søndag 31. januar 2010

2 nye kort




Det er stille på meg om dagen. Ganske så sliten så jeg har ikke fått laget så mange kort. I går fikk jeg satt meg til på et treff og laget disse 2 og 1 som jeg ikke kan legge ut på en stund. Var utrolig godt å "få ut" disse kortene etter 3 dager på sofaen i søvne og halvsøvne i allle fall. :D

Det første her er laget med ark fra Websters og det grønne er et ark jeg bare kom over i en fotobutikk og handlet på impuls. Sommerfuglen nede på kortet er laget med en MS punch. Begge sommerfuglene har fått litt glitterlim å seg. I tillegg er det blomster fra Papirloftet og Kort og godt. Charms og metallhjørnepynt også fra Kort og godt. Hjerteborden er stanset ut med en punch fra EK Suksess.












































I tillegg fikk jeg laget dette herrekortet i easelstil. Maria hadde en hel perm med skisser så jeg fikk masse inspirasjon. Ark fra Paper Loft og Kaiser, blonde fra en lokal butikk. Både den hengesanen (står helt stille her...) og den runde på midtarket er fra Tim Holtz. Den i midten skal få på en bokstav og en gjennomsiktig boble, men først må jeg finne ut hvem som skal ha kortet... De små runde detaljene er fra Hobby og sånt og passet utrolig godt til. Har også brukt et ministempel fra Stempelglede to ganger i hjørnen for å få et hjørnestempel som ikke hadde masse swirls og ble feminint. Gjorde det samme på skriveplata og svertet denne også med litt cats eye toffee og creamy brown.










torsdag 28. januar 2010

Wow, flere awards


Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si, men snille Mette har gitt meg disse flotte awardsene. Blir rent rørt jeg da. Spesielt med tanke på at hun er en av de jeg søker inspirasjon hos når jeg skal sette meg til med kortene mine. Nå har jeg jo vært så heldig å vært på ett treff med henne allerede og planen er et vi skal på samme treff nå til helgen. Ser virkelig frem til å få enda mer inspirasjon fra denne flotte kreative damen!











Med denne awarden følger en regel, og det er å skrive 10 ting som gjør deg glad:

1: Familien
2: Mannen min, jeg har verdens snilleste(!) så han fortjener eget punkt
3: Gode venner
4: Å kunne bruke tid med de jeg er glad i.
5: Å sitte ved pulten min
6: Å lese en god bok
7: Jobben
8: Å reise
9: En god hockeykamp som ender "riktig".
10: Besøk i bloggen med hyggelige kommentarer.



Og så skal disse flotte awardene sendes videre. Vel først vil jeg sende den tilbake til Mette og takke for all inspirasjon jeg har hentet hittil og advare om at jeg muligens henger litt over skuldra på lørdag. ;-)

søndag 24. januar 2010

Blått babykort


I tillegg til de to jentekortene nedenfor her fikk jeg bestilling på et babykort til gutt. Jeg har brukt grungehjerter og ornate collection platene fra stempelglede og babyplate fra papirloftets egen kolleksjon. Alt er stemplet med distress faded jeans etter at jeg har "prøvetrykket" bort det meste av fargen for å få et dust resultat. Det er vanlig hvit bazzill til base, KaiserCraft Duchess Collection, rester av lys blå bazzill. Alle hvite paneler er akvarellark som er sydd og svertet (cats eye toffee, creamy brown og chestnut roan). Brads fra Panduro.

Pyntet innside, samme ark, sverting og hjerte fra grungeplate igjen.


Skriveplaten har de samme stemplene, eller i samme serie. Har igjen tatt vekk "overflødig" farge for et litt sartere uttrykk.

