søndag 28. februar 2010

Sukkersøtt og bestillingskort


Dette kortet tenkte jeg å ha med i Sukkersøtt sin utfordring # 74 hvor de har gjestedesignere og man skal følge en skisse.
Jeg har fått bestilling på et kort til en mann som blir 50, stikkord var båtliv, familie og hund. Her valgte jeg å bruke bazzill bling i en cremefarge, ark fra Kaisercraft som har en herlig gammelblå tone og så er det bilder som er printet ut i bruntoner for å få et litt eldet preg på det. Båten har jeg funnet på nett mens rosen har jeg selv tatt bilde av og hunden er mottakerens så det blir litt personlig.
Teksten er fra Stempelglede og ovalen er svertet med Cats Eye Toffee og Chestnut Roan.


Første innside, her er teksten fra enda et stempel hos stempelglede, samme ark og perler som på fronten og samme hjerteborden som er stanset ut med en punch fra Martha Stewart.


Andre innside, her er det 2 nye stempler fra Stempelglede. Det øverste har jeg i tillegg pyntet litt ekstra med pittesmå perler i samme farge som før på kortet.
Og begge innsider sammen:




Og så må jeg bare få skryte litt, jeg var nemlig så heldig å bli valgt ut i ukens spotlight på Casakreativ, Skorpionen valgte nemlig ut Shabby-Chickortet mitt og skrev: "Så nydelige farger og alle blomstene samt blomsterstempelet var så lekkert. For ikke å snakke om de nydelige sommerfuglene. Fikk virkelig en skikkelig sommerfølelse av dette kortet. :D" Og jeg ble så rørt! Tusen takk Skorpionen!

Primas secret


Prima has a big secret and I sure am curious. If you head over to their page you will find a bit more info. And make sure you sign up for their big give away as well!

torsdag 25. februar 2010

Kammerpikenes overraskelse #1


Inne på skrappekammeret har de en utfordring som går å å la seg inspirere av noe eller noen man er glad i. Kjærlighet er, som vel kanskje kommer tydelig frem her hehe, temaet. Vet ikke helt hvor fornøyd mannen blir når jeg sier han inspirerer til rosa kort men...
Her har jeg brukt en kremfarget bazzill som base. Det rosa arket har jeg kjøpt løst hos en lokal hobbybutikk. Det er kledd med hvit tyll for å få litt annerledes preg og alle små firkanter er
fra de nye arkene til Maja Design. Ellers er det brukt en perleswirl fra Prima, roser og knopper fra Kort & Godt. Litt usikker på leverandør av metallhjertene og slikt. Pyntenålene har jeg laget selv. Teksten foran er fra North Star Stamps. Blomsten i midten av klyngen er laget av 9 lag hvit tyll som er satt sammen med en brad. Deretter er det svertet med Archival i fargen Coffee i kantene.
Innsidene. Mer av rosearket, resten av swirlen og kantstemplene er fra Basic Grey, det er fra samme plate som alle småhjertene på forsiden.


Og så har jeg vært så utrolig heldig å få enda en award. Denne gangen fra Turid. Jeg er masse på tur i bloggen hennes for inspirasjon for hun lager så flotte kort, anbefaler alle som leser dette å ta turen innom henne.
Deler denne tilbake til Turid jeg, og ikke minst til alle som kommer innom her og legger igjen så hyggelige kommentarer! Det setter jeg utrolig stor pris på!

tirsdag 23. februar 2010

That's just so cute


Marianne er en utrolig flink kortlager som jeg har fulgt bloggen til en stund. Og denne utfordringen hos That's Just So Cute er hun gjestedesigner. Så da ville jeg gjerne prøve meg jeg også. Kriteriene var å lage et kort til en gutt i barneskolealdder og ha med stifter.
Litt inspirert av hockey blir man jo iom alle her i huset følger med på sporten og minsten spiller selv. Så da er det også en del hockeygutter han skal i bursdag til òg. Her har jeg brukt mørk blå bazzill som base. Mønsterarket er fra We R Memory Keepers, i den tøffe gutteserien deres. Knallfarger, herlige mønstre og helt perfekt for gutt. Stempelet er fra CGS Artstamps. Det er stemplet på akvarellpapir og malt med distress refiller. Minifiguren er stanset på krympeplast og henger i en kul sak fra Tim Holtz. Alle hvite paneler er svertet med Cats Eye i 2 blåtoner og charcoal ytterst for å få liv.

mandag 22. februar 2010

Telyskort


Jeg hadde litt rester igjen av arket fra Melissa Frances som er brukt på kortet nedenfor her og har lenge hatt lyst til å prøve meg på et slikt telyskort. Det passet supert med at StampARTic også har en konkurranse gående om å lage et kort, en boks eller noe lignende, som skal ha plass til det "noe ekstra" som her ble telysene.
Arket fra MF har jeg nevnt, det er blitt pusset, svertet med cats eye "toffee" og brettet og klemt sammen for et eldet utseende. "Til en venn" stempelet er fra Stempelglede mens blomsterstemplene og sommerfuglene er fra en av de nye platene til Prima. Blonden er noe rester jeg hadde liggende, rosene og knoppene er kjøpt hos Scrappiness. Charmsene er fra Kort og Godt og en annen som leverer til Scrappiness men som jeg ikke husker nå.

