 x 7 inches så det er god plass til kortene. Alle kanter er svertet med Distress Weathered Wood og har fått glitterlim på seg. Navnet er stanset ut med Rollerblade fra QK og teksten på ovalen er fra Stempelglede.

Her er en annen vinkel på blomstene, jeg har brukt blomster fra Kort og Godt og Papirloftet, bånd fra Panduro.

Dette er låsen, en brad fra K & Company på siden ut og en magnet på eskens kant så de holdes sammen.

















Her er innsiden med ett kort for å vise båndet jeg la i bunnen så hun skal få opp siste kort.










Her er et enkelt kort med ark fra Melissa Frances, blomster og perler fra Prima, brad fra Panduro, stempeltekst fra Stempelglede, blonden husker jeg ikke.










Dette kortet har ark fra den lekre nye Ladybugserien. Tekst fra Stempelglede og søm rundt kanten. Blomster fra Nille, (av alle steder...), små blomster har jeg kjøpt på Scrappiness, sommerfugltag'en er fra et Graphic45 ark, sheerbånd fra Panduro.













Minikort i 4x4 inches er kjekke kort å ha og kjekke kort å lage. Her er et resteark, sheerbånd, blomst fra Prima og knopper fra Kort og Godt. Kanten rundt mønsterarket er svertet med Cats Eye Charcoal.















Og nok et minikort, her har jeg rett og slett liftet Anita Thorsen sine lekre minikort på side 34 i Ett Trykk. Enkle men sååå dekorative.

Da gjenstår det bare å ta dette med meg på jobb i morgen og se hva kollegaen min synes.

søndag 13. juni 2010

That's Just So Cute 10

That's Just So Cute 10 er en oppgave hvor man skal vise hva som gjør en glad. Og dette kortet gjør i alle fall meg glad, føler at farger og pynt harmonerer, at det har en litt vintagefølelse.

Her har jeg en lys bazzill som base, skjært til så det blir 4 x 6, har brukt et nydelig satinbånd, bilde fra Minnehjørnet's ark, perler og roser fra Kort og Godt, brad fra K & Company, charmen husker jeg ikke dog. Arket er et av de nye som Scrappiness fikk inn denne uken. De er bare råååålekre alle 3! Har laget en scroll i samme papir for å fremheve teksten og den er stemplet i Distress Victorian Velvet.

onsdag 9. juni 2010

KOM oppgave 8

Da er avstemmingen over og jeg kan endelig puste litt lettere. For for en spennende runde dette ble! Lå lenge godt an, før Marianne kom sterkt på slutten altså. Men snakk om flaks, det ble mitt kort som vant. Jeg er målløs og stum av overraskelse og glede. Tusen tusen takk til alle som har stemt på mitt kort. *klemmer til alle*

Oppgaven var å bruke knapper og glansbilder. Altså, jeg har knapt tatt i et glansbilde siden barndommen men jeg dro nå ut og handlet. Falt for det arket her med duse feer og sommerfugler. I tillegg er det ark fra Websters, jeg har sydd rundt det. Klokken er rub ons fra en blog candy jeg vant, perlebrad, sheerbånd og hjerte fra Panduro. Blomster fra Kort og godt og perleswirl fra Prima.

Egentlig var det dette kortet jeg skulle sende inn men jeg klarte å levere det på Brynem i all hast etter å ha tatt bilde og ser etterpå at jeg ikke ble fornøyd med kvaliteten på bildet i det hele tatt. Det er ikke egentlig så lyst. Her er det også Websters ark men ingen søm. Herlig glansbilde igjen, rub ons, en bit av en bokside, stempeltrykk fra en ny plate fra stempelglede. Knapper fra Snella og Petronella, de er jo sååå kule at da jeg fant de på Brynem så måtte jeg bare ha dem! Blomster fra Kort og Godt, perlebånd fra Panduro, samme sheerbånd som på kortet over. Pompombånd fra Scrappiness.

Det er ikke godt å si hvordan det hadde gått med dette kortet, kanskje var det sjebnen som gjorde at jeg laget et nytt, kanskje var det tilfeldigheter. Uansett er jeg utrolig glad for at så mange liker det jeg lager! Takk igjen alle sammen!

