tirsdag 10. november 2009

Julekort Trifold


Mannen kjøpte scor-pal for meg i går og jeg _måtte_ bare teste det ut. Og jeg er med på hemmelig venn via skrapping.no sitt forum og dette julekortet tenkte jeg å sende med pakken til min hemmelige venn. Det er laget av beige/champagnefarget bazzill som er svertet med cats eye på alle kanter og brettekanter. Det er 3 mønsterark her, de to i lillatoner er filt med neglefil for en litt "aged look" mens det med noter er farget med cats eye. De gullfargede hjørnene er stanset ut med EK Success punch og embosset med gull. Alle swirler, "god jul" og topp og bunn i midten er fra en og samme stempelplate som heter Classic Christmas fra Stempelglede, de er også embosset i gull. Det snirklete hjertet på forsiden er fra Kreativ Hobby. Engelen er klippet ut fra et mønsterark og har fått en omgang med cats eye.søndag 8. november 2009

Blått julekort


Dette julekortet laget jeg i ettermiddag. Har fått litt dilla på kartong, det er jo flott til både rødt og blått. Englestempelet er fra Kreativ Hobby, "god jul" fra Panduro. Blomster er fra Scrappiness og papirloftet, båndet er fra papirloftet. Pyntestavene har jeg laget selv. Den brune "konglen" og det hvite stoffhjertet er fra en lokal hobbybutikk. "God jul" er stemplet to ganger, først med archival sort, deretter embosset med lyseblått så det skal være skyggeaktig.

Rødt julekort


Her er et enkelt julekort. Bazzill til bakgrunn, ark fra scrappers choice, pappen er fra en bokpakke jeg fikk engang. Alt kan brukes. ;-) Stempelet er fra Kreativ Hobby, stemplet på akvarellark og sprayet med glimmermist. Perlene og blonden er jeg ikke sikker på men hjertet er fra Melissa Frances.

mandag 2. november 2009

Stesønnen min sin kalenderDenne kalenderen er til min stesønn. Det er vel den jeg er mest fornøyd med, mye fordi jeg endelig har fått tak i riktige ark og tilbehør, og ikke minst at jeg har fått litt mer erfaring i kortlaging.

Alle billettene dere ser på alle kalenderne nedover har jeg laget selv. Fikk tak i en super plate hos skrappiness.no som har selve billettdelen og mulighet til å bytte ut ordene inni.
Schnuppa sin kalender


Her er kalenderen til min datter. Ble veldig fornøyd med hvordan denne ble og det ble hun også.

Minstens kalender


Her er minstens kalender, det er den første jeg begynte på og jeg ser jo feilene som ble gjort på den og har blitt utbedret ettersom jeg har fått laget flere. Men han elsker denne og vil ha den som den er, så da skal han få det. :D
Julekalender til mannen


Her er mannens kalender.

Related Posts with Thumbnails