Så håper jeg hun som bestilte blir fornøyd, om ikke får jeg lage flere.... ;-)

Blogcandy hos Mettepip


Mettepip feirer mer enn 20 000 besøkende i bloggen sin. Jeg er en av dem, elsker stort sett alt hun lager og får masse inspirasjon fra henne. Så fort det dukker opp nye innlegg hos henne stikker jeg nesa innom, og det er jeg tydeligvis ikke alene om. ;-) Gjør det du også og se på alle de lekre kortene hun har tryllet frem og bli med på denne flotte blog candyen hun har laget. Kunne gjerne tenke meg den jeg. :D

To babykort til jenter



Fikk bestilling på et kort til en nyfødt liten jente og endte opp med dette utkastet. Om det blir godkjent finner jeg ut i morgen, men jeg synes det ble søtt selv da. ;-)

Swirlen er fra BG og stemplet med Distress fired brick. Roser fra papirloftet, "nydelig" er også derfra mens selve scrollen er fra kreativ hobby. Det lille hjertet er stanset ut med en punch fra EK suksess, og doily lace fra MS på kanten. Babyranglen kommer fra Making Memories tror jeg og all bling er fra en bokhandel.




Nærbilde av litt av pynten her. Alle blomster er sprayet med glimmermist i fargen pearl.


Skrivesiden er punchet med doily lace igjen, denne swirlen er fra samme plate som den på forsiden. Alle paneler er forresten svertet pittelitt med cats eye "toffee"

Og et lite minibabykort til sist. Dette skal til en annen baby, og bare være en liten hilsen i forbindelse med det nye tilskuddet i familien. Utrolig artig format å jobbe med og myyyye enklere å fylle ut kortet. Så får vi håpe det faller i smak hos mottakeren.


torsdag 21. januar 2010

Nytt shabbychic kort


Jeg multitasket mens jeg ventet på at limet på sekken under her skulle tørke og endte opp dette kortet. Nok en gang ark fra TPC, utrolig lekre de seriene de har ute nå. Sommerfuglene er i en blåaktig bazzill og stanset ut med MS punch. Blomster fra Prima og papirloftet. Blonden er jeg usikker på. Metallpynten fra Making Memories.
Alle kanter er pusset med pussepapir, revet og slitt før jeg sydde rundt. Sommerfuglene er dekket med stickles og midten har fått liquid pearls i tillegg. Alle blomstene har fått en god dusj med glimmermist pearl også.

Melder dette kortet på hos Kort O Mania jeg, da det oppfyller deres krav om ingen motivstempler.

Ryggsekk-kort


En kollega ba meg lage et kort til broren hennes som er friluftsmann. Han er mer jeger, men jeg har litt lite plastikkgevær hjemme, og ikke klarer jeg å lage det heller så jeg tok utgangspunkt i friluftsliv og fiske og natur generelt. Har sett en lignede hos Lill og fant en mal på splitcoaststampers og satt i gang med brettingen. Her er utgangspunktet grønn bazzill og et nytt ark fra TPC. Har brukt begge sider. I tillegg er fiskestangen laget av et grillspyd som har ligget i kaffe, sytråd og litt metallstreng. Håven er laget av mesh, grillspyd og metallstreng. Husker ikke hvor jeg kjøpte silkebåndet dog. Små brads skal simulere knapper, jeg har brukt små magneter fra kort og godt for å lukke klaffene. Og Making Memories er det som har produsert den metall"knappen".




søndag 17. januar 2010

Easelkort/Sukkersøtt # 68

Sukkersøtt har som tema i denne ukes konkurranse "feiring". Man kan jo feire så mangt, her feirer jeg kjærligheten mellom f eks gooooode venner, eller mor og datter. ;-)

Veldig inspirert av treffet på fredag, Mettepip og Skorpionen ble dette kortet til i helgen. Hvit bazzillbase, for- og baksiden av arkene fra TPC Studio "Ancestral Bird Brocade", hjertestempel og hjørnestempel fra to plater fra Stempelglede, blomster fra Prima og i løse buketter hos scrappiness.no, fjær fra panduro, tekststempel fra North Star (utrolig flotte norske tekster med lekre fonter der altså) og ellers litt små bling.

De firkantede panelene er sydd, alt er pusset med pussepapir i kantene bortsett fra det øverste panelet med hjerter, der er det i stedet svertet med cats eye "toffee" og "creamy brown".