Bryllupskort

Først må jeg få takke alle som har lagt igjen kommentar på innlegget om pusen min, tusen takk det varmer! Jeg kommer innom alle bloggene etterhvert også. :)

I dag fikk jeg spørsmål fra en kollega om jeg hadde et bryllupskort liggende klart. Nei, jeg jobber på spreng for å få litt liggende på Brynem, men når hun spurte så pent tok jeg jeg det som et kompliment og laget dette i kveld.

Her er det hvit bazzill i bunnen og ark fra Panduro. Salmearket dere ser en flik av er fra en av bøkene jeg fant i en bruktbutikk i går. Ekte vintage fra 1923 til 5 kr så jeg slo til. ;-) Ellers er det en del av en Primablomst, bånd og perlehjerte og hjertebånd fra Panduro. Teksten er fra Stempelglede.


Innsidene er laget på samme måte. Alle store paneler er sydd. Her er det igjen tekst fra Stempelglede.















Den andre innsiden har fått skriveplate som er pyntet med hjerter fra Papirloftets egen kolleksjon, igjen er det hjertebånd, synes det var sååå lekkert!













På baksiden er det enkelt pyntet, hjertebånd og et personlig stempel. Så tar jeg det med på jobb i morgen og håper kollegaen min blir fornøyd.

mandag 7. juni 2010

Trist takkekort

Den ene pusen vår har vært savnet i en uke nå. Først trodde vi den bare var våryr og nøt å være ute og at den endelig hadde blitt tøff nok til det. Men i dag fikk vi beskjed om at pusen Max ikke er mer. Utrolig trist, sitter og sipper hele tiden. Men det var jo et eldre ektepar som tok seg av ham på hans siste. Så til ham og prøvde å sjekke men de tenkte ikke på at katter i dag chippes så de tittet på halsbåndet men der fant de ikke mer info for han mistet jo bånd i hytt og pine. La de fra seg under sofaen og sengene til ungene og over alt, så det var forholdsvis nytt og ikke merket. Da det ikke var mer å gjøre for Max gravde de ham ned, og det at de tok seg bryet med det for pusen vår gjør meg varm om hjertet. Det er jo nok av dem som kanskje bare ville kastet kroppen i skogen eller søpla. Så jeg tenkte å ordne en liten blomst til dem i morgen, og har laget dette kortet til dem. Det er jo ikke i nærheten av det de har gjort, men forhåpentligvis ser de at vi er glade for det de gjorde.

Jeg har brukt Webstersark, stempel fra Tim Holtz og Stempelglede, bånd fra Panduro og perler fra Kort og Godt.

Helt enkelt med andre ord, men jeg synes det er best nå. Innsiden er pyntet for å stå i stil, har svertet alle hvite akvarellark med Cats Eye Toffee og Creamy Brown. Og igjen stempel fra Tim Holtz.















Her er Max. Han ble bare ca 9 måneder. Vi fant ham under trappen hos svigers da kulden begynte å komme, han og broren. Helt utsultet, kalde og fortvilte. Broren hans fikk et godt hjem hos en god venninne og Max ble her. Den særeste katten jeg noen gang har møtt, og helt spesiell. Han laget lyder som hørtes ut som "ma ma" når han ville noe, og fortsatte til jeg svarte så han kunne komme og få kos. Akkurat dette bildet er tatt i vinter, matfar ligger i hjørnet og ser på fotball på tv og katten legger seg slik til i sofaen i enden mot skrappekroken min. Måtte jo ta bilde da. :) Han hadde verdens bløteste mykeste kosepels og var "mammadalt" og pysepus. Første gang han beveget seg ut i den store verden gikk det galt og han ble påkjørt.

RIP Max, høyt elsket og dypt savnet av oss alle.

lørdag 5. juni 2010

Skrappekammeret Vintageoppgave

Skrappekammeret har en oppgave med frist i dag kl 22. Snakk om close call her da... Men jeg har fått laget et bidrag i det jeg mener er vintage, litt vanskelig å se med lappen med "til brudeparet" er scrollet i begge ender og svertet med Cats Eye. Det er fjær kjøpt hos Scrappiness, blomster fra Prims og Kort og Godt, perlebånd, satinbånd og knapp fra Panduro. Har brukt Bazzill creme og et annet tynt ark fra en fotobutikk. Punch fra MS, bildet er funnet på nettet.