Her er pynten over lysene. Charmsene er egentlig sølvfargede men har fått litt tusj fra en Promarker i fargen "umber", et tips jeg fikk på scrapping.no

Her er bilde av tag'en. Den er stanset ut med 2 former fra Spellbinders og er jobbet med som de andre papirene på kortet her.

lørdag 20. februar 2010

Primas give away


Se på dette bildet med lekre nyheter fra Prima. Ser mye her som jeg kunne tenke meg, så jeg må i alle fall melde min interesse for det. Bruker jo masse fra Prima allerede i kortlagingen min jeg. :D
Prima sin blogg , her kommer du rett til give away'en.

fredag 19. februar 2010

Shabby-Chic



Dette kortet er allerede "borte fra bunken", altså laget til en spesiell. :) Har prøvd å få det litt shabbychic/vintage i stilen. Arkene er fra My Minds Eye, Melissa Frances og TPC. Strå og sommerfuglstempler er fra Prima sin nye kolleksjon mens "gratulerer" er fra Stempelglede. Både labelen og ovalene er stanset ut med Spellbinders (og ja Therese, om du leser her så er jeg kjempefornøyd med Big Shot'en! Knallgod)


Blonden er fra en rull hos Scrappiness, blomstene er fra Kort og Godt og Papirloftet. Og perleswirlen er fra Prima sin nye kolleksjon.




















Innsiden er enkelt pyntet men jeg tar opp litt av temaet utenfor.















Og det samme med skrivesiden. Siden arket fra MF er så lyst skrives det rett på det.

torsdag 18. februar 2010

2 konfirmasjonskort


Jeg har ikke fått oppdatert bloggen pga nettet har vært nede. I dag var teknikeren på plass og tryllet litt så nå er jeg online igjen. Så da er det vel greit å legge inn de to konfirmasjonskortene jeg har laget i det siste. Begge er til gutter, begge er laget med spesielle mottakere i bakhodet og de er veldig clean & simple. Men gutter vel stort sett fornøyde med det?
Det første her er til nevøen min, det går i samme stil som invitasjoner, takkekort og bordkort som jeg har hjulpet søsteren min med. Synes det var greit å ta opp temaet der.

Enkel innside. Alle hvite paneler er svertet med Cats Eye "charkoal", slipsmotivet på forsiden er fra Kreativ Hobby. "til konfirmanten" og stempelet inni er fra Stempelglede. Det på innsiden står på en pengelomme så vi slipper binders og slikt.

Dette kortet er til sønnen til noen venner. Her er forsidemotivet fra Kort og Godt. Samme stempler fra Stempelglede går igjen her. Arket er fra Kaisercraft og de mørke mønsterne i hjørnene er fra et annet stempel fra Stempelglede, satt med Distress Weathered Wood, etiketten er stanset ut med Spellbinders. Båndet er vel fra Hobby og sånt, en liten butikk her, og bradsene er bare festet utenpå som pynt.

Enkel innside, samme stempler og ark. Og pengelomme.







lørdag 13. februar 2010

Bryllupskort


Jeg har fått en bestilling på et bryllupskort. Hun som bestilte det ønsket det så lyst og hvitt som mulig.

Her har jeg brukt Bazzill Cream som basis, ark fra TPC sin bryllupsserie i hvitt og gull (den er så skjønn). Bånd fra Søstrene grene og blonde og perlebånd fra Panduro. Blomster fra Kort og godt, stemplene på forsiden er fra Stempelglede.

Jeg har pusset alle kanter på TPC arket med pussepapir, sydd på frontpanelet. Rammen rundt hjertet er i bazzill bling og har fått en anelse sverte med Distress Vintage Photo for å få litt liv. Ringen og hjertet som er stukket innimellom blomstene er fra Making Memories.




Nærbilde av blomsterpynten, fra en annen vinkel.













Innsiden har samme ark, deretter et akvarellark med stempler fra Stempelglede og Papirloftet. Samme bånd og perler som på forsiden.















Skriveplate i akvarellark, har laget bord med hjørnestempel og avlangt stempel fra Stempelglede igjen.















Og helt enkelt pyntet på baksiden.















onsdag 3. februar 2010

Nytt kort og ny award




Dette kortet tenkte jeg å melde på scrappiness sin valentineutfordring. Jeg har nytt synet av Marias flotte boks i RL og den var såååå lekker at jeg måtte prøve. Her har jeg brukt ark fra TPC "Mr & Mrs Lacy Scallop" begge sider. Grungehjertet på forsiden og innsiden er fra Stempelglede, de er embosset med gull. Alle kanter på alle paneler er rufset og deretter svertet med cats eye creamy brown, de hvite som er embosset og til å skrive på har også fått litt cats eye toffee også. Ringen og metallhjertet tror jeg er fra Making Memories, pins'en er fra Tim Holtz De små hjertene er stanset ut med Folk Heart, pusset og deretter svertet. Stempel nede i hjørnet er fra North Star Stamps. Tyllen er fra scrappiness.




















Jeg vil gjerne også få takke Mary for denne flotte awarden. Må så klart få sende den tilbake med en stoooor takk. Og denne vil jeg dele med de som titter innom og legger igjen en kommentar. Det setter jeg utrolig stor pris på!

tirsdag 2. februar 2010

Snakk om å være heldig



I går var den store trekningen av en Sizzix Big Shot maskin hos Kort og Godt. Jeg som så mange andre siklet jo på den. Og tenk, nettopp jeg har vunnet den.

Var jo ikke bare jeg som ble fornøyd, for datteren min kunne vel gjerne tenke seg CB'en som står her, hehe. Gleder meg som en liten unge til å få testet denne flotte her i alle fall. Så litt på youtube i går om hvordan jeg kan bruke spellbindes nestabilitiesene mine også.





Og så må jeg være med å promotere denne nye utfordringsbloggen. Det ser knallbra ut der og jeg er kjempespent på hva slags oppgaver som kommer. De sier det skal være for både scrappere og kortlagere så dette blir bra. Om du forter deg inn nå rekker du å bli med på RAK'en de har i forbindelse med åpningen sin også. Men fort deg i så fall, startskuddet går 5. februar!
Related Posts with Thumbnails