Innsiden er stempelt med swirls fra de samme platene og det nederste har fått litt perler som pynt som også fungerer som støtte når kortet settes opp.





Nærbilde av blomsterpynten



Hele innsiden med skriveplaten.

lørdag 16. januar 2010



Jeg var på mitt aller første treff i går, det ble hos Scrappiness i Sarpsborg. Jeg hadde 2 mål for kvelden, å møte andre scrappere og å få ferdig et kort minsten skal ha med seg i bursdag i dadg. Og jeg fikk til begge.

Her er det et mønsterark fra Making Memories som jeg digger. Stempel fra GCS Artstamps, brads fra MM, grå mesh og "gratulerer" fra norsk stempelblad. Helt enkelt guttekort som jeg ble veldig fornøyd med.









Jeg lagde også dette crisscrosskortet. Hadde laget til basen på forhånd og pyntet med et resteark. Blonde og bling er også rester, blomstene er fra prima. Stempelet på innsiden er fra Two Scoops/Heart smugde stamps.














Dette kortet laget jeg tidligere i uken. Bakgrunnsarket er fra Melissa Frances og hører til rosa sløyfeserien. Utrolig lekkert! Ellers er det et ark fra pandoro på forstykket, blonde fra Hobby og sånt, liquid pearls og jeg husker ikke hvor stemplene kommer fra.

lørdag 9. januar 2010



Jeg fikk bestilling på et kort fra en venninne. Fikk ikke vite så mye om mottakeren annet enn at det er en mann og litt småtterier. Så jeg endte opp med dette kortet. Jeg synes mønsterarket er knalltøft og litt maskulint så jeg ville ikke ha for mye rundt det. Har "gjenoppdaget" symaskinen min etter å ha sett bl.a Ina sy masse på sine kort.
Fotohjørnene er ark som er embosset med sølvfarge og stanset ut med en punch fra EK Suksess. Og bakgrunnen for scrollen er også stanset ut med en punch fra EK Suksess. Pinnene som er base for scrollen kjøpte jeg på tilbud hos Panduro for lenge siden.






Dette kortet lagde jeg i går kveld. Satt og kjedet meg litt, tittet i green stack'en fra Panduro som har ligget her i mange lange måneder og falt for beveren. Begge mønsterarkene er fra samme stack. Ellers er det base av bazzill og litt bling. Veldig enkelt kort, men jeg likte det så det går i kortboksen i tilfelle vi plutselig trenger et kort på sparket.

torsdag 7. januar 2010

Jeg har fått en award!!!










Sølvi var så snill å tildele meg denne flotte awarden. En utrolig koselig overraskelse på en torsdag full av jobb og alt det vanlige som skjer. :D Sølvi og jeg har fulgt hverandres blogger en stund nå, og det er like hyggelig hver gang jeg har hatt besøk av henne her.

I tillegg har jeg fått den av Therese som jeg er med i en bloggruppe med. Det er masse lekkert i bloggen hennes også så ta en tur innom og kikk. Jeg er veldig glad for at jeg fikk være med i den bloggruppen, utrolig kjekt å titte innom noen faste, bli kjent med stilen deres og imponert over hva de klarer å kreere.

Og så har også Grethe tenkt på meg da hun skulle dele den videre. Det er utrolig artig å få slike tilbakemeldinger, skal gjemme på disse til dager hvor jeg sliter med å komme i gang, at joda det er faktisk noen som liker mine kort også. Det er godt å tenke på og jeg er kjempetakknemlig! Stikk innom bloggen hennes for masse flott inspirasjon, det gjør jeg. ;-)

Reglene er som følger:

1: Kopier awarden til bloggen din.

2: Link til personen som gav deg den.

3: Fortell 7 interessante ting om deg selv.

4: Velg 7 andre blogger som du sender den videre til.

5: Link til deres blogger.

6: Legg igjen en kommentar i deres blogger slik at de får vite om denne awarden.