Så får vi håpe jeg får være med i konkurransen. Senere tenkte jeg å høre med Brynem om dette er et kort de ønsker å ha inne.

Utepynt

Vi har gjort mye med huset siden vi kjøpte det for 8 år siden. Alt synes ikke like godt. Vi har jo gravd opp rundt huset og tatt dreneringen, da tok vi like godt og gravde opp plenen og vendte all jorda, gikk over med trommel og har sådd fra bunnen av. I fjor fikk vi byttet den lille gamle verandasaken (som forsvant under dreneringen) med en fin platting. Men slik treverk skal jo stå et år og gå seg til. Og nå endelig har vi fått beiset og ordnet. Vi har også satt opp en levegg. Da får vi en koseligere krok som ikke det blåser for mye i.

Og denne måtte jeg da pynte opp. Jeg kjøpte hjerter på HTS interiør i Amfi Borg, men de var type hvitvasket treverk... Ikke helt min stil.

Så jeg sprayet med brun spray, så klarlakk, så krakeleringslakk og mer klarlakk. Deretter er det pyntet med blonder og forskjellige stoffroser.

Synes det pyntet fint opp i kroken vår jeg. Om du vil se hjertene bedre så klikk på bildet. ;-)

torsdag 3. juni 2010

Kaos awards er delt videre

Da har jeg fått sendt videre mine KAOS awards.
Denne første her sendte jeg til Nina, for hun er en dame jeg ler så utrolig mye sammen med på treff. Vi har det såååå moro og har så lik humor så hun var en selvskreven mottaker. Takk for alle hyggelige fredager og alle som skal komme Nina. Gleder meg til 11.06!






Dette kortet gikk til Mette, en liten takk for at hun dro meg med på mitt første treff på Scrappiness og for at jeg har hentet så mye inspirasjon fra henne. Og for den makaløse kaffen hennes!








Dette kortet gikk til Marianne. Nok en utrolig dyktig kortlager som jeg snoker hos så fort det kommer et nytt innlegg. Gleder meg til høsttreffet da hun kommer sørover med verdens flotteste kaffeboks!


Takk også til Grethe som ga meg min KAOS award, det står fremme for å glede meg hver gang jeg er usikker på hva jeg vil med kortet jeg holder på med.


Dette står skrevet om KAOS AWARD:

KAOS

(Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje)

En levande logga som sänds till någon man uppskattar.

Men istället för att ha den digitalt, så skapar man riktiga scrapverk och skickar dessa vidare.

Den som får, ska i sin tur skicka vidare egengjorda KAOS-awards till dem de uppskattar.

Awarden heter ju som sagt KAOS oavsett vem som gjort dem.

Å på dessa ska ens egen stil, eller spcialiteter finnas med.

Varje KAOS-award innehåller:

Titel: KAOS – Kreativa Artister med Otrolig Skaparglädje

Skaparens eget namn

Storlek: 10x15cm

Sedan ska man ju givetvis fota/scanna awarden och blogga om den också.

På så vis blir ju awarden ett digitalt minne, men också något man kan fysiskt spara och titta på.

I bloggen utser man också nästkommande TRE KAOS-vinnare.

Kanske skriva en liten förklaring om varför dessa fått awarden, eller bara lämna länk till dem.

KOM uke 7



Da var denne ukens KOM overstått og jeg må bare få takke alle som stemte på mitt kort. Jeg blir helt overveldet altså! Nok en gang ble det finale, seieren gikk til Marianne som jeg må få gratulere så mye. Det var jo så lekkert det kortet ditt! Og Turid fikk andreplassen med et nydelig kort. Og så kom mitt på 3 plass i finalen. Altså, tusen takk igjen. Det er jo moro å se at andre liker kortene jeg lager. :D

Oppgaven denne gang var å lage et kort i 4 x 8 format, ingen flere spesifikasjoner enn det. Jeg har brukt Bazzill cremefarget som base, husker ikke hvor arket er fra men det er beskjært og pusset på alle kanter før jeg har sydd. Panelet oppe er montert på 3d puter, hjerte fra Melissa Frances, blomster fra Kort og Godt, blonde fra brynem, charm fra Tim Holtz, stempeltrykk fra Stempelglede og en selvlaget pyntenål.

Related Posts with Thumbnails