Jaha, 7 interessante ting om meg... Hva som er interessant for hver enkelt vil nok variere men 7 ting kan jeg vel finne...

1: Jeg elsker dyr, brenner for å bedre dyrs rettigheter og mener vi absolutt burde hatt et dyrepoliti i Norge også.

2: Jeg kunne aldri vært hjemmeværende mor, husarbeid er gørrkjedelig og etter 2-3 uker hjemme blir jeg skikkelig rastløs.

3: Jeg følger med på hockey, samme lag som datteren i huset, mens alle gutta heier på erkerivalen. Så tidvis er det litt kjegling her i huset om hvilket lag som er best.

4: Jeg er morgengretten, trenger ikke snakke til meg før jeg har fått meg en kaffekopp og 20 min i tålig rolige omgivelser.

5: Jeg sluttet å røyke for nesten 3 måneder siden, etter å ha røyket i over 12 år med bare opphold i svangerskapene. Og denne gangen holder det, jeg fikk en skikkelig vekker i høst da jeg mistet en venninne til kreft og hun verken røyket eller spiste feil mat eller noe.

6: Jeg kan være ufattelig sta, på godt og vondt. Er veldig klar over det og prøver å jobbe med det hele tiden så det ikke tar overhånd ;-) Ser at begge barna har arvet denne "kvaliteten" også... Det gode er jo at man kan klare det man vin, når man vil. Må nesten se slik på det... hehe

7: Jeg har veldig vanskelig for å skrive noe slikt som dette. Har vanskelig for å dra frem ting som skal være positivt med meg eller interessant for andre, men det er nå det jeg fikk til. (Og det har tatt meg nesten en time å få knotet ned. Litt til og fra mens hodet fikk jobbe)

Nå sender jeg ballen videre til Bente, Lisa Marlene, Sylvia, Mary, Madam, Skorpionen og Ina. De er noen av de første jeg sjekker bloggene til når jeg er ute etter inspirasjon og jeg håper de tar det som et kompliment, slik det er ment.

mandag 4. januar 2010

Bind it all bok


Jeg fikk velge gave fra mannen selv i forbindelse med bryllupsdagen vår på nyttårsaften. Sten i ringen eller noe annet, skulle uansett ordne det selv. (Jada man er så romantisk etter alle disse år... ;-)) Så når jeg da har siklet etter en bind it all i så lang tid var det lett å velge. Tok turen til Scrapiness allerede andre januar jeg.
Og da minsten ble bedt bort til en i klassen i går fikk jeg teste ut med min første hjemmelagede bok.


Jeg har plassert min blogg i Fredrikstadnorske bloggkart!
Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

fredag 1. januar 2010

Nytt kort til mannen



Mannen og jeg har bryllupsdag på nyttårsaften, og det ble en liten pakke. Vi trengte nytt toastjern. Og med denne hobbyen ble jeg da sittende kvelden før og pusle. Her er resultatet. Hvit bazzill som bakgrunn, sølvark fra europris stanset ut med Spellbinders. Hjertet har jeg tegnet etter chipboards fra Melissa Franses.

Englevev fra Hobby og sånt, blomster fra papirloftet, de er sprayet med glimmermist pearl. Stempelet er fra en av papirloftets egne tekstplater og de minihjertene er punchet ut med en punch fra Folk Heart.





Nærbilde av blomsterdetaljene.

Vertinnegave til nyttår


Vi ble bedt til et vennepar for å feire nyttår og jeg ville ha med en blomst. Kjøpte hvite roser og tulipaner, gress farget med sølv og selve bollen og satt sammen selv. Synes den ble fin jeg.

Laget et 10x10 kort til denne, helt enkelt siden det er så mange elementer i blomstene. Godt nytt år er embosset, ellers er det sølvark fra nille, englevev fra Hobby og sånt og stjerneskuddet er stanset ut med die fra QK. Måtte bare sensurere et navn i bunnen, beklager det hvite feltet der, men kortet ville ikke ligge riktig...




Related Posts with Thumbnails